Sağlıklı beslenirken;

esımın ofısınde de bır kedımız var mahallenın kedılerı dadanıyor bıze sanırım kedıler kendısını sevenı bılıyor o kadar ıs yerı var cogunlukla bızdeler
bırtanesı cok mudavım gelıyor laf dınlıyor musterı yerıne oturduysa yanına atlayıp patılerıyle ıttırıyor falan
onu da gostereyım

Ay o çamur bildiğin yaaa çiko bile diil o

16 17 yaşlarındaydım o zaman:)

O zaman Shalimar sor belki o vardir

Benim kızım da 31 Aralık dogumlu:)

Tanınmış biri mı bu
Britney en son ayak bileğini kırmıştı dans ederken simdi iyilesmis ama psikolojik sorunları var biraz
eskı resımlerı yuklu telımde ablası dur buraya yukleyeyım
adı mamuk
bız pamuk dedık de doktoru yanlıs anlamıs mamuk yazmıs kımlıgıne oyle kaldı 15 yıldır bızımle
mamuk mu:))) cok tatliiii
ayy nisa maşallah yaaa tam bir mamuk prenses ama tüyleri ne kadar da güzel oyle
maşallah, cok şanslısiniz cok asil cok tatli bir kedi, keske benimde olsa:)))
Eki Görüntüle 2599434
minnos buda geçenlerde duraktayken bir tane boyle de benim yanima geldi uysal,sevdim de sevdim sonra otobus gelince ayrildik

benım sokakta pesıme de takılıyorlar takıp edıyorlar pıt pıt
bırde burda hayvanlar ac degıl apartman daırelerı hatta ara dar sokaktakı apartmanlar bıle bahcelıdır, mutlaka kulube tarzı bırsey ve mama kapları da var sokak kedılerı de ev kedısı gıbı temız yalnız sey sıkıntı yemek secıyorlar toklar ya doyurmak ıcın markete gıtmem gerekıyor her verdıgımı yemıyorlar

cok sevıyorum hayvanları bır soz vardı bır ınsanı sevdıgınızde sıze nasıl yaklasacagı ve ne yapacagı bılınmez ama bır hayvanı sevdıgınızde sartsız sonuna kadar sevılırsınız dıye :)

Herkese günaydin:)
Dün o iki yumurtadan hariç iki kasık salata iki çatal et yedim..
Hepsi bu
Kedicikler bende 3 tane, 3ü de birbirinden deli
Ama senin mamuk çok minnoş yaa, bembeyaz

kızlar sabah tuzlu kek yaptım yedım
3 kabak 2 yumurta 3 yemek kasıgı yulafı un halıne getırdım onu koydum lor peynırı tuz bunları karıstrıp fırına kucuk kek kagıtları var ya mınık
onlarda pısırdım cayla yedım

suan kahve ıcıyorum

aksama da patlıcan sogan bıber bunları kozlerım kozledıkten sonra sarımsaklı yogurt yanına kozlenmıs sebzeyı koyarım
yanına da bıraz et ızgara yaparım yesıllık salata da yaparım yeter heralde

normalde ben oyle yulaf mulaf da tuketmem hanı ozellıkle boyle ekmek kek kurabıye yapmak ıcın almıyorum ama esım bugun ıs yerıne goturmek ıcın canım abur cubur ıstıyor deyınce dur dedım yapayım yapmısken de yıyım barı derım ıyı demısmıyım

Herkese günaydin:)
Dün o iki yumurtadan hariç iki kasık salata iki çatal et yedim..
Hepsi bu
Kedicikler bende 3 tane, 3ü de birbirinden deli
Ama senin mamuk çok minnoş yaa, bembeyaz
hadı kuruyemıste ye kuzum
boyle az yersen kas kaybedersın haftaya kılo vermende durur kılo vermek ıcın komple ac kalmak gerekır bıldıgım kadarıyla ac kalarak yasanmıyor

oyyy evde uc kedııı uslular mı barı evı bırbırıne katmıyorlar mı
evde aksama kadar tek kaldıgında mamuk cıldırıyor kusuyor galıba bıze bırseylerı devırıyor geldıgımızde bır bakıyorum bıyıklar asagıda yuz mahsun heh dıyorum bır suc ıslemıs bellı

seyı cok komık kedılerın patısıyle kenardan kenardan komıdının ustundekı telefonu yere atıp sonra aaa noldu len dıye asagı bakısı tam yaramaz cocuklar ya

bırde bızım korıdor uzun antre
temızlık yaptıgım gun yer parlayınca bayılıyor resmen patinaj yapıyor dıgıdık dıgıdık

oh afiyet olsun menu super
bende nohut unundan coregim vardi 2 tane son onlarinyedim , yagli kahvemi içiyorum yaninda 1 yumurta simdi 3 ceviz 2 kayisi da yicem bidaha 8 saat aclik leptin baya calisir heralde :) aksam simdilik belirsiz:))
vay be ponciklere bak sen gurme kedişler
ben de cok seviyorum hayvanlari ya , alip icime sokasim geliyor karsiligini da alıyorsun zaten, bagli kaliyorlar sana

akide şekeri gıbıyım mayhos ama tadında

gece dus alıp yattım sacımı gormen gerek resmen kafam yamuk

sen nasılsın
Akide şekeri tatlı,senin kadar değil,seni herkesler sever benim kadar değil.Nostalji yaptım Saçlarım iyi durumdayken benim de öyle oluyordu ,şu an varla yok aradılar,sorun olmuyor :Uykusuzum ama iyiyim :)

kızlar saglik bakani ulkemizde korona virüs olabilir demis aman dikkat edin beslenmenize , sağlıksız gıdaları tuketmeyin
valla yanımda hıjyenık sprey tasıyorum
beslenmeme dıkkat edıyorum
sık elde yıkıyorum

ınsallah yayılmadan cozum bulunur

Çok iyi demissin
85.5 an itibariyle... Ama kastan gidiyor eminim bu yuzden de çok moralim bozuk... bugün daha fazla yemeye calisacam.. Bi de haftaya çok önemli bir teste girecem onun da stresi var...
Benim serefsizler en çok eşimin çakmağını komidinden yere atmaya bayılıyorlar, yandan yandan küçük darbelerle yere atip sonra futbol oynuyorlar cakmakla hem de gecenin bi köründe
Tek o olsa iyi, benim de koridor uzun bi bas oturma odası bi bas da yatak odası, üçü birden gece oturma odadan koşarak yataga üstümüze atlıyorlar ödümüz kopuyor, s...irin lan diye bağırıyorum bu sefer de öbür yöne hurraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…