bana spora bır arkadas olsa belkı yaparım
tek basına da sıkıcı oluyor ya
resmen yokusa suruyorum hala
Bu şey değil mi ya,yerim dar,yenim dar,of aman tamam gönlüm dar
esımın ofısınde de bır kedımız var mahallenın kedılerı dadanıyor bıze sanırım kedıler kendısını sevenı bılıyor o kadar ıs yerı var cogunlukla bızdeler
bırtanesı cok mudavım gelıyor laf dınlıyor musterı yerıne oturduysa yanına atlayıp patılerıyle ıttırıyor falan
onu da gostereyım
5 dk fazla kavurmus
tereyagını 5 dk tavaya koy altını yak o tereyagı ne oluyor onu yıyebılır mısın yıyemezsın degıl mı :)
kerevızın tazesını kucugunu ınce ınce rendelersenız yenır kerevızı sevmedınse kabak rendele
yagsız sotele yagla soteleme sart degıl yapısmaz tavalar var yagsız sotele
kızartılmıs yag komple trans yag kızartma yemıs olursun sen bılırsın yıne
zaten ıcıne suzme sarımsaklı yogurt ve cevızde eklenır bende oyle yapıyorum
hemen okuyorumöle deme şükür et gününeeee
bol bol felak nas oku kızzzzzz
Tiroid zorunluysa mutlaka tedavi olması lazım,yoksa kilolar gitmiyorGünaydin kizlar
iyi gidiyorum diyorum ama Kilo oynamiyor sinir oluyorum.
su tiroid´den midir nedir anlamiyorum.
100µg thyrex iciyorum zaten ama hic faydasi yok bana göreTiroid zorunluysa mutlaka tedavi olması lazım,yoksa kilolar gitmiyor
Tekrar bir test yapsınlar o zaman ,yeterli gelmiyordur belki100µg thyrex iciyorum zaten ama hic faydasi yok bana göre
gecende baktirdim TSH yüksek cikti ama stresten normalmisTekrar bir test yapsınlar o zaman ,yeterli gelmiyordur belki
Insallah duzelir,kilo vermeyi cok etkiliyor çünkü,takibi iyi yapilmaligecende baktirdim TSH yüksek cikti ama stresten normalmis
yasanabilirmis yani böyle durumlar.
bekleyip görecegim düzelecekmi degerler diye.
hi kızlar . nassıığıızz
çok monoton bir gün . ama benim açımdan iyi . evde çocuklarla ekşın olunca . iş kurtarıcım oluyor .
bu akşam parka çıkacağız .
hava çok güzel . iş dönüşü eve girerim belki. belki girmem. günler çok uzun olmadğından 1 saat ancak kalıyor geriye zatii
büyük oğlum da ders çalışabilir . 8. sınıf lgs ye hazırlanıyor . hazırlanmaya çalışıyor .
iki küçük çok gürültücü . bağırıyorlar . ağlıyor kız . hiç durmuyorlar yaaa. alıp çıkarıyım diyorum bunları. bi sessizlik olsun oğluma
inşallah . çok bi çalışması lazım daha. yeterli çalışmıyor canımcım. dershaneye de gitmiyor . okulun kursuna gidiyor bir tek .evet havalar çok güzel gidiyor burdaaaaaaaaaa
oğlunun emeklerinin karşılığını alır inş......
Yok kuzum hic iyi değilne güzel iştahsız olmammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?