nasil bakayim bir su lila olanakızlar ben pek oje surmezdim , yani şöyle 1 2 sene once ojesiz gezmiyordum simdi ara verdim eski ojelerin hepsini attim. kendime yeni ojeler alicam da tavsiye istiyorum sizden, ben sedefli ojelere bayılıyorum. aradigim renkler kahverengi sedefli icinde sarı piriltilar olabilir, haki rengi sedefli, acik somon rengi , bronz pudra karisimi sedefli ariyorum. yani kisacasi sedefli ojeleri ve jel görünümlü oje tavsiyesi istiyorum sizden,bugun bir tane lila sedefli aldim.
harbiden yaa :) şimdi baktım da ne cok sus pus yapilcak seylerimiz varaman Kadin olmaktan yoruldum :)
yani düsün biriyle bulusucaksin, tüy var mi, makyajim var mi, deodorant, parfüm, kiyafet, sac, oje, aman say say bitmiyorharbiden yaa :) şimdi baktım da ne cok sus pus yapilcak seylerimiz varerkek olmak ne kolay marketten herhangi bi sampuani sec sacininyika krem yok serumdur bakımdir yok, agda derdi yok oje süreyim falan yok seviyorum ama iyiki kadin olmusum hahaha zor olsa da
nasil bakayim bir su lila olana
bende sedefli sevemedim gitti
mat seviyorum her seyde mat.
aynenyani düsün biriyle bulusucaksin, tüy var mi, makyajim var mi, deodorant, parfüm, kiyafet, sac, oje, aman say say bitmiyor
aynen öyle iyi ki cogu seyi evde kendim yapiyorumaynenhep para bunlar
Miss!! Haftasonunun keyfini çıkar şimdidenkizlar 6 da ise geldigime göre bugünde cuma oldugu icin 12 de cikiyorum yani 40 dakikam kaldi.
sonra gidip boya alicam
öyle yapicam samsonn´cum hayat kisaMiss!! Haftasonunun keyfini çıkar şimdiden
aynen kuzuu, ben de geriye 5 saat daha sayıyorum. Gına geldi uyuz insanlarla uğraşmaktan.öyle yapicam samsonn´cum hayat kisa
emeklide olamicaz ya yana yana ona yaniyorum 65 burda yas düsünaynen kuzuu, ben de geriye 5 saat daha sayıyorum. Gına geldi uyuz insanlarla uğraşmaktan.
Yiyip içip gezip, kitabımla yayılacağım saatleri bekliyorum.
emeklide olamicaz ya yana yana ona yaniyorum 65 burda yas düsün
çok güzel oje canim dene bencevay cok güzel duruyor ya
bende mi denesem napsam
lazeri ilerde bende düşünüyorum, büyük rahatlık ya.aynen öyle iyi ki cogu seyi evde kendim yapiyorum
lazere gittim istanbulda 11 seans bir seansim kaldi ikinci paketten bakalim onuda yapinca ne olacak cünkü uzun süre gitmeyince bitmeyen yerler gözüme daha cok batiyor.
arasi kisa olunca tabi cikmadan tekrar lazer yapilinca bitti diyordum ama genital bölgem ve koltuk altim bitmedi henüz
ayy okuldan gelince ben de direkt kitap okumaya geçiyorum. hangi kitabi okuyorsun? yeni kitaba başladıkça birbirimize haber verelim mii çok severim fikir alışverişini:) ben genelde internetten alıyorum hatta dün sepete kişisel gelisim kitapları ekledim elimdekiler bitince sipariş vericemaynen kuzuu, ben de geriye 5 saat daha sayıyorum. Gına geldi uyuz insanlarla uğraşmaktan.
Yiyip içip gezip, kitabımla yayılacağım saatleri bekliyorum.
minimum emeklilik icin 15 yil burda doldurmus olmam gerekiyormusAynen canım ya...
Rabbim sağlık versin de kimseye muhtaç olmayalım inşallah.
napıcan kız çalışmayıp? 40 çok erken değil mi?minimum emeklilik icin 15 yil burda doldurmus olmam gerekiyormus
onada 2 yil kaldi ama 40 yasima calismamayi düsünüyorum
kendime is kurup yine üretir calisirim ama su avusturyalilarla calismak istemiyorumnapıcan kız çalışmayıp? 40 çok erken değil mi?
aaa anladım, inşallah canım! Süper olur, inşallah böyle haberlerini de alırız.kendime is kurup yine üretir calisirim ama su avusturyalilarla calismak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?