canim ne degerleiri buMmmm..senin tarifler hep enfes
Annemin ödü koptu Nisa:) ekmeği aşırı çok tüketiyordu. bundan sonra ne desem gık demeden uyar artık. Kalp krizi ve felç riski varmış dedim. Zaten kardeşimin çalıştığı hastanedeki doktorlar gelsin,yatış veririz biz ona demişler. Gerçekten aşırı çok yüksek değerleri:/
açlik migreni tetiklemez mi sedulu cum. 10 km cok olmuş yahu.Anca vakit buldum yazmaya. Aksam yemeği az ıspanak ve yoğurt oglen bi elma yedim. Bugün 10 km yürüyüş yaptım. Fena yorulduk oğlumda havalanmış oldu benimle birlikte. Bu arada 1 kilo gitmiş 6 günde.
ah canım ya allahım sıfa versınMmmm..senin tarifler hep enfes
Annemin ödü koptu Nisa:) ekmeği aşırı çok tüketiyordu. bundan sonra ne desem gık demeden uyar artık. Kalp krizi ve felç riski varmış dedim. Zaten kardeşimin çalıştığı hastanedeki doktorlar gelsin,yatış veririz biz ona demişler. Gerçekten aşırı çok yüksek değerleri:/
10 km duydum benım ayak tabanım agrıdıaçlik migreni tetiklemez mi sedulu cum. 10 km cok olmuş yahu.
Verdim valla hic evden çıkmadım 30 gun diyet ve spor yaptım sadece:)ay ne doyorsun. nasil 1 ayda 19 kilo ....
41imYaş kaçtı lingen
Çikolata da yemiyom kihhahaha . yazik ama gercekten.
annen napsin.
cikolataya soksaydi kafani da cikodan nefret etseydin
hahahha10 km duydum benım ayak tabanım agrıdı
bırde bibinin storylerını gorunce yoruluyorum
bu kızları ızleye ızleye ben kılo verıcem burda
41 e nıye uzgun yapıyorsun benım cevremden duydugum kadının en kadın oldugu yaslarmısVerdim valla hic evden çıkmadım 30 gun diyet ve spor yaptım sadece:)
41im
Çikolata da yemiyom kişekerli şeylerle pek aram yok benim, 40 yılda bir bi parca yerim:))
Annemin trigliserid 900 üstü çıkmış..normal değerler 30-150 arası.canim ne degerleiri bu
senin mi kardesinin mi
neden kalp krizi riski var .Allah korusun
aaaa. ben de yuzde 80 bitterciyim.Verdim valla hic evden çıkmadım 30 gun diyet ve spor yaptım sadece:)
41im
Çikolata da yemiyom kişekerli şeylerle pek aram yok benim, 40 yılda bir bi parca yerim:))
Neticede seni yogaya başlatmış amahahahha
yaaa ben de yoga videosu izleyerek yoga yaptigimi düsündum yillar once. basladim artik yogaya .ufaktan.iyi geldi.
sımdı anlatacaklarımı ılerde dalga gecmek ıcın kımse kullanmasın lutfenhahahha
yaaa ben de yoga videosu izleyerek yoga yaptigimi düsündum yillar once. basladim artik yogaya .ufaktan.iyi geldi.
oy oy.Annemin trigliserid 900 üstü çıkmış..normal değerler 30-150 arası.
Kalp krizi riskini ben netten okudum,dedim korksun diye. Aşırı çok ekmek,şekerli tüketiyor. Laf geçiremiyordum nette okuyunca direkt dedim yüzüne:/
Evet çok tüketiyor ve hareketsiz bir hayatı var. Bir de son zamanlarda bi arkadaşının aklına uyup kolestrol hapını kullanmamış:/ah canım ya allahım sıfa versın
canım cok dana etı ve tavuk etı tuketenlerde de oyle yuksek oluyor dıye bılıyorum eger ondan degılse neden oyle yukselıyor sadece ekmek oyle yukseltır mıallah korusun gercekten de soyledıgın rıskler var okadar cok mu tuketıyor ekmegı ya
topıgımızın nazar boncukları masallah :)oy oy.
canim dikkat etsin ama. o da bGimlilik
soylemek bize kolay .uygulamak ona zordur. insallah birakir ekmegi
ben de 25 martta 43 oluyorum..
çok olmuşuz.
hahahhasımdı anlatacaklarımı ılerde dalga gecmek ıcın kımse kullanmasın lutfen
ben o kadar cok spor yapmak hareket etmek ıstıyorum ve usenıyorum kı
yatak odamda yatagımın yanında komıdının ustune pc actım sag tarafa yattım yattıgım yerde bacak ıcı kaslar basen ınceltme hareketlerı yapmaya calıstım 2 dk sonra falan yoruldum bıraktım yattım yuvarlandım
tam manda yuva yapmıs sogut dalına modundayım
sen sımdı ordasın ya duzene oturur sen gıdene kadar ondan sonra da onu bozmazEvet çok tüketiyor ve hareketsiz bir hayatı var. Bir de son zamanlarda bi arkadaşının aklına uyup kolestrol hapını kullanmamış:/
Ben gidene kadar toparlar ama mesele ben gittikten sonrası:/ inşallah bu defa yaşam şekli halini alır sağlıklı beslenme.
ben bu sehırde asla yuruyuse cıkmamhahahha
ama hareket sart bebeğim olmaz öyle.yürüyüş yap diycem ama yemek kokularibseni mahvediyor yüruyüse cıkinca.
ay ev müstakil mi.o kadar atlama ziplamaya bizim alt komsu kavgaya gelirdi.ben bu sehırde asla yuruyuse cıkmam
bır nefes alsam atmosferı solusam hop 5 kılogercekten yapamam
benım en buyuk sansım kızım evde depınıyor olmamıs kosma yarısı hoplama yarısı dans yarısı bacak acma yarısı en uzaga kım atıp yakalayacak yarısı
yuksek atlama kosusu gıbı evde maraton var
benım sporum cocuko yetıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?