Sağlıklı beslenirken;

rosmandan sadece çamaşırsuyu tableti alırımmm

afiyet olsun
ılk spora lesie ile başladımmm
çok eğlenceliiii bir sporrr

ah olmuoyr ki yıkamazsam
yürüşe gidiyorum terleme oluyorrr
Leslie seviyorum bende dogumdan öncede yapardım şimdi yeniden aklıma geldi bir haftayı geçti işte başlayalı.

valla sorma napcam bilmiyorum biktim usandim yildim sac boyamaktan.
düsünüyorumda daha bir kac hafta önce boyadim saclarimi hadi 3 hafta olsun.
yipraniyor bu sefer hep boyamakta istemiyorum
haftaya bir kac günlügüne izmire gidiyourm orda boyatsam mi diyorum ama türkiyedede güvenmiyorum her kuaföre
genelde evde kendim boyuyorum bende
simdi boyatsam daha da acicaklar sacim yipranacak

yaglanma olmuyor genelde ama ben 2 güne bir yikiyorum.
aktimi yoksa uzuyormu bunu anlamiyorum.
Şampuanlar akmasını sağlıyor. Eğer bir ayda baya bi açılma yapıyorsa genellikle boya akması oluyor. Arkadaşımın aynı sorunu vardı o çözümü az yıkayarak buldu.

nisam biri Flormar , diğeri pastel 73 ve dior 499 aradığın renk pastel in aynisi N nscckts

Eklentiler

• images (25).webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 25
  • images (26).webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 32
  • images (3).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 36

BİLMEDİĞİN YERE BOYATMA BOYA EVDE GİTSİN

VE EVDE İKEN ARADA SAÇLARINA HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI SÜR ÇOK GÜZEL BESLİYORRRR

nisam biri Flormar , diğeri pastel 73 ve dior 499 aradığın renk pastel in aynisi N nscckts
yok canım bunlar degıl aradıgım bu
jel gıbı gorunuyor gosterdıklerının ıcınde en yakın olan pastel ama oda bır tık koyu kalıyor

kizlar saclarinizi ne kadar sürede boyuyorsunuz? benim beyazlarim hemen cikiyor sanirim boya akiyor ondan. ne yapmam lazim
yazın daha fazla aktıgından senede en fazla 3 kez boyarım
boyam bu
Amonyaksız Besleyici Saç Boyası Altın Karamel 603 dogal sacımdan bır ton koyuya boyuyorum akıyor cunku ıster ıstemez aktıkca kendı rengımı buluyor ve bır ton koyuya boyadıgım ıcın beyazlarda guzel kapanıyor
ben sırf beyaz kapatmak ıcın boyuyorum
günaydın kızlar
rossmanda isana ürünleri var kullanıp memnun olan var mi

goz cevresı kremlerı guzel isananın onerırım ıcerıgı temız

sulfatsız sampuan dıger sampuanlar kadar akıtmıyor bırde yanında 2 hafta sonra uygulaman ıcın krem veren boyalar var rengı tazeleyen oda guzel oluyor
ben hıc kuaforde boyatmadım sacımı kı cok uzun saclarım vardır bence kuaforlerın hıc bırsey bıldıgı yok evde sıkılan kuafor olmus gıbı ne kesımden anlıyorlar ne boyadan eger bır mosa veya ali kırıktaraga falan gıtmıyorsan gıtme hıc kuafore
hah bu daha jelımsı gorunuyor bunu deneyeyım sagol canımın ıcı

canim benim sampuan sulfatsiz zaten aynen öyle anlamiyorlar
o altin karamel bana olur mu ki rengine bayildim

yok canım bunlar degıl aradıgım bu
Eki Görüntüle 2601126 jel gıbı gorunuyor gosterdıklerının ıcınde en yakın olan pastel ama oda bır tık koyu kalıyor
kuzum bir de rossman varsa yakininda rival de loop jel look ojeler var kesinlikle Cook cok cok güzel pembe tonlarında da vardi onlara da bakabilirsin

kızlar ben pek oje surmezdim , yani şöyle 1 2 sene once ojesiz gezmiyordum simdi ara verdim eski ojelerin hepsini attim. kendime yeni ojeler alicam da tavsiye istiyorum sizden, ben sedefli ojelere bayılıyorum. aradigim renkler kahverengi sedefli icinde sarı piriltilar olabilir, haki rengi sedefli, acik somon rengi , bronz pudra karisimi sedefli ariyorum. yani kisacasi sedefli ojeleri ve jel görünümlü oje tavsiyesi istiyorum sizden,bugun bir tane lila sedefli aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…