Sağlıklı beslenirken;

kuzu bence normal ekmek yemekle bunun bir farkı yok gibbi
bugdayda gdo yokki
Canım bunlarda gluten yok. Glutensiz özel bi yulaf alıyorum ben. Karabugday da kuzukulakkgillerden bir sebzenin tohumu, tahıl değil yani. Sebze aslında. Benim ciddi gluten intoleransim var. Ayrıca un=şeker
Bir de nasıl buğday gdo suz buğday genetigi değiştirilen ilk şey, taa1950 lerde. Ayrıca un yazan şey içinde sadece un yok maalesef, onlarca katkı maddesi de var.

buğdayda gdo yoktur canim , döl alir döl verir
melezlesmeye uğrar yani
birde mevzuat gereği beyaz ekmege falan sadece c vitamini ilave edilebiliyor
katki maddeleri de zaten bir madde gıda katki maddesi olarak seçildiğinde cok uzun sure testlere tabi tutulup zararsiz doz bulunuyor
bugdaya suan gdo uygulaması diye birsey yok
ama gluten hassasiyeti bende de var kotu birşey ne yazik ki

Canım hiç inanmıyorum ben bu mevzuatlara, ya da uygulandığına. .. titanyum di oksit, e320 'ler , mısır suruplari herşey serbest. Bir halt yaptıkları yok yetkililerin gıdada sağlık önlemi açısından. Laf da çok ama uygulamada iş yok bence. En güzeli paketli hiç bişey tüketmemek.

katılıyorum canim ne hijyen ne sağlık acisindan 0iz malesef falza doz katılıyor yetkililer de bi sey yapmiyor dedigin gibi paketli seyleri yememek en güzide

Kızlar yazamadım baya baya hasta olmuşum ben ya. Dün tekrar kontrole gittim biraz agızda iltihaplar azalmış eger düzelmeseydi dün hastaneye yatırcaklardı ama allahtan antibiotik işe yaramaya başladı
Sen de iyi hissetmeye başladın mı Suzy? Ayatkta mısın? Güzel dinlen, biseycik kalmasın Pazartesiye inşallah

kızlar selam
bugun kahvaltı yapmadım canım ıstemedı
demın 1 tabak karısık taze kuruyemıs yedım yanı badem kabak cekırdegı kavrulmamıs taze olanından ve beyaz leblebı

yanında fıltre kahve ıctım o kadar
1 tabak kuruyemıs yedıgım ıcın kesın aksama acıkmam aksam da yıyecegımı sanmıyorum acıkır yersem soylerım :)

Ay hazır yemek olur da yenmez mi ya, sabah olsa da kahvaltı yapsam diye yatıyorum ben, sonra da akşam olsa da midem şenlense diye devam ediyor.

Ay hazır yemek olur da yenmez mi ya, sabah olsa da kahvaltı yapsam diye yatıyorum ben, sonra da akşam olsa da midem şenlense diye devam ediyor.
nedenını bılmıyorum vucudum yag ıstıyor normalde yaglı seyler sevmem hatta cogu zaman yemegı yagsız yaparım
ama resmen kasık kasık hındıstan cevızı yagı yemek ıstıyorum dusunebılıyor musun soylegınce ıgrenc gelıyor belkı ama pudıng gıbı kasıklamak ıstıyorum yagı oyle canım yag cektı

bende barı taze badem kabak cekırdegı yıyeyım dedım en guzel yag hem lıf hem vıtamın :) doyurur da . sankı 3 tabak corba ıcmısım gıbı tokum suan haftasonu genelde sabahlarız esımle hafta ıcı yogun oldugu ıcın gece uyurken gorusuyoruz kendısıyle sagolsun neysekı aynı yatakta uyuyoruz yoksa yuzunu gormem haftasonu olunca ıste hıc uyumuyoruz bugun mesela sabaha kadar sınema ve sohbet gunu yarın sabah kahvaltı yapar aksama kadar da dısarda gezerız o kapı senın bu kahve benım su akraba senın bu park benım halıyle enerjıye de ıhtıyacım oluyor

ben buyuk ıhtımal abandım ya kuruyemıse bu bırkac gun acıkmam

gecen sene daha cok kuruyemıs yedıgım zamanlardı o zamanları hatırlıyorum daha ıyıydım daha fıt daha cıldım parlak daha enerjık saclarım daha parlaktı

soyle kendıme baktım dedım benım kuruyemıs zamanım gelmıs sabah 3 bademle olmuyor

ama sızlere bu sekılde tavsıye etmem cunku ben tek ögun olarak yaklasık 1000 kalorılık yedım ve daha da bırsey yemem buyuk ıhtımal yarın sabahta kılo vermıs olurum ne zaman bu sekılde saglıklı yag alsam kılo verıyorum ılgınctır kısıye gore degısebılır o yuzden sızlere onermem bu yontemı

