tamamdır oraya da bakayımkuzum bir de rossman varsa yakininda rival de loop jel look ojeler var kesinlikle Cook cok cok güzel pembe tonlarında da vardi onlara da bakabilirsin
oo super ona da bakayım ya jel goruntuye dustum resmen benım 10 yıldır hep french :) jel gorunumler daha hosuma gıtmeye basladı goruyorum daha temız duruyoressence in de jel tirnak görünümlü ojeleri var onlardan kullaniyorum ben
ben haftasonu bır oje turu yapayımkızlar ben pek oje surmezdim , yani şöyle 1 2 sene once ojesiz gezmiyordum simdi ara verdim eski ojelerin hepsini attim. kendime yeni ojeler alicam da tavsiye istiyorum sizden, ben sedefli ojelere bayılıyorum. aradigim renkler kahverengi sedefli icinde sarı piriltilar olabilir, haki rengi sedefli, acik somon rengi , bronz pudra karisimi sedefli ariyorum. yani kisacasi sedefli ojeleri ve jel görünümlü oje tavsiyesi istiyorum sizden,bugun bir tane lila sedefli aldim.
bende 10 yıl sonra gunumu doldurmus olucam sonra da oturup yasımın gelmesını bekleyecegım emeklılıgımın her ay hesaba yatması ıcınminimum emeklilik icin 15 yil burda doldurmus olmam gerekiyormus
onada 2 yil kaldi ama 40 yasima calismamayi düsünüyorum
yine gelecek nisa ama o gelmeden ben yazayim yine
muz, kayisi, leblebi
kisisel gelisim,roman,tarih, edebiyat turlerini okurum canim tarih cok hosuma gider ve kişisel gelisim özellikle. tatar çölune mutlaka bakayim
ya benım ıcım curumushuzuru okumadim ss aldim sepeteye ekliyim hemen
simdi geldiler kitaplar cok güzel daha once ismini duyduklarim da var süpersin ❤
baska var mi elinde varsa talibim
yaatamamdır oraya da bakayım
oo super ona da bakayım ya jel goruntuye dustum resmen benım 10 yıldır hep french :) jel gorunumler daha hosuma gıtmeye basladı goruyorum daha temız duruyor
ben haftasonu bır oje turu yapayım
bende 10 yıl sonra gunumu doldurmus olucam sonra da oturup yasımın gelmesını bekleyecegım emeklılıgımın her ay hesaba yatması ıcın
ya benım ıcım curumus
bendekılerde hep ıktısadi kıtaplar enflasyon nedır ekonomı duzeyı bılmemnesı falanokudugum kıtaplara bak
okurum okurumŞUAN VAR OLDUMU SÖYLERİM
BİRDE KURANI KERİM MEAL VAR OKURMUSUN BİLEMEDİMM
ONU
tum dunya klasıklerını ben ortaokul lıse ve unv baslangıc sıralarında bıtırdım lısede kutuphane baskanıydımyaabaska seyler de oku cok guzel kitaplar var ,kisisel gelisim tarih edebiyat roman hep o türlerden aliyorum sabit :)
ONUDA GÖNDERDİMMMokurum okurum
kitaplar harika cok teşekkür ederim yaa
tum dunya klasıklerını ben ortaokul lıse ve unv baslangıc sıralarında bıtırdım lısede kutuphane baskanıydımnobel odulu almıs klasıkler serısı vardı 30+ yaslar bılır beyaz cıltlı puşkinin yuzbasının kızı kıtabı , suc ve ceza, karamazof kardesler gıbı kıtapları da cok severek okudum
agatha crıstıe nın yazıpda okumadıgım kıtabı sanırım kalmamıstır
babaların gunahı ekmekcı kadın,ana, hatta emine senlıkoglunun yazdıgı tum kıtaplarayse kulın bunların hepsını de okudum kı bunların cogunu ortaokulda okudum
yıne de suan kıtapcıya gıtsem ılk elıme gıden ıktısat kıtaplarıbılımınsanı olcam zaar
nisa masallah yaa cok imrendim sanaaEki Görüntüle 2601194
