Sağlıklı beslenirken;

Bir gitti mi gelemiyor,keşke sifirlansa puanları:/ En az 10 gün gelemiyor geri
bıldıgım kadarıyla 3 ay hıckımsenın tavuguna kışt demezse sıfırlanacak ama durur mu hıc
ama anlamıyorum ya hakaret etmıyor fıkır eksıklıgı yasayana cevap verıyor bakıyorum gercekten bence sırf kendısıne kafayı takmıslar varsa onların kip toplanması yuzunden banlanıyor sankı yanı kıblenecek bırseyı yok

Neredeyse sıfır şeker tuketiyorum,çok mutluyum :)1 küçük parça yedirdiler geçen gün,kafam uyuştu ,asla yemem bir daha
oyyy ben mest
boyle seyler duyunca ınanılmaz mutlu oluyorum hıc kımse yemesın dunya da herkes bıraksın :)

Bibi ve kışt dememek,bir dusuneyim mumkun mu ?Yok degil Bence de ,kafayi takan kişilerin işi hep. Hakaret falan hiç etmiyor yoksa

Çok gerekliydi:)İyi ki bu kararları alıp, uygulamaya koymuşum.:))
bende spora baslamalıyım kendımle alakalı ılk yapmak ıstedıgım sey bu
ımrenıyorum o duzenlı spor yapanlara ne guzel...
ama nıye oncelıklerıme almıyorum bılmıyorum spordan daha agır zor ugrastırıcı yorucu seylerı yapıyorum spora baslamıyorum
sekıllenıp tatlı tatlı kaslar yapmak ıstıyorum karnımda ve kolumda

şuuurrrrsuzca kolumu sallayabılmek ve salladıgımda kol altımın yumos gıbı davranmamasını ıstıyorum

keske bırı benım yerıme yapsa daha yazarken bıle yoruldum

Hayatımda yaptığım tek spor yürüyüş, hiç salon yüzü görmedi bu naciz beden Yakında tekrar yürüyüşlü günlerime döneceğim. Yumoşlar,ah o yumoşlar

Hayatımda yaptığım tek spor yürüyüş, hiç salon yüzü görmedi bu naciz beden Yakında tekrar yürüyüşlü günlerime döneceğim. Yumoşlar,ah o yumoşlar
bak ınanmayacagın bırsey soyleyeyım ben eskıden spor yapardım oyle cok yaptım oyle cok yaptım kı kanatlarım cıktı
lısanslı voleybol da oynadım ben

oyleyken boyle

bıraktıgımda ınanılmaz yaglandım bır gun yıne bırakırım bılıyorum usengecım cunku

İyi akşamlar Ben de aşılamaya başladım biliyorum geç ama en azından sağlıklı beslenmek istiyorum. İnşallah yani
ayyy hadı bakalım hayırlısıyla ınsallah

hıc gec falan degıl neresınden baslasan kar :)

Benim oynadığım takım hentbolda Türkiye Şampiyonu olmuştu., ilkokulda spor yapıp,sonra bırakınca gelsin kilolaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…