Sağlıklı beslenirken;

beyaz yag bezelerı gıbımı ? yoksa mınık alerjı gıbı sıvılcemsı ele gelen puturcukler mı

bebek yüzünde olur ya bazen minik alerji gibi sivilce gibi hatta su toplamis gibi ici
doktor gıdayla alakalı alerjı demedıyse yuksek ıhtımal kullandıgın bır krem sampuan veya kapatıcı ıcınde bır madde yuzunu irrite etmıs
hergun yastık nevresımını degıstırır bu surecte baharatı azaltırsan ılacla bırlıkte daha cabuk ıyılesır gecmıs olsun canım
GÜNAYDIN KIZLARRRRR

HAYIRLI CUMALARINIZZ OLSUNNN
gunaydın hayırlı cumalar :)

sabah sabah ne bu dıyeceksınız ama ben kahvaltıda lımonlu ve acılı suzme mercımek corbası tukettım napiimmm cok sevıyorum dayanamadım

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksam da kahvaltılık turu hafıf bırseyler yerım barı yanında kerevız salatasıyla bugun hatlar karıstı

Ben de bazen kahvaltıda kuru fasulye yiyorum nisam çoh iyi oluyor :))
Babam da sabah mercimek çorbasını çok sever, içine bir tomar acı biberle. Biberin acısını sana anlatamam, parmağına değse bütün gün çıkmıyor, normal pul biber al diyoruz yok onu çok seviyormuş :)) Doğudan getiriyor aldığı satıcı, ben acıyı çok severim ama bu biber bayaaa fazla. Biz de acıdan ağlaya ağlaya yiyoruz :)

tamam canim deneyeyim bakalim.
yok gidayla ilgili demedi.

NİYE öle dersin bende çok severim mercimek çorbasını sabah ta içerim

kahvaltım
2 yumurta ile maydonozlu salata
tere biber ceviz peynir zeytin

akşama neyerim bilmiyorummmm

Günaydın! Hayırlı cumalar herkese !

Ay bu da çok lezizmiş canım yaa. Off off bi film de açıcan, ne giderdii
İyi dileklerin çok ama çok teşekkürler gerçekten.
Tamam dalıyorum bundan sonra konulara
Hayatta da böyleyim ben yaa evet, doğru zamanı kollamaktan hayatı kaçırıyorum çok zaman.

O zaman Hoşgeldin tekrar Hayal
bu niye aklina gelmedide mayonezlisi geldi
bende yaparim onu tereyag yerine zeytinyagli, pulbiber, karabiber, tuz, kekik

Çünkü Samsonn bir gurme Deneyin kız, hem domates, hem haşlanmış yumurta doğrayıp üzerine mayo sıkmayı. Çoook lezizz oluyor.. gerçi ben hep sandwich olarak yemiştim.

kizlar saclarinizi ne kadar sürede boyuyorsunuz? benim beyazlarim hemen cikiyor sanirim boya akiyor ondan. ne yapmam lazim

kizlar saclarinizi ne kadar sürede boyuyorsunuz? benim beyazlarim hemen cikiyor sanirim boya akiyor ondan. ne yapmam lazim
3-4 ayda bir boyuyorum beyaz çok yok bende az az var o yüzden uzun sürüyor boya araları. Boyanın çabuk akmasının sebebi her gün sac yikamak genellikle. Eğer her gün değilde gün aşırı yada 3 gün gibi yıkarsan biraz daha dayanıyor. O sürede yağlanmaya karşı kuru şampuanlar iş görüyor

ahh suzı sormaa bende aynı bıktım bende ayda bir boyarım genelde evde boyarım 4 ayda bir kuaförde boyatırım bunu kullanıyorum kuaförede bunu götütür boyatırım hatta şuan 3 saatlik trendyolda indirm var kozmetikde

günaydın kızlar
rossmanda isana ürünleri var kullanıp memnun olan var mi

rosmandan sadece çamaşırsuyu tableti alırımmm

Günaydın hanımlar
Kahvaltı sade kahve salatalık peynir yumurta
Bir de leslie 2 mile yaptım üzerine.

afiyet olsun
ılk spora lesie ile başladımmm
çok eğlenceliiii bir sporrr

ah olmuoyr ki yıkamazsam
yürüşe gidiyorum terleme oluyorrr

yaglanma olmuyor genelde ama ben 2 güne bir yikiyorum.
aktimi yoksa uzuyormu bunu anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…