Son okuduklarim içinde 3 . Kez okuduklarimda var
geldi teşekkür ederimONUDA GÖNDERDİMMM
aranız iyiyse kibarca soyle bence nolcak ki unutmus sonuctao degılde bırsey dıyecegım
kayınvalıdem benden ılk basım ozel kıtapları okumak ıcın 3 sene once aldı gerı verırım dedı unuttu
ılk basım ya mumkun degıl bulunamaz
nasıl ısteyecegım gerı
aramız mevsım gecıslınisa masallah yaa cok imrendim sanaasenden mutlaka kitap tavsiyesi isterim bennn
geldi teşekkür ederim ❤
aranız iyiyse kibarca soyle bence nolcak ki unutmus sonucta
bahsettiklerin icinde okuduklarim var hepsini de sevmistim, ss aldim sirayla okicam sana bildiririm kitapları bitirdikcearamız mevsım gecıslı5 yıllık evlılıgımın ılk 2 senesı nerdeyse hıc gorusmedık cenazelerde karsılastıgımızda selam verdım o kadar zamanında bazı yanlıslar oldu
ondan sonra arada kayınvalıdelık damarı tutmazsa stabil
parcalı bulutlu dıyelım tamamen duygu durumuna gore ben hep netımde kendısı kararsız sanırım
o yuzden bılemıyorum bır sorunumuz olursa cat cat yuzune soylerım konusurum buna kırıldım derım ama cokta samımıyetım yokne dedıgımı ben bılıyor muyum acaba
bak kıtap tavsıyesı olarak bır kac kıtap var mutlaka oku dıyecegım
eskılerden ekmekcı kadın, ana , babaların gunahı gıbı kıtapları okuyup sevdın mı ?
okumadıysan onlar fıx zaten herkesın okumus olması gereken kıtaplar okumadıysan okumalısın dedıklerımden
suc ve ceza
vadıdekı zambak
beyaz diş
putların alacakaranlıgı
beyaz geceler
karamazof kardesler
9. harıcıye kogusu
ask ve gurur
savas ve barıs
otuzbes yas
notre damenın kamburu
sefıller
yeşil buz dıye bır kıtap vardı teeee fi tarıhınde bana yazar sorma kıtap ısmı hatırlarımoda guzeldı
yazarı gerald mıydı neydı ya etkılı kıtaptı
agatha crısthe ne yazmıssa al :)
olasılıksız dıye bır kıtap vardı o da guzeldı
oz da guzel
fi-çi-pi yı oku kıtabı okuyunca kıtabı ne hale getırmısler dersın tıpkı yaprak dokumu askı memnu gıbı kıtaptan uzaklasılmıs o dızılerde ...yanı seversın kıtabını
hayır ya, benim okuduğum ama konusunu bile hatırlamadığım kitaplar var...hiç okunmamış gibiokudugu kıtapları tek hatırlamayan ben mıyım ya
okuduklarımın ıcerıgı ezberımde ama kıtap ısmı ve yazar ısmı hafızada yoknerdeyse kıtabın ıcerıgını yazıcam hıkayesı suydu dıye
Ben de klasikleri hep lise yıllarında okudum.tum dunya klasıklerını ben ortaokul lıse ve unv baslangıc sıralarında bıtırdım lısede kutuphane baskanıydımnobel odulu almıs klasıkler serısı vardı 30+ yaslar bılır beyaz cıltlı puşkinin yuzbasının kızı kıtabı , suc ve ceza, karamazof kardesler gıbı kıtapları da cok severek okudum
agatha crıstıe nın yazıpda okumadıgım kıtabı sanırım kalmamıstır
babaların gunahı ekmekcı kadın,ana, hatta emine senlıkoglunun yazdıgı tum kıtaplarayse kulın bunların hepsını de okudum kı bunların cogunu ortaokulda okudum
yıne de suan kıtapcıya gıtsem ılk elıme gıden ıktısat kıtaplarıbılımınsanı olcam zaar
Ortaokulda sınıfta V. C Andrews serileri elden ele dolaşırdıNisa sen de bilir misin Çatı romanlarını? Allahım ne boş insanmışım o yaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?