Sağlıklı beslenirken;

Süper valla!! gencecik olmanın da etkisi var bence, sen daha 20 li yaşlardasın değil mi? Sağlıklı, zinde bir yaşam için bundan sonra hep böyle seçici yemeye dikkat et inşallah
evett sitede 19 desede tam 20 :)
cok motive oluyorum bırakmam vallahi yaa :))

ah gençliikk evladım diye bağrıma basasım geldi, minnoşum diye severim ben seni bundan sonra 19-20 demek çok güzel musmutlu bir ömrün olsun inşallah
minnosum de valla ne guzel sevinirim heheh
sen kaç yaşındasın kiz senden 23 enerjisi aliyorum
aminnn kuzum hepimizin sağlıklı musmutlu Şükür dolu bir omru geçsin insallahhh :))

minnosum de valla ne guzel sevinirim heheh
sen kaç yaşındasın kiz senden 23 enerjisi aliyorum
aminnn kuzum hepimizin sağlıklı musmutlu Şükür dolu bir omru geçsin insallahhh :))
Yok kız ne 23 ü, annen olacak yaştayım net figür vermiyorum, federaller peşimde.

Ama başka yorumlarına da denk geldim, acaba master falan mı yapıyor diyordum, olmadı Uni sondur, herhalde en az 23-24 var dediydim. Kesinlikle tanıdığım 19-20 lerindeki kızlardan çok daha akıllı ve olgun duruyorsun.

ben senden 23 enerjisi aldım hep benim icin oylesin valla cok teşekkür ederim canimm onure oldum sabah sabah moralim motivasyonum tam sayenizde :))

gecmıs olsun canım
ben kızımda bu tarz sureclerde ve buyume atakları donemınde kehrıbar kolyenın faydasını gordum belkı denemek ıstersınız anne cocuk takımlarda var cok tatlı :)

gecmıs olsun canım
ben kızımda bu tarz sureclerde ve buyume atakları donemınde kehrıbar kolyenın faydasını gordum belkı denemek ıstersınız anne cocuk takımlarda var cok tatlı :)
Var canim kolyesi daha ufakken almıştım. Dis agri olarak yok sanırım çünkü keyfi yerinde hareketli konuşup duruyor yemek rahat yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…