Bir gitti mi gelemiyor,keşke sifirlansa puanları:/ En az 10 gün gelemiyor geriya daha cok var gelmesıne
ayyyyneeensağlığını düşünen varsa yemeyinnn hepsi aynı çikolatası bisküvisi hepsi ayni kizlarrr :))
Neredeyse sıfır şeker tuketiyorum,çok mutluyum :)1 küçük parça yedirdiler geçen gün,kafam uyuştu ,asla yemem bir dahasağlığını düşünen varsa yemeyinnn hepsi aynı çikolatası bisküvisi hepsi ayni kizlarrr :))
bıldıgım kadarıyla 3 ay hıckımsenın tavuguna kışt demezse sıfırlanacakBir gitti mi gelemiyor,keşke sifirlansa puanları:/ En az 10 gün gelemiyor geri
oyyy ben mestNeredeyse sıfır şeker tuketiyorum,çok mutluyum :)1 küçük parça yedirdiler geçen gün,kafam uyuştu ,asla yemem bir daha
Bibi ve kışt dememek,bir dusuneyim mumkun mu ?bıldıgım kadarıyla 3 ay hıckımsenın tavuguna kışt demezse sıfırlanacakama durur mu hıc
ama anlamıyorum ya hakaret etmıyor fıkır eksıklıgı yasayana cevap verıyor bakıyorum gercekten bence sırf kendısıne kafayı takmıslar varsa onların kip toplanması yuzunden banlanıyor sankı yanı kıblenecek bırseyı yok
suan bibiyi ensemde hıssedıyorumBibi ve kışt dememek,bir dusuneyim mumkun mu ?Yok degil Bence de ,kafayi takan kişilerin işi hep. Hakaret falan hiç etmiyor yoksa
Aynen öyle ,harika bir sey,keşke herkes yapsa. Ekmek ve hamur isi de sifira yakin. Sigarayi da biraktim uzun zaman once :))Hayata tutunuyorumoyyy ben mest
boyle seyler duyunca ınanılmaz mutlu oluyorum hıc kımse yemesın dunya da herkes bıraksın :)
O zaman onu öpüyoruzsuan bibiyi ensemde hıssedıyorumbence bızı ızlıyor
ooo super tam anlamıyla yenı baslangıc olmus ya :)Aynen öyle ,harika bir sey,keşke herkes yapsa. Ekmek ve hamur isi de sifira yakin. Sigarayi da biraktim uzun zaman once :))Hayata tutunuyorum
Çok gerekliydi:)İyi ki bu kararları alıp, uygulamaya koymuşum.:))ooo super tam anlamıyla yenı baslangıc olmus ya :)
bende spora baslamalıyım kendımle alakalı ılk yapmak ıstedıgım sey buÇok gerekliydi:)İyi ki bu kararları alıp, uygulamaya koymuşum.:))
Hayatımda yaptığım tek spor yürüyüş, hiç salon yüzü görmedi bu naciz bedenbende spora baslamalıyım kendımle alakalı ılk yapmak ıstedıgım sey bu
ımrenıyorum o duzenlı spor yapanlara ne guzel...
ama nıye oncelıklerıme almıyorum bılmıyorum spordan daha agır zor ugrastırıcı yorucu seylerı yapıyorum spora baslamıyorum
sekıllenıp tatlı tatlı kaslar yapmak ıstıyorum karnımda ve kolumda
şuuurrrrsuzca kolumu sallayabılmek ve salladıgımda kol altımın yumos gıbı davranmamasını ıstıyorum
keske bırı benım yerıme yapsa daha yazarken bıle yoruldum
ayy ben de gecen gün dedim%85 bitter aliyim sonra vazgeçtim :) alışmışım boyle yasamaya :)Neredeyse sıfır şeker tuketiyorum,çok mutluyum :)1 küçük parça yedirdiler geçen gün,kafam uyuştu ,asla yemem bir daha
Ilk zamanlar alışkanlıktan dolayı insan bir istiyor,ama kısa zaman içinde geçiyor, gidiyor:)Faydasız bir sey,vücutta isi yok benceayy ben de gecen gün dedim%85 bitter aliyim sonra vazgeçtim :) alışmışım boyle yasamaya :)
bak ınanmayacagın bırsey soyleyeyım ben eskıden spor yapardım oyle cok yaptım oyle cok yaptım kı kanatlarım cıktıHayatımda yaptığım tek spor yürüyüş, hiç salon yüzü görmedi bu naciz bedenYakında tekrar yürüyüşlü günlerime döneceğim. Yumoşlar,ah o yumoşlar
ayyy hadı bakalım hayırlısıyla ınsallahİyi akşamlarBen de aşılamaya başladım biliyorum geç ama en azından sağlıklı beslenmek istiyorum. İnşallah yani
Benim oynadığım takım hentbolda Türkiye Şampiyonu olmuştu., ilkokulda spor yapıp,sonra bırakınca gelsin kilolaaaarbak ınanmayacagın bırsey soyleyeyım ben eskıden spor yapardım oyle cok yaptım oyle cok yaptım kı kanatlarım cıktı
lısanslı voleybol da oynadım ben
oyleyken boyle
bıraktıgımda ınanılmaz yaglandım bır gun yıne bırakırım bılıyorum usengecım cunku
Allah gönlünüze göre versinİyi akşamlarBen de aşılamaya başladım biliyorum geç ama en azından sağlıklı beslenmek istiyorum. İnşallah yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?