41 kere maşallah lingencimVerdim valla hic evden çıkmadım 30 gun diyet ve spor yaptım sadece:)
41im
Çikolata da yemiyom kişekerli şeylerle pek aram yok benim, 40 yılda bir bi parca yerim:))
alt komsumuz hafta ıcı bag evınde hafta sonu burdakı evınde kalıyoray ev müstakil mi.o kadar atlama ziplamaya bizim alt komsu kavgaya gelirdi.
bizim ckcuklar da cok hareketli gerci. komsu gelecek diye odum kopuyordu ama ckk sukür 2 yildir kimse gelmedi
Sana da maşallah demirlekeoy oy.
canim dikkat etsin ama. o da bGimlilik
soylemek bize kolay .uygulamak ona zordur. insallah birakir ekmegi
ben de 25 martta 43 oluyorum..
çok olmuşuz.
masallah canim.Sana da maşallah demirleke
Ben de 35:yolun yarısı:)
masallah. tersten de düzden de 33ben 33 henuz
:)
Migren geçti bugün temiz hava da iyi geldi. Normalde de böyle yerim ben vakti zamanında süt korkusuna gömdük tatlıları şerbetleri. Şimdi eski rutinimi oturtmaya çalışıyorum.baska bırsey yok mu ya
nıye herkes az yıyor kendımı camış gıbı hıssedıyorum
doydun mu buncacık seyle hep mı boyle az yersın
mıgren nasıl oldu bu arada
Açlık tetikler canım ama aç kalmadım ki normalde az yiyip doyan biriyim. Eski rutinimi yakalamaya başladım sanırım.açlik migreni tetiklemez mi sedulu cum. 10 km cok olmuş yahu.
Evet canım şalımı doladım geldim eve. Bu aralar var bir şeyler üstümdesuzn canım gecmıs olsun gecmıs sayfaları yenı okuma fırsatım oluyor
talıhsızlık senı mı buldu ya aksılıge bak
gunu gecırebıldın mı
nisamm
Arabistan’da da yanımdaydı 3 ay..ordan dönüşte inanılmaz fit ve sağlıklıydı..merdivenleri falan zoraki çıkarken, koşarak çıkar hale gelmişti..o zaman bile kalıcı olmadığı için açıkçası endişeliyim..şu anki riskli durum belki kotarır bu defasen sımdı ordasın ya duzene oturur sen gıdene kadar ondan sonra da onu bozmaz
goruyorsun uzak durunca kımsenın canı ıstemıyor
yardımınla ustesınden gelecektır
yaa allahım esırgesın cok tatlıArabistan’da da yanımdaydı 3 ay..ordan dönüşte inanılmaz fit ve sağlıklıydı..merdivenleri falan zoraki çıkarken, koşarak çıkar hale gelmişti..o zaman bile kalıcı olmadığı için açıkçası endişeliyim..şu anki riskli durum belki kotarır bu defa
Nisa yaa, kaliteli ekmek tüketsin bari diye üstüne un serpilmiş, besin değeri yüksek ekmekler alırdım. Görünce “uyyy bunu da hep una belemişler” derdi:d bir de “umrecilerden gelirken Türkiye’den ekmek istesek diyordu
Çok eğlenmiştim annemle orda:)
o parfum guzel valla al sennisammsunum odevinvar onla uğraşıyorum aklimdasiniz yoğunluğumm bitsin gelicem yine topige
hemen raporunu vereyim
sabah yumurta,yagli kahve 3 ceviz leblebi biraz kuru uzum ve az peynirle kahvaltımı ettim bunlarla 9 saat aclik sürem oldu
aksam gelince de 6 7 köfte, bol bol salata ama asiri bol salata2 cevizle yedim devam saglikli beslenmeyee :)) sizler napiyosunuzzz ruj aldin mi :) bu arada parfum alicam da 212 sexy herkes pek methediyor ya
ya su samsara yi sordum. yok dedi kiz yine gicik oldum. ne sorsam yokhhh diyoruuunisammsunum odevinvar onla uğraşıyorum aklimdasiniz yoğunluğumm bitsin gelicem yine topige
hemen raporunu vereyim
sabah yumurta,yagli kahve 3 ceviz leblebi biraz kuru uzum ve az peynirle kahvaltımı ettim bunlarla 9 saat aclik sürem oldu
aksam gelince de 6 7 köfte, bol bol salata ama asiri bol salata2 cevizle yedim devam saglikli beslenmeyee :)) sizler napiyosunuzzz ruj aldin mi :) bu arada parfum alicam da 212 sexy herkes pek methediyor ya
86 yılında aralık 21 de dogdum :) 33 soylemesı de guzel 333 gıbımasallah. tersten de düzden de 33
ne guzel bir yaş.
ben 1977 liyim. sen de 1987 li misin.
Motivasyonumu kaybettim hükümsüzdürA Arya-78 isimli arkadas vardı ne zamandır aklımda ne yapıyor acaba...
hayal_hatun
byebyeblackbird saglıklı beslenme nasıl gıdıyor acaba
ama bu azdan ote az cok az fazla azMigren geçti bugün temiz hava da iyi geldi. Normalde de böyle yerim ben vakti zamanında süt korkusuna gömdük tatlıları şerbetleri. Şimdi eski rutinimi oturtmaya çalışıyorum.
Açlık tetikler canım ama aç kalmadım ki normalde az yiyip doyan biriyim. Eski rutinimi yakalamaya başladım sanırım.
Sporla birlikte iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?