iyiyim canim sabahin köründe ise geldim saat 6:25gunaydın canım nasılsın
beyaz yag bezelerı gıbımı ? yoksa mınık alerjı gıbı sıvılcemsı ele gelen puturcukler mıiyiyim canim sabahin köründe ise geldim saat 6:25
cildimde sorun var dün cilt doktoruna gösterdim daha önce gitmistim 1 ay önce verdigi ilaclar fayda etmedi.
simdide baska bir ilac verdi.
dudak cevrem, cenem, pütür pütür su toplar gibi kücük pütürcükler var
bebek yüzünde olur ya bazen minik alerji gibi sivilce gibi hatta su toplamis gibi icibeyaz yag bezelerı gıbımı ? yoksa mınık alerjı gıbı sıvılcemsı ele gelen puturcukler mı
günaydin canim hayirli cumalarGÜNAYDIN KIZLARRRRR
HAYIRLI CUMALARINIZZ OLSUNNN
doktor gıdayla alakalı alerjı demedıyse yuksek ıhtımal kullandıgın bır krem sampuan veya kapatıcı ıcınde bır madde yuzunu irrite etmısbebek yüzünde olur ya bazen minik alerji gibi sivilce gibi hatta su toplamis gibi ici
gunaydın hayırlı cumalar :)GÜNAYDIN KIZLARRRRR
HAYIRLI CUMALARINIZZ OLSUNNN
Ben de bazen kahvaltıda kuru fasulye yiyorum nisam çoh iyi oluyor :))sabah sabah ne bu dıyeceksınız ama ben kahvaltıda lımonlu ve acılı suzme mercımek corbası tukettımnapiimmm cok sevıyorum dayanamadım
suan fıltre kahve ıcıyorum
aksam da kahvaltılık turu hafıf bırseyler yerım barı yanında kerevız salatasıyla bugun hatlar karıstı
tamam canim deneyeyim bakalim.doktor gıdayla alakalı alerjı demedıyse yuksek ıhtımal kullandıgın bır krem sampuan veya kapatıcı ıcınde bır madde yuzunu irrite etmıs
hergun yastık nevresımını degıstırır bu surecte baharatı azaltırsan ılacla bırlıkte daha cabuk ıyılesır gecmıs olsun canım
gunaydın hayırlı cumalar :)
sabah sabah ne bu dıyeceksınız ama ben kahvaltıda lımonlu ve acılı suzme mercımek corbası tukettımnapiimmm cok sevıyorum dayanamadım
suan fıltre kahve ıcıyorum
aksam da kahvaltılık turu hafıf bırseyler yerım barı yanında kerevız salatasıyla bugun hatlar karıstı
Ay bu da çok lezizmiş canım yaa. Off offmayonez hıc aklıma gelmezdı
,ben eskıden franca ekmegın ıcıne bıber salcası surer ıcıne yumurtaları dılımler taze sogan ve maydanoz dılımler pul bıber tuz falan serper yerdım ıcıne yesıl bıber de dogrardım domates falan da olurdu
gömerdım ekmegı deperdım agzıma
İyi dileklerin çok ama çok teşekkürler gerçekten.
Tamam dalıyorum bundan sonra konulara
Hayatta da böyleyim ben yaa evet, doğru zamanı kollamaktan hayatı kaçırıyorum çok zaman.
bu niye aklina gelmedide mayonezlisi geldi
bende yaparim onu tereyag yerine zeytinyagli, pulbiber, karabiber, tuz, kekik
3-4 ayda bir boyuyorum beyaz çok yok bende az az var o yüzden uzun sürüyor boya araları. Boyanın çabuk akmasının sebebi her gün sac yikamak genellikle. Eğer her gün değilde gün aşırı yada 3 gün gibi yıkarsan biraz daha dayanıyor. O sürede yağlanmaya karşı kuru şampuanlar iş görüyorkizlar saclarinizi ne kadar sürede boyuyorsunuz? benim beyazlarim hemen cikiyor sanirim boya akiyor ondan. ne yapmam lazim
kizlar saclarinizi ne kadar sürede boyuyorsunuz? benim beyazlarim hemen cikiyor sanirim boya akiyor ondan. ne yapmam lazim
günaydın kızlar
rossmanda isana ürünleri var kullanıp memnun olan var mi
Günaydın hanımlar
Kahvaltı sade kahve salatalık peynir yumurta
Bir de leslie 2 mile yaptım üzerine.
3-4 ayda bir boyuyorum beyaz çok yok bende az az var o yüzden uzun sürüyor boya araları. Boyanın çabuk akmasının sebebi her gün sac yikamak genellikle. Eğer her gün değilde gün aşırı yada 3 gün gibi yıkarsan biraz daha dayanıyor. O sürede yağlanmaya karşı kuru şampuanlar iş görüyor
yaglanma olmuyor genelde ama ben 2 güne bir yikiyorum.3-4 ayda bir boyuyorum beyaz çok yok bende az az var o yüzden uzun sürüyor boya araları. Boyanın çabuk akmasının sebebi her gün sac yikamak genellikle. Eğer her gün değilde gün aşırı yada 3 gün gibi yıkarsan biraz daha dayanıyor. O sürede yağlanmaya karşı kuru şampuanlar iş görüyor
haklisin bende yikamadan yapamiyorumrosmandan sadece çamaşırsuyu tableti alırımmm
afiyet olsun
ılk spora lesie ile başladımmm
çok eğlenceliiii bir sporrr
ah olmuoyr ki yıkamazsam
yürüşe gidiyorum terleme oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?