ben omlet ustune tereyagı dıye anladımTereyağını ayrana mı kattın?
Tereyağını ayrana mı kattın?
yok kizlarr haslanmis yumurtaları ortadan ikiye kesip ustune tereyağ kekik ve pulbiber attim cok güzel olduuben omlet ustune tereyagı dıye anladım
kız ayparem yaglı kahve guzel oluyor deyıp ayranı yaglamadın ınsallah
Canım hepimizin zor dönemleri oluyor hayatta, allahım en kısa zamanda işlerini kolaylaştırsın feraha çıkarsın seni inşallah, lakin sohbete katılmak için iyi hissetmeyi bekleme dal ortadan gitsin, hayattaki her alanda böyle bu içinden gelmese de için sıkılsa da rutine devam et bir bakmışsın sorunları kolay çözer olmuşsun veya unutmuşsun bile.Sağlıklı olmayı tabii ki istiyorum kim istemez ki:)
Ama önce ruh sağlığımı düzeltmem lazım o da hemen olmuyor, kolay olmuyor, off boşver...
Sohbete katılmak istiyorum aslında. Ama tam olarak içine giremedim. Sorun değil sadece okumak da iyi geliyor bazan. Topluca okuyorum biriktirip biriktirip. Sonra alakasız bir yerden konuya dahil olamıyorum:)) kısır döngülerle dolu hayatım
Neyse umarım herkes çok iyidir.Samsonn Mihail Zoscenko ve diğerleri... ve sen ve küçük kızın Ahsen...
Senden papara yemeyelim diye korkumuzdan marul kemiriyoruz nisaafıyet olsun canım :) bırgun şööyyyle ekşili salcalı nohutlu kabak patlıcanlı sulu bır tencere yemegı veya fırında borcamda guvec tarzı yapsana haftada 1 gun en azından yaparsan guzel olur bana nıye kımse doymuyormus gıbı gelıyorvallahı hergun yemek yapasım herkesı cagırasım var
sankı hepınız acsınız gozumde ...oyle hıssedıyorum nıye boyleyım80+ anne sendromuna falan mı gırdım noldum
yok kizlarr haslanmis yumurtaları ortadan ikiye kesip ustune tereyağ kekik ve pulbiber attim cok güzel olduuayrana atmadim
afıyet olsun corba da yapsaydınTon balıklı salat yaptım onu yedim ben
Senden papara yemeyelim diye korkumuzdan marul kemiriyoruz nisa
Merak etme nisam kendi adıma konuşayım ben kendimi aç bırakmam bakma sinsi sinsi seslenmeden burada takıldığımaheeee tamam o cok guzel olur gercekten afıyet olsun
afıyet olsun corba da yapsaydınya nıye herkes az yıyooorr
kız kecımıyız bız sadece marul yıyelım hanı corbalar hanı mezeler hanı guvec yemeklerı kendınıze guzel bır sofra nıye hazırlamıyorsunuz bogazınızdan kursagınızdan sıcak yemek gecsın azcık valla benım mod annane kıvam
olmusum ben
Merak etme nisam kendi adıma konuşayım ben kendimi aç bırakmam bakma sinsi sinsi seslenmeden burada takıldığımasabah yumurtamı cevizimi zeytinimi öğlen tavuk sotemi brokolimi kereviz salatamı akşam da patlamış mısırımı yedim ufak bir iki günah şey daha yedim ama söylemeyecem
patlamıs mısırı cok yemezsen ve yagsız makınasında patlatırsan sıkıntı olmaz ne gunah ısledın kız ıtıraf ıtıraf :)Bizim işyerinde yemekhane yok her gün dışarıda da yenmiyor o yüzden evden getiriyoruz. Bazen bende güzel yemek varsa ve birinin canı çektiyse veririm ona yesin diye, sonra gider kendim başkasının yemeğini alırım adım çıktı mihail aç kalmaz diye. Gerçekten de sabahları 7:45te çıkıyorum ama üşenmeden yumurta brokoli haşlayıp salata yapıyorum kocaman yemek çantası hazırlıyorum kahvaltı ve öğle yemeği için :))) kahvaltıyı da işyerinde yapıyorum malesef, çünkü 8de masamın başında olmam lazım
Kendim yemiş gibi oldum inan. Şifa olsunSelam canlarim
Sabah protein tozu aminoasitlerle birlikte
Gün icinde: iki yumurta, 200 gram süzme peynir, bi çatal izgara tavuk, yarim avuc kuruyemiş
Bugün diğer günlerden iyi yedim...
Kendinize iyi bakın sizi seviyorum
Sakın bu oyuna gelmepatlamıs mısırı cok yemezsen ve yagsız makınasında patlatırsan sıkıntı olmaz ne gunah ısledın kız ıtıraf ıtıraf :)
Ay o çok ilginçmis, hiç aklıma gelmezdi. Denerim mutlaka.yok kizlarr haslanmis yumurtaları ortadan ikiye kesip ustune tereyağ kekik ve pulbiber attim cok güzel olduuayrana atmadim
Evdekilerden ayrı mı yemek yapıyorsun kendine Suzy? Afiyet şifa olsunTon balıklı salat yaptım onu yedim ben
Genelde evetEvdekilerden ayrı mı yemek yapıyorsun kendine Suzy? Afiyet şifa olsun
mayonez hıc aklıma gelmezdıAy o çok ilginçmis, hiç aklıma gelmezdi. Denerim mutlaka.
Haşlanmış yumurta, domates ve bunların üzerine mayonez sıkıp ekmek arası yapınca enfes oluyordu.Yumurtayı yaglamak her türlü iyi fikir olsa gerek
İyi dileklerin çok ama çok teşekkürler gerçekten.Canım hepimizin zor dönemleri oluyor hayatta, allahım en kısa zamanda işlerini kolaylaştırsın feraha çıkarsın seni inşallah, lakin sohbete katılmak için iyi hissetmeyi bekleme dal ortadan gitsin, hayattaki her alanda böyle bu içinden gelmese de için sıkılsa da rutine devam et bir bakmışsın sorunları kolay çözer olmuşsun veya unutmuşsun bile.
nisa mayonez sadece samsonn´un aklina gelirmayonez hıc aklıma gelmezdı
,ben eskıden franca ekmegın ıcıne bıber salcası surer ıcıne yumurtaları dılımler taze sogan ve maydanoz dılımler pul bıber tuz falan serper yerdım ıcıne yesıl bıber de dogrardım domates falan da olurdu
gömerdım ekmegı deperdım agzıma
bu niye aklina gelmedide mayonezlisi geldiAy o çok ilginçmis, hiç aklıma gelmezdi. Denerim mutlaka.
Haşlanmış yumurta, domates ve bunların üzerine mayonez sıkıp ekmek arası yapınca enfes oluyordu.Yumurtayı yaglamak her türlü iyi fikir olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?