Sağlıklı beslenirken;

Canım hepimizin zor dönemleri oluyor hayatta, allahım en kısa zamanda işlerini kolaylaştırsın feraha çıkarsın seni inşallah, lakin sohbete katılmak için iyi hissetmeyi bekleme dal ortadan gitsin, hayattaki her alanda böyle bu içinden gelmese de için sıkılsa da rutine devam et bir bakmışsın sorunları kolay çözer olmuşsun veya unutmuşsun bile.

Senden papara yemeyelim diye korkumuzdan marul kemiriyoruz nisa

yok kizlarr haslanmis yumurtaları ortadan ikiye kesip ustune tereyağ kekik ve pulbiber attim cok güzel olduu ayrana atmadim
heeee tamam o cok guzel olur gercekten afıyet olsun
Ton balıklı salat yaptım onu yedim ben
afıyet olsun corba da yapsaydın ya nıye herkes az yıyooorr
Senden papara yemeyelim diye korkumuzdan marul kemiriyoruz nisa
kız kecımıyız bız sadece marul yıyelım hanı corbalar hanı mezeler hanı guvec yemeklerı kendınıze guzel bır sofra nıye hazırlamıyorsunuz bogazınızdan kursagınızdan sıcak yemek gecsın azcık valla benım mod annane kıvam
olmusum ben

Merak etme nisam kendi adıma konuşayım ben kendimi aç bırakmam bakma sinsi sinsi seslenmeden burada takıldığıma sabah yumurtamı cevizimi zeytinimi öğlen tavuk sotemi brokolimi kereviz salatamı akşam da patlamış mısırımı yedim ufak bir iki günah şey daha yedim ama söylemeyecem

Selam canlarim
Sabah protein tozu aminoasitlerle birlikte
Gün icinde: iki yumurta, 200 gram süzme peynir, bi çatal izgara tavuk, yarim avuc kuruyemiş
Bugün diğer günlerden iyi yedim...
Kendinize iyi bakın sizi seviyorum

Bizim işyerinde yemekhane yok her gün dışarıda da yenmiyor o yüzden evden getiriyoruz. Bazen bende güzel yemek varsa ve birinin canı çektiyse veririm ona yesin diye, sonra gider kendim başkasının yemeğini alırım adım çıktı mihail aç kalmaz diye. Gerçekten de sabahları 7:45te çıkıyorum ama üşenmeden yumurta brokoli haşlayıp salata yapıyorum kocaman yemek çantası hazırlıyorum kahvaltı ve öğle yemeği için :))) kahvaltıyı da işyerinde yapıyorum malesef, çünkü 8de masamın başında olmam lazım

patlamıs mısırı cok yemezsen ve yagsız makınasında patlatırsan sıkıntı olmaz ne gunah ısledın kız ıtıraf ıtıraf :)

Selam canlarim
Sabah protein tozu aminoasitlerle birlikte
Gün icinde: iki yumurta, 200 gram süzme peynir, bi çatal izgara tavuk, yarim avuc kuruyemiş
Bugün diğer günlerden iyi yedim...
Kendinize iyi bakın sizi seviyorum
Kendim yemiş gibi oldum inan. Şifa olsun
patlamıs mısırı cok yemezsen ve yagsız makınasında patlatırsan sıkıntı olmaz ne gunah ısledın kız ıtıraf ıtıraf :)
Sakın bu oyuna gelme Mihail Zoscenko . Sabah 1 muz yedim dedim, fenaydi, çok fena.

yok kizlarr haslanmis yumurtaları ortadan ikiye kesip ustune tereyağ kekik ve pulbiber attim cok güzel olduu ayrana atmadim
Ay o çok ilginçmis, hiç aklıma gelmezdi. Denerim mutlaka.
Haşlanmış yumurta, domates ve bunların üzerine mayonez sıkıp ekmek arası yapınca enfes oluyordu. Yumurtayı yaglamak her türlü iyi fikir olsa gerek

mayonez hıc aklıma gelmezdı

,ben eskıden franca ekmegın ıcıne bıber salcası surer ıcıne yumurtaları dılımler taze sogan ve maydanoz dılımler pul bıber tuz falan serper yerdım ıcıne yesıl bıber de dogrardım domates falan da olurdu
gömerdım ekmegı deperdım agzıma

İyi dileklerin çok ama çok teşekkürler gerçekten.
Tamam dalıyorum bundan sonra konulara
Hayatta da böyleyim ben yaa evet, doğru zamanı kollamaktan hayatı kaçırıyorum çok zaman.

nisa mayonez sadece samsonn´un aklina gelir

bu niye aklina gelmedide mayonezlisi geldi
bende yaparim onu tereyag yerine zeytinyagli, pulbiber, karabiber, tuz, kekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…