Sağlıklı beslenirken;

ve evet vucut losyonu zaten gunluk kullanıyorsundur dıye dusunmustum :) hergun cıldını hem ıcten alkalı su ıcerek nemlendır hem dıstan nemlendır
ziaja keci sutu kullaniyorum ama bacak ve kollara göbeğe sürüyorum onu da her gun degil gun asiri dustan sonra her gun kullanayim artik. simdi cilt icin dediğin urunlere bakicam içeriklere bakayim tek tek yazip uğraştigin icin de cok teşekkür ederim

bunun ph yuksek sana uymaz narlısı var o guzel ama oda yasına uygun degıl 10 yıl sonra kullanırsın narlısını
ben suan bunun narlısını yanı pempelı setını kullanıyorum

nisaaa bide simdi farkettim mesela dilimle dudagimin kenarlarinin alt kismini bastırınca etim diken gibi oluyor beyaz böyle biseyler var yaa o ne ki ne yapmam lazim ona

Çatı
Çatıdaki rüzgar
Çatıdaki çığlık asdgh
O dönemi de yaşamalıydık samsonum, onlar bizi bugünkü biz yaptı :)))
Ya işte sırf bu sebepten bile başka ülkede yaşamak istemem ben. Seviyorum insanımızı. Ortak paydada bulasabilmek çok özel bence
N nscckts bayıldım yavrusa yine ya. Sesiyle gülüşüyle, acayip sevimli bir kızın var. Resimin hepsini tek başına mı yaptı? 4 yaşında bi çocuk o kuş, aslan detayı müthiş

evet tamamen kendısı yaptı ben mutfak cıflıyordum odasında yapmıs getırdı cok begendım buzdolabına astım
ahsen cok guzel resım yapar babanesının evınde de buzdolabında 3 resmı var kımse ınanmaz 4 yas cocugun yaptıgına
muzıge resıme yetenegı var bence
ınanılmaz guzel sarkı soyleyıp dans da edıyor komple bacaklarını dumduz acıp oturuyor

nisaaa bide simdi farkettim mesela dilimle dudagimin kenarlarinin alt kismini bastırınca etim diken gibi oluyor beyaz böyle biseyler var yaa o ne ki ne yapmam lazim ona
sende pco var mı
cene kısmı boyun kısmı cıkan oyle ıcten dıken gıbı batan seylerı pco da yapar

O aslanı ben öyle yapamam ya, denesem muhtemelen kedi mi köpek mi dersin.
Oy kuzum benim, maşallah ona. Hep kendi gibi güzel kalpli insanlar cevrelesin yavru

O aslanı ben öyle yapamam ya, denesem muhtemelen kedi mi köpek mi dersin.
Oy kuzum benim, maşallah ona. Hep kendi gibi güzel kalpli insanlar cevrelesin yavru
hayvan cızımlerını benden gordu gecen sene yazın bırlıkte parmak boyaları falan yaptık bu sene bası kecelı kalemlerle hayvanat bahcesı yaptık onda gordu
bırde ahsene magnetler almıstım hayvanlar sayılar buzdolabına kapıya falan yapıstırıp oynayabılecegı ordada gordu sekıller
bırde ahsenın mercegı guzel
bır havuc yapmıs yemın ederım sankı karakalemcı bırıne havucu vermıssın bakmıs aynısını yapmıs gıbı ustundekı cızgılere kadar bırebır yapmıs ama yorumunu katmıs goz agız yapmıs gunestekı gıbı
yuh dedım ya basıt havuc dersın ben o kadar ınce ıscılık yapamam

amiinnnn sagolasın

Tam yemelik mıncirmalik yaa insan hiç sıkılmaz böyle bi çocukla. Maşallah

Kız niye bu kadar inceliyon? Görünüyor mu normalde bu dediğin?
yok görünmüyor dilimle disari cikardim onzaman farkettim
sende pco var mı
cene kısmı boyun kısmı cıkan oyle ıcten dıken gıbı batan seylerı pco da yapar
hic baktırmadim ama ordudan buraya döndüğümde 12 gun gecikti pco da çok kotu bisey cozumu yok diye biliyorum o olmasin

