Sağlıklı beslenirken;

canim ne degerleiri bu
senin mi kardesinin mi

neden kalp krizi riski var .Allah korusun

Anca vakit buldum yazmaya. Aksam yemeği az ıspanak ve yoğurt oglen bi elma yedim. Bugün 10 km yürüyüş yaptım. Fena yorulduk oğlumda havalanmış oldu benimle birlikte. Bu arada 1 kilo gitmiş 6 günde.
açlik migreni tetiklemez mi sedulu cum. 10 km cok olmuş yahu.

ah canım ya allahım sıfa versın
canım cok dana etı ve tavuk etı tuketenlerde de oyle yuksek oluyor dıye bılıyorum eger ondan degılse neden oyle yukselıyor sadece ekmek oyle yukseltır mı allah korusun gercekten de soyledıgın rıskler var okadar cok mu tuketıyor ekmegı ya

10 km duydum benım ayak tabanım agrıdı
bırde bibinin storylerını gorunce yoruluyorum
bu kızları ızleye ızleye ben kılo verıcem burda
hahahha
yaaa ben de yoga videosu izleyerek yoga yaptigimi düsündum yillar once. basladim artik yogaya .ufaktan.iyi geldi.

Verdim valla hic evden çıkmadım 30 gun diyet ve spor yaptım sadece:)

41im

Çikolata da yemiyom ki şekerli şeylerle pek aram yok benim, 40 yılda bir bi parca yerim:))
41 e nıye uzgun yapıyorsun benım cevremden duydugum kadının en kadın oldugu yaslarmıs
hayatdan tat almayı yasamayı bılecegı yaslar
ne guzel ıste

ve gercekten azmını tebrık ederım super gıttın ama ben sana ınanıyordum zaten :) yapacagını bılıyordum

canim ne degerleiri bu
senin mi kardesinin mi

neden kalp krizi riski var .Allah korusun
Annemin trigliserid 900 üstü çıkmış..normal değerler 30-150 arası.
Kalp krizi riskini ben netten okudum,dedim korksun diye. Aşırı çok ekmek,şekerli tüketiyor. Laf geçiremiyordum nette okuyunca direkt dedim yüzüne:/

hahahha
yaaa ben de yoga videosu izleyerek yoga yaptigimi düsündum yillar once. basladim artik yogaya .ufaktan.iyi geldi.
sımdı anlatacaklarımı ılerde dalga gecmek ıcın kımse kullanmasın lutfen

ben o kadar cok spor yapmak hareket etmek ıstıyorum ve usenıyorum kı
yatak odamda yatagımın yanında komıdının ustune pc actım sag tarafa yattım yattıgım yerde bacak ıcı kaslar basen ınceltme hareketlerı yapmaya calıstım 2 dk sonra falan yoruldum bıraktım yattım yuvarlandım
tam manda yuva yapmıs sogut dalına modundayım

oy oy.
canim dikkat etsin ama. o da bGimlilik
soylemek bize kolay .uygulamak ona zordur. insallah birakir ekmegi

ben de 25 martta 43 oluyorum..
çok olmuşuz.

Evet çok tüketiyor ve hareketsiz bir hayatı var. Bir de son zamanlarda bi arkadaşının aklına uyup kolestrol hapını kullanmamış:/
Ben gidene kadar toparlar ama mesele ben gittikten sonrası:/ inşallah bu defa yaşam şekli halini alır sağlıklı beslenme.

oy oy.
canim dikkat etsin ama. o da bGimlilik
soylemek bize kolay .uygulamak ona zordur. insallah birakir ekmegi

ben de 25 martta 43 oluyorum..
çok olmuşuz.
topıgımızın nazar boncukları masallah :)

hahahha

ama hareket sart bebeğim olmaz öyle.yürüyüş yap diycem ama yemek kokularibseni mahvediyor yüruyüse cıkinca.

sen sımdı ordasın ya duzene oturur sen gıdene kadar ondan sonra da onu bozmaz
goruyorsun uzak durunca kımsenın canı ıstemıyor
yardımınla ustesınden gelecektır

hahahha

ama hareket sart bebeğim olmaz öyle.yürüyüş yap diycem ama yemek kokularibseni mahvediyor yüruyüse cıkinca.
ben bu sehırde asla yuruyuse cıkmam
bır nefes alsam atmosferı solusam hop 5 kılo gercekten yapamam

benım en buyuk sansım kızım evde depınıyor olmamıs kosma yarısı hoplama yarısı dans yarısı bacak acma yarısı en uzaga kım atıp yakalayacak yarısı
yuksek atlama kosusu gıbı evde maraton var
benım sporum cocuk o yetıyor bana

ay ev müstakil mi.o kadar atlama ziplamaya bizim alt komsu kavgaya gelirdi.
bizim ckcuklar da cok hareketli gerci. komsu gelecek diye odum kopuyordu ama ckk sukür 2 yildir kimse gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…