Sağlıklı beslenirken;

sabah 5 zeytın 3 dılım peynır bahceden 1 salatalık 1 domates 3 cevız yedım

suan kahve ıcıyorum

aksam ali nazik yemegı var
afiyet olsun nisaa
sabah ben de 3 firin mücver 1 salatalik 3 ceviz biraz kuru uzum 1 minik mandalina yagli kahve 1 dilim peynir yedim
aksama 6gibi yicem bi daha..

afıyet olsun :)
nisa gerçekten iyiki varsin yaaa
tahlillerimde seker kolesterol trigliserid falan o kadar güzel çıktı ki degerler önceki tahlillere gore çok duzelmis sağlıklı beslenmek ne guzel biseymis meğer bunu vucudumdan anliyorum . trombositlerim dusukmus eskiden sağlıksız beslenirken simdi masallah 50 bin kadar yukselmis normal değerler arasına girmis. bi kan az cikti onda da çok sut içtiğim icin artik sut yasak zaten alerjiyi yapan da oydu bana simdi market sutleri birak yararı zarar.
uzun sozun ozu iyiki vaarsinnnn

afiyet olsun ne güzel görnüyorrrrrrr
afiyet olsun nisaa
sabah ben de 3 firin mücver 1 salatalik 3 ceviz biraz kuru uzum 1 minik mandalina yagli kahve 1 dilim peynir yedim
aksama 6gibi yicem bi daha..
Ya nick değiştiydi, şimdide avatar, inan ben bütün hafta seni yeni üye sandım bizimki nerede diye yazacaktım hatta. Şimdi dank etti

Kızlar pek bisey yazamıcam, yazılanları da okuyamadım... bugün sadece bi tane haşlanmış yumurta ve bir iki parca kuruyemiş yedim... sizleri seviyorum iyi geceler
Canım daha çok yemeye çalış, çorba gibi kolay yiyecek şeyler elinin altında olsun bari. En azından bardağa koyar içersin. Biz de seni seviyoruz

Şimdi nisa kızacak muz, incir, leblebi, ceviz aynı anda diye...

İncir bi tanecik de muz olması olurdu hakkaten, ama nohut türevlerinden içim kuruyor Sen tamamen iyileştin mi Suzn? Alıştın mı yeni düzene?

artiik nick degisimi yapmam sevdim bunu buralardayim amaa hepp
ay ben de cok yemişim simdi farkettim nisa kizcak bizee
Yok kız senin menü güzel, hem de seninki intermitten fasting gibi, uzun süre bişey yemiyorsun. Çok iyi bence

aksam 6da geliyorum o saatten sonra da yemek yapmak zor geliyor 6 buçukta yemekhaneye iniyorum ne cikarsa bahtima bari sebze filan olsa yaklasik 10saat aclik surem oluyor vücuda iyi geliyldur insallah

Yeterki sağlık olsun canım, yeniden düzenini kurarsın elbet. Küçük organizer kutular, ya da çekmeceli minik bir mobilya işini kolaylaştırır belki.
aksam 6da geliyorum o saatten sonra da yemek yapmak zor geliyor 6 buçukta yemekhaneye iniyorum ne cikarsa bahtima bari sebze filan olsa yaklasik 10saat aclik surem oluyor vücuda iyi geliyldur insallah
Ay iyi gelmez mi, müthiş. Hem akşam 6 dan sabaha kadar da açsın değil mi? min 4 saat ağzınıza tek bişey koymayın diyorlar. Senin 10 saat içinde ne yağ hücreleri yanıyordur, ne kötü yaşlı hücreler temizleniyordur..ooo süper

aynen canim aksamdab sonrada hic bisey yemiyorum sabaha kadar ay ne guzel dedin insallah yanar

yaaa degerlerının duzelmesıne cok cok sevındım canım cok sukur hemen toparlamıssın :)
benım hıc bır emegım yok canım hepsı senın azmin ama sunu da yıyeyım ama bunu da demedın gercekten dıkkat ettın ve kendı cabanla bu noktaya geldın aynı yolda guzel yuruyoruz yol arkadaslıgın cok guzel asıl ben sana tesekkur ederım
Şimdi nisa kızacak muz, incir, leblebi, ceviz aynı anda diye...
yaaaa aynen oyle benı anlıyorsun :)
ama artık kızmayacagım cunku hergun hergun hergun hepsını aynı anda yemeyın bırını secın dememe ragmen ısrarla karıstırıyorsa arkadaslar kendılerı bılır damar da onların ınsulın de onların mıde bagırsakta onların yapabılecegım bırsey yok artık :)
Samsonn um ıstersen muzu agacıyla ye valla artık bırsey demeyecegım :) artık mevzu benden cıktı kendı mıdenle senın arasındakı hesaplasma
not: neysekı uzun aralıklarda beslendıgı ıcın samsoonn en azından bır nebze kurtarıyor bu arada

canım ıyı gelmez olur mu
kazma balta kurek gırısıyorsun resmen yaglarına ...uyudugun yerde bıle nasıl yag yakıyorsun bu sekılde beslenmenle bılıyor musun :) en guzelını yapıyorsun bu beslenme en dogrusu guzel saglıklı tam ögün yemek ama uzun ara vererek yemek en dogrusu

hepiniz iyiki varsiniz
kkdaki en faydalı topiklerden birisi de budur açık ara :))
karnındaki yağlar fena yandi size eve gelince foto koyucam :)

hepiniz iyiki varsiniz ❤❤
kkdaki en faydalı topiklerden birisi de budur açık ara :))
karnındaki yağlar fena yandi size eve gelince foto koyucam :)
yazın ınce belle suzulucem dıyorsun vaaaayyy :) helal be yakısır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…