insallah canim bakalim cok istiyorumaaa anladım, inşallah canım! Süper olur, inşallah böyle haberlerini de alırız.
yine gelecek nisa ama o gelmeden ben yazayim yinekizlar sabah sucuklu yumurta, 1 dilim peynir ,zeytin 3 ceviz biraz leblebi ve 2 kuru kayısı yedim ,1 fincan yesilcay ve 1 muz bi de
simdi kahve yapicam, aksam da canim böyle sarimsakli çorba falan cekti sirkeli, yapip icerim heraldeyanina da bol salataaa bol bol , ayran içerim bir dee tamam
sizler ne yediniz bugün
sadece bunlar mi yanına yeşilçay kahve falan içeydin yaayine gelecek nisa ama o gelmeden ben yazayim yine
muz, kayisi, leblebi
aynen öyle iyi ki cogu seyi evde kendim yapiyorum
lazere gittim istanbulda 11 seans bir seansim kaldi ikinci paketten bakalim onuda yapinca ne olacak cünkü uzun süre gitmeyince bitmeyen yerler gözüme daha cok batiyor.
arasi kisa olunca tabi cikmadan tekrar lazer yapilinca bitti diyordum ama genital bölgem ve koltuk altim bitmedi henüz
kizlar 6 da ise geldigime göre bugünde cuma oldugu icin 12 de cikiyorum yani 40 dakikam kaldi.
sonra gidip boya alicam
çok güzel oje canim dene bence
lazeri ilerde bende düşünüyorum, büyük rahatlık ya.
ayy okuldan gelince ben de direkt kitap okumaya geçiyorum. hangi kitabi okuyorsun? yeni kitaba başladıkça birbirimize haber verelim mii çok severim fikir alışverişini:) ben genelde internetten alıyorum hatta dün sepete kişisel gelisim kitapları ekledim elimdekiler bitince sipariş vericem
napıcan kız çalışmayıp? 40 çok erken değil mi?
süper olurr :))şu an bende deniz egecenın kitabını almıştım onu okuyorum oda kişel gelişim
bende kişisel gelişm 6 adet pdf olarak kitaplar var istersen göndereyim okumadıkların varssa
hiç erken değill dört ggözle bende beklerim emekli olmayııı
aa bildirim gelmedi..hemen bakıyorum minnoşumsüper olurr :))Samsonn kuzum senin mesajdan alinti yapmıştım gözünden kactk galiba kitaplarla ilgili bir baksana ona :))
Canım ne tarz seversin? Ben öyle güncel popüler roman pek okumam. Okursam klasikler, ya da orjinal dilinde romanlar belki.çok güzel oje canim dene bence
lazeri ilerde bende düşünüyorum, büyük rahatlık ya.
ayy okuldan gelince ben de direkt kitap okumaya geçiyorum. hangi kitabi okuyorsun? yeni kitaba başladıkça birbirimize haber verelim mii çok severim fikir alışverişini:) ben genelde internetten alıyorum hatta dün sepete kişisel gelisim kitapları ekledim elimdekiler bitince sipariş vericem
kisisel gelisim,roman,tarih, edebiyat turlerini okurum canim tarih cok hosuma gider ve kişisel gelisim özellikle. tatar çölune mutlaka bakayimCanım ne tarz seversin? Ben öyle güncel popüler roman pek okumam. Okursam klasikler, ya da orjinal dilinde romanlar belki.
Şu an "islam the straight path" diye bi kitaba başladım. En son bitirdiklerimden aklımda çok güzel olarak kalan kitap "tatar çölü" Aksiyon yok, durgun bir hikaye ama sonuna kadar okursan vermek istediği mesajı süper geçiriyor yazar. Çok etkilendim ben.
ahanda dün bana diyene bakyine gelecek nisa ama o gelmeden ben yazayim yine
muz, kayisi, leblebi
edebiyatt seviyorsan Tanpınara bayılıyorum ben. Huzur'u 3 kez okudum. Adamın Türkçesine, cümle kurarken seçtiği kelimelere bayılıyorum.kisisel gelisim,roman,tarih, edebiyat turlerini okurum canim tarih cok hosuma gider ve kişisel gelisim özellikle. tatar çölune mutlaka bakayim
huzuru okumadim ss aldim sepeteye ekliyim hemenedebiyatt seviyorsan Tanpınara bayılıyorum ben. Huzur'u 3 kez okudum. Adamın Türkçesine, cümle kurarken seçtiği kelimelere bayılıyorum.
Canım ne tarz seversin? Ben öyle güncel popüler roman pek okumam. Okursam klasikler, ya da orjinal dilinde romanlar belki.
Şu an "islam the straight path" diye bi kitaba başladım. En son bitirdiklerimden aklımda çok güzel olarak kalan kitap "tatar çölü" Aksiyon yok, durgun bir hikaye ama sonuna kadar okursan vermek istediği mesajı süper geçiriyor yazar. Çok etkilendim ben.
ben de kacirmam Tatar çölünütatar çölü yorumlarına baktım oldukça güzel bir kitaba benzer elimdekiler bitsin bende alırım bunu
benım sırada başak sayan nigahtar var
2 tane geldi canimmaypare ackerman cnm geldimi burda hata verdi değilse birdaha göndercem
TAMAM CNM GÖNDERİYORUM2 tane geldi canimm
simdi geldiler kitaplar cok güzel daha once ismini duyduklarim da var süpersinTAMAM CNM GÖNDERİYORUM
TOPLU GÖNDERMİŞTİM DEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?