afıyet olsun canım
aman aman masallah keyfı yerınde olsunda :)Var canim kolyesi daha ufakken almıştım. Dis agri olarak yok sanırım çünkü keyfi yerinde hareketli konuşup duruyor yemek rahat yiyor.
Ne kadar şaşırdım mesajına:)@Arya-78 isimli arkadas vardı ne zamandır aklımda ne yapıyor acaba...
hayal_hatun
@byebyeblackbird saglıklı beslenme nasıl gıdıyor acaba
Aynen kuzum bu ara buhranlıyaaa canımbugun aklımdaydın daha kalp kalbe karsıymıs
cok sevındım ugrayıp selam vermene nasılsın napıyorsun
kizlar giremedim bugün fazla
is yogun.
calisan kizlara bir sey sorucam internete girebiliyor musunuz is yerinde.
takip ediliyordur falan diye korkuyormusunuz?
Aynen kuzum bu ara buhranlı
Dm den yürürüm sana
Ben gelmeyeli bibi yide ağına düşürmüşsün:)
calıstıgım 2 yerde bılgısayarlar ızlenıyordu o ıkı yerde hıc gırmıyorduk ama onun harıcınde bos vakıtde gırıyordum bırsey olmuyordu , bılgısayar ızlenıyorsa bundan mutlaka calısanların haberı olmalı. habersız gızlı ızleyemezlerkizlar giremedim bugün fazla
is yogun.
calisan kizlara bir sey sorucam internete girebiliyor musunuz is yerinde.
takip ediliyordur falan diye korkuyormusunuz?
goruyorum alt kısımda konuyu okuyanları :) arada gelıp gıdıyorsun ıyı dıyorum saglıgın bır ucunu bırakmıyor ıcınde olmak ıstıyor demek kı dıye :) ama sohbete katılmıyorsun ona da demek kı daha hazır degıl dıyorum :) suan farkettım kendı kendıme ne cok ıc sesımle konusuyormusumNe kadar şaşırdım mesajına:)
Ara ara takip ediyordum burayı ama öyle kendi kendime takılıyor gibiydim.
Sağlıklı beslenme berbat gidiyor.
Tam bir sağlıksız beslenme abidesiyim şu aralar...
tamam anladim canim tesekkür ediyorumcalıstıgım 2 yerde bılgısayarlar ızlenıyordu o ıkı yerde hıc gırmıyorduk ama onun harıcınde bos vakıtde gırıyordum bırsey olmuyordu , bılgısayar ızlenıyorsa bundan mutlaka calısanların haberı olmalı. habersız gızlı ızleyemezler
Karnabaharı dün akşam kardeşimden aşırdım canım, benim payımı işe götüreyim yarın yerim dedimafıyet olsun canım
dıkkat ettım sen yemeklerını hep salcasız yapıyorsun neden kız koysana salcaları :)
afıyet olsun canım :) bırgun şööyyyle ekşili salcalı nohutlu kabak patlıcanlı sulu bır tencere yemegı veya fırında borcamda guvec tarzı yapsana haftada 1 gun en azından yaparsan guzel olur bana nıye kımse doymuyormus gıbı gelıyorKarnabaharı dün akşam kardeşimden aşırdım canım, benim payımı işe götüreyim yarın yerim dedim
Yoksa yemek yaptığım bile yokki, bak attım şimdi akşam yemeği niyetine yine bir Samsonn spesiyali
Sen böyle anlatınca, resim atınca acayip gaza geliyorum zaten; ama %70 tembel + %30 beceriksiz olunca netice bu bendeafıyet olsun canım :) bırgun şööyyyle ekşili salcalı nohutlu kabak patlıcanlı sulu bır tencere yemegı veya fırında borcamda guvec tarzı yapsana haftada 1 gun en azından yaparsan guzel olur bana nıye kımse doymuyormus gıbı gelıyorvallahı hergun yemek yapasım herkesı cagırasım var
sankı hepınız acsınız gozumde ...oyle hıssedıyorum nıye boyleyım80+ anne sendromuna falan mı gırdım noldum
yaparsın ya becerırsın nıye beceremeyesın cok cok basıt yemek yapmak aslındaSen böyle anlatınca, resim atınca acayip gaza geliyorum zaten; ama %70 tembel + %30 beceriksiz olunca netice bu bendeGeçen kabak yaptım ya, bir gurur duydum kendimle, bir olmuşluk hissi çöktü sorma
ama inşallah dediğin gibi en az hafta 1-2 gerçek yemek yapmak istiyorum. Bakayım borcam yemek tariflerine hafta sonu
Sağlıklı olmayı tabii ki istiyorum kim istemez ki:)goruyorum alt kısımda konuyu okuyanları :) arada gelıp gıdıyorsun ıyı dıyorum saglıgın bır ucunu bırakmıyor ıcınde olmak ıstıyor demek kı dıye :) ama sohbete katılmıyorsun ona da demek kı daha hazır degıl dıyorum :) suan farkettım kendı kendıme ne cok ıc sesımle konusuyormusum
dayanamadım sesleneyım dedım ne var ne yok merak ettım senı
ben bırgun bu mevzuya dahıl olacagına emınım . bu sey gıbı... bır yerde eh be yeter artık deme noktası oluyor ınsanda onu dedıgı zaman hazır oluyor tam anlamıyla secıcı beslenmeye :) baslayıp baslayıp bırakmaktansa gercekten hazır oldugunda baslamak daha mantıklı
sıkma canını elbet bırgun sende dogru yolu bulacaksın
Canım sen nasılsın asıl ya, niye ugramiyorsun artık? Bi sıkıntı yok inşallahSağlıklı olmayı tabii ki istiyorum kim istemez ki:)
Ama önce ruh sağlığımı düzeltmem lazım o da hemen olmuyor, kolay olmuyor, off boşver...
Sohbete katılmak istiyorum aslında. Ama tam olarak içine giremedim. Sorun değil sadece okumak da iyi geliyor bazan. Topluca okuyorum biriktirip biriktirip. Sonra alakasız bir yerden konuya dahil olamıyorum:)) kısır döngülerle dolu hayatım
Neyse umarım herkes çok iyidir.Samsonn Mihail Zoscenko ve diğerleri... ve sen ve küçük kızın Ahsen...
Tereyağını ayrana mı kattın?aksam yemegi olarak corba ,2 yumurta ustune 1 kasik tereyağ ve ayran içtim :)
sizde durumlar ne
ıyıyız canım cok sukur...Sağlıklı olmayı tabii ki istiyorum kim istemez ki:)
Ama önce ruh sağlığımı düzeltmem lazım o da hemen olmuyor, kolay olmuyor, off boşver...
Sohbete katılmak istiyorum aslında. Ama tam olarak içine giremedim. Sorun değil sadece okumak da iyi geliyor bazan. Topluca okuyorum biriktirip biriktirip. Sonra alakasız bir yerden konuya dahil olamıyorum:)) kısır döngülerle dolu hayatım
Neyse umarım herkes çok iyidir.Samsonn Mihail Zoscenko ve diğerleri... ve sen ve küçük kızın Ahsen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?