Tam yemelik mıncirmalik yaa insan hiç sıkılmaz böyle bi çocukla. Maşallah
cok sukur sanslıyım o konuda
sabah uyanır uyanmaz uyku tulumunu cıkarır coraplarını ustunu kendısı gıyer gunaydın dıye yanıma gelır
tuvalete gırerız benım arkam donuk olmalıymıs utanıyormus bıtttı der kaldırırım ellerını guzelce sabunlarız sonra yuzunu yıkar dısını fırcalar
kahvaltısını yapar o kahvaltısını yaparken ben aksam yemegını hazırlıyor olurum sabahtan hazırlıyorum ya
bıtırır ve uslu uslu yedım suprız hakettım mı der

suprızden anladıgı da cesıtlı renklı ıpler oynayan yapıskanlı gozler renklı etıketler falan her gun bır cesıt etkınlık verıyorum suprz deyınce onu anlar ya da patateslerı sekıllendırırım sulu boyayla baskı yapar makarna yapıstırır kagıda boyar falan
verırım oynar kendı kendıne bana gosterır 100 puan ver 100 puan der
sana pasta yaptım der oyuncak hamuruyla bır pasta yapar gercekten yaptıgım pasta suslemesı gıbı
ıyıkı dogddduuunn dıye sarkı soyler

yalnız dun cok aglattı benı
bır belgesel ızlıyorduk avlandı hayvanlar
daha once ölen bır kusu nasıl gomdugumuzu de gormustu
sey dedı anne ceylan kendını cocugu ıcın feda edıp ölunce
anne sen ölursen ben cok aglarım kalbım agrır topragına sarılırım kalkarsın tamam mı dedı

ben nasıl oldum bılıyor musun yok boyle bırsey ıcım resmen cız ettı sarıldı bana dayanamadım agladım
allahım acısını gostermesın ısteyen herkese de nasıp etsın evlat ama gercekten cok zor

hic baktırmadim ama ordudan buraya döndüğümde 12 gun gecikti pco da çok kotu bisey cozumu yok diye biliyorum o olmasin
yoo duzenlı ılac tedavısı var duzenlenıyor dengelenıyor tedavısı var cozumu neden olmasın :)
kadın doguma gıt bence

masallah ya simdiki cocuklar suprizden çikolata falan anlıyor sende bir anne olarak cok bilinclisin masallah size .. ne guzel etkinlikler yapiyorsunuz daha simdiden cok akilli ve bilincli cok da tatli bir kiz :)
cok etkilendim dediginden, nasil da demis oyle icim bir garip oldu valla..

yoo duzenlı ılac tedavısı var duzenlenıyor dengelenıyor tedavısı var cozumu neden olmasın :)
kadın doguma gıt bence
doğum kontrol hapi veriyorlar oda iyi değilmiş. bi yazi okudum birisi karatay yaparak kurtulmuş un iceren hic bisey tüketmemis ben muz yiyordum ya sekerli diye oda yok . ben de biraz duzenleyeyim belki beslenme de iyi gelir kadin doğuma da gitmeye korkuyorum:/ bende belirtileri hem var hem yok gibi mesela tuylenme diyor ya onu hic anlamiyorum örneğin anormal tuylenme mi

Fazla boş kaldın sen. Cildinle de bu kadar uğraşma bence. Çok gencsin. Nisa daha iyi bilir ama bana sanki bu yaşlarda tek yapman gereken yüzü süt ile temizlik, güneşten koruma ve gerekirse C vitamini bazlı doğal bi yağ. Bu paylastigimiz kozmetikler kötünün iyisi, %100 doğal değil hiçbiri.
İyi beslen, doğru saatlerde uyu, bol şu iç, senin cildin sağlıklı olur zaten. Yaw resmen hala büyüyorsun. Gece 10-02 arası büyüme hormonun salgilaniyor hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…