Bizim buraya da geldi maalesef...cok cabuk yayılan bir virüs ya tum dunyaya geldi
Good morning!Samsonn um sesin cıkmıyor
ıyıyım cok sukur canım sagolasın :) allah hepımıze saglık sıhhat afıyet versıngünaydın canım
siz akşamlarıda burdasınızz
ben çalışırım sen nasılsın bakalım
yer fıstıgı kendısı cok yaglı bır kuruyemıs bırde kuruyemısler taze taze tuketılmelı o anda kabugundan cıkarılıp yenmelıKavrulmuş yer fıstığı yedim ,ama çok değil. Kilo yönünden zararı olur mu acaba ?
bu arada ben her eylul ayının basında mutlaka d ıgnesı de oluyorum
2-3 sene once doktorum bana d aslında bır vıtamın degıldır vucuda sadece belırlı sartlarda gıren bazı bılesen maddelerle bırlıkte vucutda enzımlerle bırlesır ve calısır turkıyede d eksıklıgı geneldır ve cogunlukla ekmege kır ye derler aslında yanlıstır bunun en guzel yolu mutlaka ya yaza gırerken ya kısa gırerken farketmez senede 2 kere 10 gun arayla bırer kez olmak uzere damar yolu ıle d ıgnesı olmak zorundasın demıstı
allah korusun yaBizim buraya da geldi maalesef...
100km yakınımıza kadar geldi, herkesi etkiliyor ama yaşlılar için ölümcül... çocuklar ve 60 yaş altı ölüm yok.. avuntu mu bilmem ama, en çok cocugum için korktuğumdan bu bana bir avuntu gibi geliyor
Tamam canım:)Açlık hissedince bir kaç tane attım ağzıma. Biraz fazla tuzlu geldi zaten.Dikkate ederim bundan sonra :)yer fıstıgı kendısı cok yaglı bır kuruyemıs bırde kuruyemısler taze taze tuketılmelı o anda kabugundan cıkarılıp yenmelı
kavrulmus kuruyemısın hıc faydası kalmıyor kavruldugunda sadece trans yag yemıs oluyorsun
bır seferlık bırsey olmaz ama haberın olsun dıye soyluyorum kavrulmus kuruyemıs yeme :) yer fıstıgı fındık kaju cevız gıbı enerjısı daha yuksek olanları da dıkkatlı tuketıyoruz
aynen cogu kısı vermıyor hatta dedı kı doktorum vuran hemsıre ne gerek var kır ıc dıyecek sakın dınleme onu dırek damar yolu alınmalı bu dedıişte bunu her doktor vermiyor damla veriyorlarrrr ekmeğe damlat iç diyorlarrr
ama senın dediğn daha mantıklııııı
ben birgün magnezyum
birgün c vitamini (suda eriyen) alıyorumm bunuları düzenli kullanırsam ne kramp giriyor ne de morarmalar oluyorrr
işte bir 2-3 ay ara vermiştimmm 15 gün önce ağrıdan öldum hemen hemen 10 gündür şükür iyiyim
canlar
ben bu sabah salata yedım ama nasıl salata anlatayım
ıcınde dereotu maydanoz kıvırcık karnabahar brokolı bıber taze sogan marul var
bol lımonlu1 buyuk tabak
bunun yanında 1 kase lor peynır yedım 5 zeytın
aksam uzerı 1 fıltre kahve yanında 1 kuru hurma ve 1 badem yedım
1 saat once de kerevız salatası yedım yogurtlu ve et sote yedım
gun ıcınde toplam 3 lıtre su 4 kahve 2 ayran
yıne dunyaları yedım
5 dk fazla kavurmusnisa geçen kereviz salatasını komuşum yapmış ben öyle çok beğendim öyle yesem bir sıkınıtı olmaz demi
kerevizi rendelemiş biraz tereyağ ile sote yapmışş 5 dk kavurmuşş
içine biraz ceviz ve sarımsaklı yoğurt yapmış çok güzel diii ben çiğ sevmemiştim böyle çok hoşuma gitti yapsam
olur demiii
Mmmm..senin tarifler hep enfes
Annemin ödü koptu Nisa:) ekmeği aşırı çok tüketiyordu. bundan sonra ne desem gık demeden uyar artık. Kalp krizi ve felç riski varmış dedim. Zaten kardeşimin çalıştığı hastanedeki doktorlar gelsin,yatış veririz biz ona demişler. Gerçekten aşırı çok yüksek değerleri:/
açlik migreni tetiklemez mi sedulu cum. 10 km cok olmuş yahu.
Yürüyüş şahane bir sey gercektenahh cnm yürüşün tadına bir varsanızzzzzzz
bende günlük 10 km yürürüm 30 dk evde bölgesel çalışırımmmm
hele hafta sonları sabahları çıkarım mis gibi oluyorrrr
Verdim valla hic evden çıkmadım 30 gun diyet ve spor yaptım sadece:)
41im
Çikolata da yemiyom kişekerli şeylerle pek aram yok benim, 40 yılda bir bi parca yerim:))
Ekmekle mantı yiyen de çok var,nasıl oluyor anlamıyorumçok geçmiş olsun cnm
ANNEME hergün bırak şu ekmeği diyorummmm
geçen pilav var vardı sofrada anne pilavla ekmek yeme dedim
annem ben salata ile ekmek yerim diyorrrpilavı sonra yedim diyorrr
sımdı anlatacaklarımı ılerde dalga gecmek ıcın kımse kullanmasın lutfen
ben o kadar cok spor yapmak hareket etmek ıstıyorum ve usenıyorum kı
yatak odamda yatagımın yanında komıdının ustune pc actım sag tarafa yattım yattıgım yerde bacak ıcı kaslar basen ınceltme hareketlerı yapmaya calıstım 2 dk sonra falan yoruldum bıraktım yattım yuvarlandım
tam manda yuva yapmıs sogut dalına modundayım
Ben bunu nasıl atlamışımsımdı anlatacaklarımı ılerde dalga gecmek ıcın kımse kullanmasın lutfen
ben o kadar cok spor yapmak hareket etmek ıstıyorum ve usenıyorum kı
yatak odamda yatagımın yanında komıdının ustune pc actım sag tarafa yattım yattıgım yerde bacak ıcı kaslar basen ınceltme hareketlerı yapmaya calıstım 2 dk sonra falan yoruldum bıraktım yattım yuvarlandım
tam manda yuva yapmıs sogut dalına modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?