Sağlıklı beslenirken;

ay ınsallah bılınclıyımdır kendımı yetersız goruyorum ne anneler var cocuklarına ınanılmaz seyler ogretıyorlar algısını gelıstırıyorlar
mesela akademısyen anne var e kadın akademısyen tabı de ama onun cocugu daha sanslı keske bende o kadın kadar akıllı olsaydım

ahsenın tatlı olarak aklına gelen sey sahlep olur buyuk ıhtımal
yada muz kakao ve fındık ve hındıstan cevızını rondodan cekıp elde yuvarlayıp cıkolata yapıyoruz beraber o aklına gelır
mesela hava ısınsın da yogurtdan dondurma yapalım artık dedı dondurmalar oyle yapılır sanıyor yogurt cılek muz rondodan cekıp buzlukta dondurma kalıbında donduruyorum
gecen yaz evde full dondurma olarak bu vardı boyle yanı

o tuylenme herkesde olmayabılıyor abımın esınde pco vardı dogum kontrol hapı kullandı dengelendı duzeldı bıraktı ve tuylenme sorunu yoktu yalnız dısa vurmayan dokununca hıssedılen ıcerde kapalı sıvılcelerı vardı cene bolgesınde cok
bırde sacı cok dokuluyordu

haklisinnsen de ya . ben de issizlikten kendime sardim heralde cok şükürsuzum son zamanlarda. bi de cok karistirarak yedim yarin nisanin dediği gibi kuruyemiş yicem meyve falan yemicem yarından itibaren artik daha dikkat etmeye baslicam. benim alerjik bi bunyem de var sut içeyim hic yaramiyor kabiz oluyorum , sirtimda sivilce yapıyor. hep içiyordum dayanamayip icmemem lasim artik

Nisa ne emoji koyucam bilemedim ya, benim de gözlerim doldu. Allahım nasıl özel bi çocuk böyle. Güzel fıtratı hiç bozulmasın inşallah.

bence haksizlik etme kendine gayet bilinclisin baksana kizin bile organik dondurma cikolata falan biliyor ne güzel ya :)) hic dusunme tabiki arastirip takip etmek lasim.neler var ama.asla yetersiz degilsinn

guluten hassasıyetın var
sut bende de sıvılce yapar :)
bazı vucutlarda sut sankı guluten tuketmıssın gıbı tepkı verır
sana yulaf da aynı etkıyı gosterır buyuk ıhtımal bana yulaf da dokunuyor aynı sekılde ılgınctır

cok derken mesela 0-100 tel normal diyorlar o sinir icindemi daha mi fazla
sizlerin kaç tel sökülüyor gün icinde

Süt ürünleri glutenden daha ciddi inflamasyon sebebi aslında. Çok icesin gelirse camda satılan %100 keçi sütü tüket sadece

Süt ürünleri glutenden daha ciddi inflamasyon sebebi aslında. Çok icesin gelirse camda satılan %100 keçi sütü tüket sadece
kesinlikle var . cok dikkat etmeliyiz bağırsak sağlığımız icin artik daha da dikkat edicem . leblebiye alistim sabahlari leblebi olmadan yapamıyorum simdi de

en ıyısı gul suyu
turkıyede gul suyunun kıymetı bılınmıyor hıc bırsey olmasa gunluk gul suyuyla tonıklese haftada bır kil veya karbonat maskesı yapsa buz kalıplarında maden suyunu dondurup onu gezdırse yıne olur

ama nemlendırıcı cok cok cok onemlı

mesela asssllaaaaaa fondoten kullanmamak lazım omrumde hayatımda 2 kere kullandım oda zararlarına en az maruz kalmak ıcın oncesınde bır suru cılt bakımı yapıp cıldımı nemle koruyucuyla bazla koruyup ınnnnnceeeecık sadece t bolgeme azcık surerek gerı kalanı elle yuzseysel gecırdım

onda bıle cıft asamalı temızledım sonra ve sankı ıcıme ıslemıs gıbı hıssettım oyle gozenek kapatıyor kı felaket bırsey o makyaj urunlerı

sankı yanagım kopup dusecektı oyle kotu hıstı

bende fondötenleri kaldırdım zaten surmezdim de merak edip almistim asla rahat edemedim bir arq alıştım surmeden duramadim ama akşam okuldan gelince sanki agirlasiyordu o cildimde. gul suyu brn de var pamukla tonikliyorum onu demeyi unuttum sahi maden suyu fikri cok guzelmis karbonat maskesinde yaparim ben bunlari

cok derken mesela 0-100 tel normal diyorlar o sinir icindemi daha mi fazla
sizlerin kaç tel sökülüyor gün icinde
benım sacım en az 50 kesın dokuluyordur
kı ben hergun tarakla taramam kendınden hafıf dalgalı ve cok ınce tellı fazla da uzun hemen sonup yaglanır tararsam
sabah uyanınca basımı one atar elımle dıbını soyllleeee bır havalandırır arkaya atarım
hergun taramam bıle elımle acarım yavasca ona ragmen

normal bence 50 ama senin uzun diye fazla duruyodur

Canlar günlerdir iyi değilim biliyorsunuz, sebebini yazamadım canımın acısından şimdi yalnızım evde sarhoşum, kafam bi milyon... aldatildim ayrılıyorum, bir günde hayatim tepetaklak oldu... neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum şu an... akilli bir kadınmışım ki daha ilk gününde yakaladim... evden de kımıldayamıyorum ayağım sakatlandı biliyorsunuz... gerçekten zor bi dönem geçiriyorum ama atlatacağım... şu an bunları niye yazdigimi da bilmiyorum... kisa zamanda çok sıcak bi bağ kurdum sizinle... çok değerlisiniz benim için.. ben boyle seyler için konu açıp yorum bekleyecek biri de değilim... yolum belli... sadece bi geçmiş olsun derseniz bana yeter... hepinize iyi geceler

Yaa çok üzüldüm canım kesin mi emin misin bi yanlışlık olmasın Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…