- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Nooo ben de isterim. Yine ekle kaldır
Hurma Ramazan da pek bir makbul olacaksınnasılım nasılım bugun nasılım
kahvenın yanında kuru hurma gıbıyım
uzattım ayaklarımı keyıfcanlık yapıyorum hersey yolunda sukur :)
ekliyorum haber ver gorunceeNooo ben de isterim. Yine ekle kaldır
note ların hepsını dener bulurum sıkıntı degıl markayı ogrendım yacanim aynisi bende vardi numara hiç hatirlamiyorum ama markası note ona eminm yaa
sagolasın :)afiyet olsun cnm
teşekkür ederim kuzucum
Benim gözler nereye bakıyor da 2 seferdir göremedim acaba ?
Süper valla!! gencecik olmanın da etkisi var bence, sen daha 20 li yaşlardasın değil mi? Sağlıklı, zinde bir yaşam için bundan sonra hep böyle seçici yemeye dikkat et inşallahteşekkür ederim kuzucum
62 ya yakinim şuan dun kisir yedim
evett sitede 19 desede tam 20 :)Süper valla!! gencecik olmanın da etkisi var bence, sen daha 20 li yaşlardasın değil mi? Sağlıklı, zinde bir yaşam için bundan sonra hep böyle seçici yemeye dikkat et inşallah
ah gençliikkevett sitede 19 desede tam 20 :)
cok motive oluyorum bırakmam vallahi yaa :))
minnosum de valla ne guzel sevinirim hehehah gençliikkevladım diye bağrıma basasım geldi, minnoşum diye severim ben seni bundan sonra 19-20 demek çok güzel musmutlu bir ömrün olsun inşallah
Yok kız ne 23 ü, annen olacak yaştayımminnosum de valla ne guzel sevinirim heheh
sen kaç yaşındasın kiz senden 23 enerjisi aliyorum
aminnn kuzum hepimizin sağlıklı musmutlu Şükür dolu bir omru geçsin insallahhh :))
ben senden 23 enerjisi aldım hep benim icin oylesin vallaYok kız ne 23 ü, annen olacak yaştayımnet figür vermiyorum, federaller peşimde.
Ama başka yorumlarına da denk geldim, acaba master falan mı yapıyor diyordum, olmadı Uni sondur, herhalde en az 23-24 var dediydim. Kesinlikle tanıdığım 19-20 lerindeki kızlardan çok daha akıllı ve olgun duruyorsun.
gecmıs olsun canımGünaydın kızlar
Sabah az kahvaltı yaptım pek istah yok. Gece ateşlendi oglum sanırım ikinci azıları çıkıyor. Sol alt azı yeri belirginleşmiş. Tüm gece ateş yapti sabaha karşı ancak düştü
Var canim kolyesi daha ufakken almıştım. Dis agri olarak yok sanırım çünkü keyfi yerinde hareketli konuşup duruyor yemek rahat yiyor.gecmıs olsun canım
ben kızımda bu tarz sureclerde ve buyume atakları donemınde kehrıbar kolyenın faydasını gordum belkı denemek ıstersınız anne cocuk takımlarda var cok tatlı :)
Günaydın kızlar
Sabah az kahvaltı yaptım pek istah yok. Gece ateşlendi oglum sanırım ikinci azıları çıkıyor. Sol alt azı yeri belirginleşmiş. Tüm gece ateş yapti sabaha karşı ancak düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?