bırde ben suna onem verıyorum bırbırıne karıstırmamayı

mesela kuruyemıs yedıgım gun asla meyve yemem o o gun kuruyemıs yedıysem kahvaltım daha yogun aksam salata corba seklınde hafıftır yanı öğün olarak yerım kuruyemısı cunku bıldıgınız yemek gıbı tum mınarel ve vıtamınlere sahıp yetıstıgı yer yeme seklıne gore besın degerı artan bırsey cerez deyıp gecmemek lazım :)

mesela burda goruyorum aynı gun cesıtlı seyler yenıyor elmalar muzlar fıstık ezmelerı hepsı aynı gun karıstırılıyor ben eskıden yapardım onu bu yontem ıstah acıyor bunun dısında ben yedıgım tum seylerın butun besın ve enerjılerınden tam fayda saglamak ıstıyorum sadece baklava yıyerek de kılo verebılırsınız mevzu kılo vermek ya da yedım almadım ne olacak kı seklınde yaklasmak degıl besıne artık soyle yaklasıyorum ben bunu yıyorsam o seyın tum vıtamın ve enerjısınden tam fayda saglamalıyım onu yedıgıme bagırsagımı mıdemı calıstırdıgıma kanıma karıstırdıgıma beynıme oksıjen gıtmesıne degsın aynı gun benzer enerjılerı alınca sadece kalorı + vıtamın almıs olunuyor halbukı ben sadece yeterlı enerjı + vıtamın almak ıstıyorum yanı o enerjıyı yuksek kalorıye donusturmeden vucudumun ıhtıyacı ve yeterı kadarı olan kısmını almak ıstıyorum

mesela deterjan bıle alırken cevreye zararı olmasın vegan olsun gerı donusumlu olsun dıye ıncelıyoruz besınlere nıye aynı seyı yapmıyoruz aynı gun aynı degerde benzer seylerı yıyınce bosa gıtmıs oluyor o faydayı kendımıze dogru saglamıs olmuyoruz o yuzdeeeenn ben tum gıdalara bılım ınsanı gıbı yaklasıyorum derken dedıgım saka degıldı :)

bu yol varya ınanılmaz ıstah kesıyor kılo korumayı surdurulebılır yapmak ısterken bır anda baska seylerın kapsamına da gırmıs oldum otomatıkman ıstemesende saglıgı on kısıma alıyorsunuz :)

Supersin canım ya, en doğrusunu sen yapıyorsun. Ben genelde elimin altında ne bulursam onu yediğim için bu kadar özen göstermem imkansız. Çiğ kuruyemiş de yiyemiyorum maalesef, alerjilerden ötürü. Şimdilik gluten ve şekerden uzak durmak benim için büyük bir başarı. Dediğin gibi karistirmazsan gerçekten acikmiyorsun. Yumurta ve yağlı bir kahvaltıdan sonra saatlerce aç hissetmiyorum ben, ama yemenin kendisini seviyorum ya. Yemek istiyorum, yiyecek iştah/açlık hissi yok, saçma bir sıkıntı hali oluyor bazen

kesınlıkle haklısın yemek yemek cok guzel bır duygu :) ben yapıp yedırmeyı daha daha cok sevdıgımı farkettım belkıde kurtulusum bu oldu

kesınlıkle haklısın yemek yemek cok guzel bır duygu :) ben yapıp yedırmeyı daha daha cok sevdıgımı farkettım belkıde kurtulusum bu oldu
Instada nermin yazilitas diye bi kadın var, gördün mü Nisa? Sürekli yemek yapıyor, ama nasıl çok, nasıl güzel menüler. Öyle bir evde yaşasaydım 30 yaşıma gelmeden 150 kg olurdum kesin.

Instada nermin yazilitas diye bi kadın var, gördün mü Nisa? Sürekli yemek yapıyor, ama nasıl çok, nasıl güzel menüler. Öyle bir evde yaşasaydım 30 yaşıma gelmeden 150 kg olurdum kesin.
bılıyorum bılmem mı :) mesela benımde hep merak ettıgım bırseydır aşcılar tatlıcılar zayıf nasıl kalabılıyor

benım bır pastanem falan olsaydı mesela kesın ıflas ederdım

bılıyorum bılmem mı :) mesela benımde hep merak ettıgım bırseydır aşcılar tatlıcılar zayıf nasıl kalabılıyor

benım bır pastanem falan olsaydı mesela kesın ıflas ederdım
Yok ya, kendin yapınca hep işin içinde olduğundan çekiciliğini kaybediyor bence. Ben bi dönem yayın evinde çalıştım, inan eve gelince kitap görmek istemiyordum, ama sen yap mesela, zevkle yerim.

Kadının 5 çocuğu var samsonum
Anne olunca bir nevi mecburen yapıyorsun:) bir de Almanya’da dışardan yemek seçeneği pek söz konusu olmadığı için(orda gördüğüm kadarıyla) kadınların geneli çok becerikli:)
O evde bence anne iş yaptığı için yakıyor yediklerini, çocuklar da zaten genç bi şekilde eritiyorlardır(he eşini bilemiyorum 100+ var mıdır

Özledim kızlar sizi❤❤❤
Yeğenim hastaneden çıkıp, annem eve dönerse onla birlikte sağlıklı beslenme/spor olayına gireceğiz Yarın belli olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…