Sağlıklı beslenirken;

Canım ne desem bilemedim, geçmiş olsun ve elbette ki geçecek. Boşanmak evet zor bir travma ama eğer haklı şekilde bitiriyorsan (ki öyle görünüyor) doğum yapmak gibi, çok sancı çekiyorsun ama sonunda yeniden doğuyorsun. Öteki türlüsü ise yavaş yavaş ömrünün sonuna kadar küçük bir kurtçuğun seni kemirip bitirmesi gibi. Hayatta herşey bizler için, bu dönemde en önemli şey bu acını paylaş. Güvendiğin yakınlarınla paylaş, buraya yaz. Kendini yalnız bırakma, hislerini yalnız yaşama. Haberdar et bizi de lütfen.

Canım çok sağol desteğin icin.. şu an evi ayıramıyoruz finansal sorunlardan dolayı, arada uğruyor çocuklar icin ama orospusunda kalıyor, görmek bile istemiyorum... bi süre daha bu şekilde devam edecek maalesef..

Seni daha fazla üzmemek için birşeyler sorup da deşmek istemiyorum o yüzden yazdıklarım fazla dümdüz ve duygudan yoksun gelebilir ama boşanmada en sancılı aşamanın karar vermek olduğunu söyleyebilirim canım. Sen en zor aşamayı geçmişsin, elbette bazı zorluklar olacak önündeki yolda fakat hiçbir zorluk aldatılmayı sindirmekten daha zor değil inan bana. Kararını verdikten sonra finansal zorluklar vs hepsi zamanla yoluna girer. Ben de boşanırken ruhen acı çektim, fakat kendi kendime hayatın çıkışları gibi inişleri de bizler için, herkes bir şekilde hayatın acı yanından nasibini alıyor benim de payıma bu düştü, ahlanıp vahlanmadan arabeske bağlamadan (elbette acı süreci olacak demek istediğim bu değil tabi) başım dik şekilde bu süreci atlatacağım dedim nitekim öyle de oldu. Yakalar yakalamaz net şekilde kararını veren bir kadın hepsinin üstesinden gelir, herkesin harcı değil çabuk karar vermek. Allah işlerini kolaylaştırsın yüreğini ferahlatsın inş.

Ne güzel yazmışsın, canımsın.. Sana da öncelikle gecmis olsun yeni hayatın hayırlı huzurlu olsun... kararımı tabiki aynı anda verdim bu iş bitti... ölse kapımda bi tas su vermem... sadece dedigin gibi sancılı bir dönem... Ama olacak o kadar... ben şimdi acı çekiyorum zamanla düzeleceğim, o işe şimdi değil zamanla anlayacak kaybettiklerini ve kahrolacak, gebersin it... acırsam namerdim

Canım ya, sen çok zeki ve güçlü bi kadınsın. Güzel enerjin 3 insanı ayakta tutmaya yeter. Sakın kendine inancını kaybedip umutsuzluğa düşme. Onun serefsizligi, onun kaybı. Sen öldü varsay. Ki çok severken ölmüş de olabilirdi, bu çok daha zor bi kayıp olurdu. Hepsi geçecek zamanla, hayat yeniden normalleşecek. En önemli şey senin ruhsal ve fiziksel sağlığın. Kendini asla ihmal etme. ❤ süreci de yalnız geçirme, sevdiklerinle paylaş. Bize yaz her ne an konuşma ihtiyacı hissedersen. Sen iyi ol, evlatlarin iyi olsun yeterki. Yeniden güzel günler gelecek.

Eee napıyonuz oturmaya devam mı
hoşgeldinnn
senin adına üzüldüm, hayırlısı olsun ,allah hepimizin karsisina şerefli dürüst insanlar çıkarsın inşallah..

Gerçekten güçlü bir kişiliğin var verdigin karardan belli oluyor. Umarım bu süreci en az hasarla atlatırsın. Geçmiş olsun geçecek olsun..

canım
sen kendı lehıne olusturacak sekılde gereklı onlemlerı al ,evden zaten sen gıtme fınansal acıdan suan ayrılamayız ama benım ıcın bıttı dıyorsun ya bır sure defolsun gıtsın baska evde yasasın, sen kendını toparlayana kadar ...senı aldattı ve magdurıyetını gıdermek zorunda zaten . yaptıysa bır hata bunun bedelı de olacak ,sen nıye yerınden olasın o gıtsın ve maddı acıdan senı sıkıntıya sokmayacak sekılde bır duzen olusturun
elımde mesajları var dıyorsun dıkkat et sılmesın ona soyleme de mahkeme de kullanırsın bır sekılde sılmeye falan kalkar yedekle hatta

keske suan yanında olabılseydım bu surecte yalnız hıssetmenı ıstemıyorum su gunler en zor gunlerın ama bunun gececegını bılıyorsun
nasıl kotu hıssettıgını tahmın edebılıyorum ama sunu dusunmenı ıstıyorum bunu yasamasaydın da o adam ıcınde bı yerlerde karakter olarak sana ait ve layık degılmıs omrunu emegını feda etmeden yukunden kurtuldun .
sen guclu bır kadınsın en zor asamanın altından akıllıca kalkarsın .

Eee napıyonuz oturmaya devam mı
hosgeldın bibim
regl oldum dun o yuzden kendımı bugun bakıma aldım reglken aynen muşmulaya benzıyorum da ,
suan burnumda sıyah nokta bandı ayaklarımda nemlendırıcı maske elımde kahve :)

Canım hepsi bikac değişik yerde kayıtlı, silemez... Ama ben bunları mahkemede kullanmak istesem de faydasız, çünkü burda öyle zinaymis ahlakmis gibi kavramlar yok... ayriliyon mu tamam ayrıl, güle güle, hepsi bu...
Önemi de yok zaten.. hersey bitsin de..

Hepinize de tek tek teşekkür ederim canlarım, kafam yerinde değil uzun uzun yazamıyorum şu an...
Sonra görüşürüz

hosgeldın bibim
regl oldum dun o yuzden kendımı bugun bakıma aldım reglken aynen muşmulaya benzıyorum da ,
suan burnumda sıyah nokta bandı ayaklarımda nemlendırıcı maske elımde kahve :)
bugun bende kendime bakim yapıyorum artik saçlarıma ev yapımı maske yapmaya karar verdim haftada 1 kez

Allah yardimcin olsun :/

N nscckts nisa aksama tavuk yemegi, 1 salatalik 1 havuc 1 domates ayran ve corba dusunuyorum ,iyi mi ? corba da kereviz ispanak kabakli sebze corbasi
1 salatalık 1 havuc ne ya gram hesabıyla mı yıyorsun otur adam akıllı yesıllık salata yap bol lımonlu tavugun yanına ıyı gıder hemde daha fazla doyurur 1 tabak salata yap

guzel afıyet olsun

lingen niye banlandin acaba
sen soyleyınce farkettım

baktım gecmıs mesajlarına en son buraya yazdıgı yorum var hıcbıryere bırsey yazmamıs
aklıma uzaklasmak kafa dınlemek ıcın ozellıkle hesabını dondurmus olabılecegı geldı ama bılemedım sımdı uyelık ıptalı ıstemedı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…