- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
alim bari kizo parfum guzel valla al sen
kız ruj aldım da gıdıp cakmasını almısımıade ettım sonra da gıdıp avm de aldım
gercekten gelen ıle sonradan aldıgım arasındakı fark ınanılır gıbı degıl
ruj guzel ben tekten parlatıcısını daha cok sevdım
bıraz ınternetde mayo modellerıne baksan gelecek bırsey motıvasyon o en kolayıMotivasyonumu kaybettim hükümsüzdür
nisa aksam yediğim salata 6 kisiye harbi yeterdi acaba kötu mu yaptım yaama bu azdan ote az cok az fazla az
ınsanlar azcık yıyor doyuyor ya ben nıye cok yıyorum hep nıye ben boyleyım
aynen de bu oEki Görüntüle 2599344
kızlar bumu o parfüm?
yok ya benım leğen leğen yedıgım salataların yanındanisa aksam yediğim salata 6 kisiye harbi yeterdi acaba kötu mu yaptım ya
heh iyi bariyok ya benım leğen leğen yedıgım salataların yanında
bırsey olmaz :)
aman nolcek al gıtsın bıldıgın ıyı bır yer varsa gayetde olur :)heh iyi bariama ben parfümün doldurmasını alicam para yok o kadar
var var :)aman nolcek al gıtsın bıldıgın ıyı bır yer varsa gayetde olur :)
Merhaba :)Gayet iyi gidiyor ,vazgeçmeye niyetim yok
Adı çıkmış 9a,inmiyor 8 eoy bibi oy
ınsan bibinin bılegındekı yurume spor gostergelerını bıle ozluyor yav
sımdı cok daha ıyıyımMerhaba :)Gayet iyi gidiyor ,vazgeçmeye niyetim yokSen nasılsın?
Hep iyi ol canımsımdı cok daha ıyıyım
Ekmek pek yemedim de. Ya ben bir ilaç kullanıyorum doğum kontrol ilaçlarına benzer bir ilaç o çok iştahımı açtı. Akşamları da sürekli birşey yiyesim geliyor o yüzden moralim bozuldu dikkat etmeyi bıraktım. 2 hafta sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek inşallah ilaca devam etmeme gerek kalmaz.bıraz ınternetde mayo modellerıne baksan gelecek bırsey motıvasyon o en kolayı
ne gunahlar ısledıgın onemlı o gunah ekmek mı seker mı hangısı :)
Inşallah inşallahhep birlikte insallah
aa o zaman baska pek suclu sayılmazsın zorlayıcı etkenler olmusEkmek pek yemedim de. Ya ben bir ilaç kullanıyorum doğum kontrol ilaçlarına benzer bir ilaç o çok iştahımı açtı. Akşamları da sürekli birşey yiyesim geliyor o yüzden moralim bozuldu dikkat etmeyi bıraktım. 2 hafta sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek inşallah ilaca devam etmeme gerek kalmaz.
ya daha cok var gelmesıneInşallah inşallahBibi de burda olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?