Sağlıklı beslenirken;

cok cabuk yayılan bir virüs ya tum dunyaya geldi
Bizim buraya da geldi maalesef...
100km yakınımıza kadar geldi, herkesi etkiliyor ama yaşlılar için ölümcül... çocuklar ve 60 yaş altı ölüm yok.. avuntu mu bilmem ama, en çok cocugum için korktuğumdan bu bana bir avuntu gibi geliyor

Good morning!
Dün en son yazdığımda buralar sakindi. Ben yokken sayfalarca muhabbet dönmüş yine
Şimdi gördüm 2 bildirim. thank youu

lingen evet canım, whey tozu zararlı değil, nadir ben de içerim, ama protein süzülürken böbrekleri yoruyor diyorlar. Sporcuların kas için aldıkları miktarlarda günde 300 gr biftek gibi değil hani. Normal bi yetişkinin 1 haftada alamayacağı proteini 1 öğünde alırsan aşırı yükleniyorsun böbreklere sanki. Zararları hakkında farklı görüşler var bu konuda.

Kavrulmuş yer fıstığı yedim ,ama çok değil. Kilo yönünden zararı olur mu acaba ?
yer fıstıgı kendısı cok yaglı bır kuruyemıs bırde kuruyemısler taze taze tuketılmelı o anda kabugundan cıkarılıp yenmelı
kavrulmus kuruyemısın hıc faydası kalmıyor kavruldugunda sadece trans yag yemıs oluyorsun
bır seferlık bırsey olmaz ama haberın olsun dıye soyluyorum kavrulmus kuruyemıs yeme :) yer fıstıgı fındık kaju cevız gıbı enerjısı daha yuksek olanları da dıkkatlı tuketıyoruz

işte bunu her doktor vermiyor damla veriyorlarrrr ekmeğe damlat iç diyorlarrr
ama senın dediğn daha mantıklııııı

ben birgün magnezyum

birgün c vitamini (suda eriyen) alıyorumm bunuları düzenli kullanırsam ne kramp giriyor ne de morarmalar oluyorrr

işte bir 2-3 ay ara vermiştimmm 15 gün önce ağrıdan öldum hemen hemen 10 gündür şükür iyiyim

allah korusun ya

Tamam canım:)Açlık hissedince bir kaç tane attım ağzıma. Biraz fazla tuzlu geldi zaten.Dikkate ederim bundan sonra :)

aynen cogu kısı vermıyor hatta dedı kı doktorum vuran hemsıre ne gerek var kır ıc dıyecek sakın dınleme onu dırek damar yolu alınmalı bu dedı

gercekten cok fark edıyor damar yolu alınınca

o c vıtamınının ıcınde magnezyum da var mı baksana bır magnezyum kramplara ıyı gelıyor aslında ayagının canı sıkılır kramplar gırerse magnezyum eksıklıgınden oluyormus olmazsa magnezyumlu olandan alırsın c vıtamınını daha etkılı olur

nisa geçen kereviz salatasını komuşum yapmış ben öyle çok beğendim öyle yesem bir sıkınıtı olmaz demi

kerevizi rendelemiş biraz tereyağ ile sote yapmışş 5 dk kavurmuşş

içine biraz ceviz ve sarımsaklı yoğurt yapmış çok güzel diii ben çiğ sevmemiştim böyle çok hoşuma gitti yapsam

olur demiii

5 dk fazla kavurmus
tereyagını 5 dk tavaya koy altını yak o tereyagı ne oluyor onu yıyebılır mısın yıyemezsın degıl mı :)
kerevızın tazesını kucugunu ınce ınce rendelersenız yenır kerevızı sevmedınse kabak rendele
yagsız sotele yagla soteleme sart degıl yapısmaz tavalar var yagsız sotele
kızartılmıs yag komple trans yag kızartma yemıs olursun sen bılırsın yıne

zaten ıcıne suzme sarımsaklı yogurt ve cevızde eklenır bende oyle yapıyorum

çok geçmiş olsun cnm

ANNEME hergün bırak şu ekmeği diyorummmm
geçen pilav var vardı sofrada anne pilavla ekmek yeme dedim
annem ben salata ile ekmek yerim diyorrr pilavı sonra yedim diyorrr

Verdim valla hic evden çıkmadım 30 gun diyet ve spor yaptım sadece:)

41im

Çikolata da yemiyom ki şekerli şeylerle pek aram yok benim, 40 yılda bir bi parca yerim:))

kız niye öyle yaparsın en güzel yaşlarrrrrrrr sen 79 doğumlusun sanırım ben 40 yaşındayım ama daha gencimm

çok geçmiş olsun cnm

ANNEME hergün bırak şu ekmeği diyorummmm
geçen pilav var vardı sofrada anne pilavla ekmek yeme dedim
annem ben salata ile ekmek yerim diyorrr pilavı sonra yedim diyorrr
Ekmekle mantı yiyen de çok var,nasıl oluyor anlamıyorum Sabahları minnak bir tost dışında ekmek hiç yemiyorum ben. Yazın o minnak tostu da yemiyorum

Ben bunu nasıl atlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…