Sağlıklı beslenirken;

kizlar sabah sucuklu yumurta, 1 dilim peynir ,zeytin 3 ceviz biraz leblebi ve 2 kuru kayısı yedim ,1 fincan yesilcay ve 1 muz bi de
simdi kahve yapicam, aksam da canim böyle sarimsakli çorba falan cekti sirkeli, yapip icerim heralde yanina da bol salataaa bol bol , ayran içerim bir dee tamam
sizler ne yediniz bugün

yine gelecek nisa ama o gelmeden ben yazayim yine
muz, kayisi, leblebi

LAZER çok rahat canımmm

bende tüm bölge lazerli

ama yılda 2 kez atış yaptırıyorummmm

kizlar 6 da ise geldigime göre bugünde cuma oldugu icin 12 de cikiyorum yani 40 dakikam kaldi.
sonra gidip boya alicam

ohh negüzell yaw

şu an bende deniz egecenın kitabını almıştım onu okuyorum oda kişel gelişim
bende kişisel gelişm 6 adet pdf olarak kitaplar var istersen göndereyim okumadıkların varssa

napıcan kız çalışmayıp? 40 çok erken değil mi?

hiç erken değill dört ggözle bende beklerim emekli olmayııı

süper olurr :)) Samsonn kuzum senin mesajdan alinti yapmıştım gözünden kactk galiba kitaplarla ilgili bir baksana ona :))

Canım ne tarz seversin? Ben öyle güncel popüler roman pek okumam. Okursam klasikler, ya da orjinal dilinde romanlar belki.

Şu an "islam the straight path" diye bi kitaba başladım. En son bitirdiklerimden aklımda çok güzel olarak kalan kitap "tatar çölü" Aksiyon yok, durgun bir hikaye ama sonuna kadar okursan vermek istediği mesajı süper geçiriyor yazar. Çok etkilendim ben.

kisisel gelisim,roman,tarih, edebiyat turlerini okurum canim tarih cok hosuma gider ve kişisel gelisim özellikle. tatar çölune mutlaka bakayim

kizlar su ikinci el kıyafet vs satma uygulamalari varya, oda arkadaşımla indirdik satalim diye yerine yabanci dil kitaplari alalim dedik, cevrenizde ikinci el kiyafet alan falan varsa el atar misiniz onerirsiniz en azindan o bile yeter bize :)

kisisel gelisim,roman,tarih, edebiyat turlerini okurum canim tarih cok hosuma gider ve kişisel gelisim özellikle. tatar çölune mutlaka bakayim
edebiyatt seviyorsan Tanpınara bayılıyorum ben. Huzur'u 3 kez okudum. Adamın Türkçesine, cümle kurarken seçtiği kelimelere bayılıyorum.

tatar çölü yorumlarına baktım oldukça güzel bir kitaba benzer elimdekiler bitsin bende alırım bunu

benım sırada başak sayan nigahtar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…