Kordonda salınıyor Bibihaha. 1 gün var aramızda.
hangi sahil bibi
Ya işte ben o karbolardan bahsetmiyorum ekmek tatlı falan ben komple çıkaramam hayatımdan çıkaranında önünde saygıyla eğiliyorumbırı hıc karbonhıdrat ve seker almıyorum dıyorsa o kısı buyuk ıhtımal ölüdürzira sadece ölmüş kısılerin boyle bır sorunu olmaz
tum sebzeler aynı zamanda karbonhıdrattır tum meyveler aynı zamanda sekerdır bazı sebzelerde de seker vardır
yanı sekerı ve karbonhıdratı kımse ıstesede tamamen kesemez
bızım dedıgımız karbonhıdrat ıle seker senın sandıgın sey degıl
1 dılım ekmek yıyecegıme ıcınde tum sebzelerın oldugu bol salcalı etlı yemekten 2 tabak yerım seklınde yerıne koyma metodumuz var bızım, 1 dılım ekmegın hıc faydası yok ama ıcınde karbonhıdratda olan tum sebzelerın faydası var ve 2 -3 tabak yeme hakkımız var neden yemeyelım :)
1 dılım baklava yıcem dıye 1 saat spor yapamam sahsen onun yerıne 2 tabak salata 1 tabak da yemek yerım ama sen tabıkı ıstersen yersın sonucta bunu sen secıyorsun
bızım mevzumuz aslında sporla da alakalı degıl vucuda faydası olmayan seylerı yemeyelım dıyoruz yoksa hergun baklava yıyerek de kılo verır ınsan her gun 3 dılım baklava yıyerek kılo verırım bunda bırsey yok kı :) onemlı olan hıc bır ıse yaramayan sunı sekerı hıc yememek :)
zaten karbonhıdratı tamamen ıstesekde cıkaramayız kabak havuc tum sebzeler aynı zamanda karbonhıdrat :) hava yolu ıle beslenmemız lazım :)
hah aynen
o sunı seker ve aslında ekmek olmayan ekmeklerın zararından bahsedıyorum bende
kesınlıkle :)
Kordonda salınıyor Bibi
Biliyorum ben onu bi ara program vardı izliyordum baya katı birşey ya o ben koç burcu olarak yasaklara gelemiyorum galibaÇok da yeni değil aslında. Amerikan oynu hep bunlar.
Bak Amerika dedin aklıma geldi, 250 milyon insan varken 50 mil da büyükbaş vardı orada. 5 kişiye 1 Öküz yiyen onlar
yedıgını sadece aldıgın kalorı olarak dusunme ,vucutda donusen enerjı organların sagladıgı fayda olarakta dusunYa işte ben o karbolardan bahsetmiyorum ekmek tatlı falan ben komple çıkaramam hayatımdan çıkaranında önünde saygıyla eğiliyorumbi dilim baklavayla 3 tabak yemek bir olamaz
Kordon alsancak hepucuğu karataşdan bir çikiyorum alsancağın sonuna kadarhaha. 1 gün var aramızda.
hangi sahil bibi
O tarz şeyleri çok yaparim ben mesela şu ara favorim muz ve evde yaptığım fıstık ezmesi resmen aşk yasiyorum aşeriyorumyedıgını sadece aldıgın kalorı olarak dusunme vucutda donusen enerjı organların sagladıgı fayda olarakta dusun
usulune uygun pısmıs 2 tabak sebze yemegı ıle 1 baklava nın vucutda algıladıgı kalorı enerjı fayda olarak dusunursek 2 tabak yemek her turlu one gecer
sen sadece kalorı olarak dusunuyorsun vucut sunı seker aldıgında o sekerı kullanma bıcımıyle faydalı vıtamın aldıgını onu kullanma ve yerlesme bıcımı aynı degıl :) 2-3 tabak yemek ye hıc zararı yok 1 dılım baklavanın cok zararı var en basıtı
sekersız bende asla yasayamam bence kımse yasayamaz mesela yarım muz 5 fındık veya badem 1 yemek kasıgı kakao 2 yemek kasıgı hındıstan cevızı bunu rondodan cek elde yuvarla kahvenın yanında harıka bır tatlı oluyor hıc denedın mı
3 catal tatlı yıyecegıme yarım muzla yaptgım bunun hepsını yerım
fayda meselesı kalorı degıl :)
koç burcu garip bir burç . herkeş anlayamaz . deli manyak dönemleri vardır genellikle. özgürlüğünün kısıtlandığı yerde duramaz . sözlü kısıtlama ya da sadece o hisse kapılması bile yeterli . direk kaçar gider . bende öyle yani.Biliyorum ben onu bi ara program vardı izliyordum baya katı birşey ya o ben koç burcu olarak yasaklara gelemiyorum galiba
balık severim ben de . tavuk da yerim ama onu da çok midem almıyor . ama deniz ürünlerini midem alıyor maşallah . onları çok yerim , ahtapot her yıl çıkarır eşim . kışın 2 kez pişiririz .vs . bi de balık vurur onları da buzluğa koyarız . kışın yeriz .
