Sağlıklı beslenirken;

Verdim valla hic evden çıkmadım 30 gun diyet ve spor yaptım sadece:)

41im

Çikolata da yemiyom ki şekerli şeylerle pek aram yok benim, 40 yılda bir bi parca yerim:))
41 kere maşallah lingencim
Ben o zamanlar yaş kaçtı demek istemiştim.
Çok azimliymişin şimdi olduğun gibi

ay ev müstakil mi.o kadar atlama ziplamaya bizim alt komsu kavgaya gelirdi.
bizim ckcuklar da cok hareketli gerci. komsu gelecek diye odum kopuyordu ama ckk sukür 2 yildir kimse gelmedi
alt komsumuz hafta ıcı bag evınde hafta sonu burdakı evınde kalıyor
burda yazlık kıslık ev mantıgı coktur :)

baska bırsey yok mu ya
nıye herkes az yıyor kendımı camış gıbı hıssedıyorum
doydun mu buncacık seyle hep mı boyle az yersın
mıgren nasıl oldu bu arada
Migren geçti bugün temiz hava da iyi geldi. Normalde de böyle yerim ben vakti zamanında süt korkusuna gömdük tatlıları şerbetleri. Şimdi eski rutinimi oturtmaya çalışıyorum.
açlik migreni tetiklemez mi sedulu cum. 10 km cok olmuş yahu.
Açlık tetikler canım ama aç kalmadım ki normalde az yiyip doyan biriyim. Eski rutinimi yakalamaya başladım sanırım.
Sporla birlikte iyi geliyor.

nisamm sunum odevinvar onla uğraşıyorum aklimdasiniz yoğunluğumm bitsin gelicem yine topige
hemen raporunu vereyim
sabah yumurta,yagli kahve 3 ceviz leblebi biraz kuru uzum ve az peynirle kahvaltımı ettim bunlarla 9 saat aclik sürem oldu
aksam gelince de 6 7 köfte, bol bol salata ama asiri bol salata 2 cevizle yedim devam saglikli beslenmeyee :)) sizler napiyosunuzzz ruj aldin mi :) bu arada parfum alicam da 212 sexy herkes pek methediyor ya

sen sımdı ordasın ya duzene oturur sen gıdene kadar ondan sonra da onu bozmaz
goruyorsun uzak durunca kımsenın canı ıstemıyor
yardımınla ustesınden gelecektır
Arabistan’da da yanımdaydı 3 ay..ordan dönüşte inanılmaz fit ve sağlıklıydı..merdivenleri falan zoraki çıkarken, koşarak çıkar hale gelmişti..o zaman bile kalıcı olmadığı için açıkçası endişeliyim..şu anki riskli durum belki kotarır bu defa
Nisa yaa, kaliteli ekmek tüketsin bari diye üstüne un serpilmiş, besin değeri yüksek ekmekler alırdım. Görünce “uyyy bunu da hep una belemişler” derdi:d bir de “umrecilerden gelirken Türkiye’den ekmek istesek diyordu
Çok eğlenmiştim annemle orda:)

yaa allahım esırgesın cok tatlı

o parfum guzel valla al sen

kız ruj aldım da gıdıp cakmasını almısım ıade ettım sonra da gıdıp avm de aldım
gercekten gelen ıle sonradan aldıgım arasındakı fark ınanılır gıbı degıl
ruj guzel ben tekten parlatıcısını daha cok sevdım

ya su samsara yi sordum. yok dedi kiz yine gicik oldum. ne sorsam yokhhh diyoruuu

ama bu azdan ote az cok az fazla az
ınsanlar azcık yıyor doyuyor ya ben nıye cok yıyorum hep nıye ben boyleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…