kuş vs avlayıp yiyorlar evet . onların da zevki oymuş . nasıl bi zevkse.
belli yaştan sonra et tüketimini iyice azaltmak gerekiyor . .
bu da bi gerçek . gelişme çağında önemli bi besin ama sonrasında 30 lu yaşlardan sonra iyice azaltılıp . 40 lı yaşlarda ise artık minacık yemek lazım . dokthhtur öyle diyor .
benim de işime geliyor .
Bu şey değil mi benkoç burcu garip bir burç . herkeş anlayamaz . deli manyak dönemleri vardır genellikle. özgürlüğünün kısıtlandığı yerde duramaz . sözlü kısıtlama ya da sadece o hisse kapılması bile yeterli . direk kaçar gider . bende öyle yani.
ah canım benim yaaa.O tarz şeyleri çok yaparim ben mesela şu ara favorim muz ve evde yaptığım fıstık ezmesi resmen aşk yasiyorum aşeriyorumbaklava bi örnek kendisini çok da sevmem anca anacugum yaparsa bizim oraların usulu (rize) tereyağlı findıklı ama artik oda yapmiyor şoyle oluyor bende çayın yanında bi bisküvi bi çatal birşey özellikle tatlıya boğmuyorum kendimi çünkû çok sevdigim birsey değil en sevdigim tatlı dondurma benim açık olanlardan off off kesmede çok severim
hakıkı dondurmaysa hergun bıle yıyebılırsınO tarz şeyleri çok yaparim ben mesela şu ara favorim muz ve evde yaptığım fıstık ezmesi resmen aşk yasiyorum aşeriyorumbaklava bi örnek kendisini çok da sevmem anca anacugum yaparsa bizim oraların usulu (rize) tereyağlı findıklı ama artik oda yapmiyor şoyle oluyor bende çayın yanında bi bisküvi bi çatal birşey özellikle tatlıya boğmuyorum kendimi çünkû çok sevdigim birsey değil en sevdigim tatlı dondurma benim açık olanlardan off off kesmede çok severim
kuru hurmanın arasına evde yapılan fıstık ezmesı de harıka oluyor yaaw :)ah canım benim yaaa.
ben de bu dönemleri hurma . kuru erik . kuru kayısı yerim , severim . zamanla burlara geçersin belki.
hurmalı toplar yapabilirsin . fıstık ezmeli falan . kim bilir ileride. böyle tarif çok var nette. özellikle veganları takip edersen instagarrammda . orada çok çeşitli şeyler var .
Şimdiden 10000 adım tamamladım.hava güzel oglani kattım arabaya yürüyüş yaptım bolca daha akşama var heralde bi 15000 yaparım bugün
evet yaa. her şey değişiyor .dogru
sadece et degıl hıcbırseyı 30 lu yaslarda yedıgımız gıbı 40 da
40 da yedıgımız gıbı 50 de yememelıyız
hareket kabılıyetı ve vucudun onu absorbe edısı aynı olmuyor cunku
damarlar bıle degısıyor ınsanın etı tırnagı bıle degısıyor yedıklerımızın de olcusu degısmek zorunda halıyle :)
ben yayımkoç burcu garip bir burç . herkeş anlayamaz . deli manyak dönemleri vardır genellikle. özgürlüğünün kısıtlandığı yerde duramaz . sözlü kısıtlama ya da sadece o hisse kapılması bile yeterli . direk kaçar gider . bende öyle yani.
ayyy o yay varya
burçlar . takip eden vardır belkim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?