Sağlıklı beslenirken;

Ya işte ben o karbolardan bahsetmiyorum ekmek tatlı falan ben komple çıkaramam hayatımdan çıkaranında önünde saygıyla eğiliyorum bi dilim baklavayla 3 tabak yemek bir olamaz

Çok da yeni değil aslında. Amerikan oynu hep bunlar.

Bak Amerika dedin aklıma geldi, 250 milyon insan varken 50 mil da büyükbaş vardı orada. 5 kişiye 1 Öküz yiyen onlar
Biliyorum ben onu bi ara program vardı izliyordum baya katı birşey ya o ben koç burcu olarak yasaklara gelemiyorum galiba

Ya işte ben o karbolardan bahsetmiyorum ekmek tatlı falan ben komple çıkaramam hayatımdan çıkaranında önünde saygıyla eğiliyorum bi dilim baklavayla 3 tabak yemek bir olamaz
yedıgını sadece aldıgın kalorı olarak dusunme ,vucutda donusen enerjı organların sagladıgı fayda olarakta dusun
usulune uygun pısmıs 2 tabak sebze yemegı ıle 1 dılım baklava nın vucutda algıladıgı kalorı ,enerjı ,fayda olarak dusunursek 2 tabak yemek her turlu one gecer

sen sadece kalorı olarak dusunuyorsun... vucut sunı seker aldıgında o sekerı kullanma bıcımıyle, faydalı vıtamın aldıgında onu kullanma ve yerlesme bıcımı aynı degıl :) 2-3 tabak yemek ye hıc zararı yok 1 dılım baklavanın cok zararı var en basıtı

sekersız bende asla yasayamam bence kımse yasayamaz... mesela yarım muz 5 fındık veya badem 1 yemek kasıgı kakao 2 yemek kasıgı hındıstan cevızı bunu rondodan cek elde yuvarla kahvenın yanında harıka bır tatlı oluyor hıc denedın mı
3 catal tatlı yıyecegıme yarım muzla yaptgım bunun hepsını yerım
mesele fayda meselesı kalorı degıl :)

O tarz şeyleri çok yaparim ben mesela şu ara favorim muz ve evde yaptığım fıstık ezmesi resmen aşk yasiyorum aşeriyorum baklava bi örnek kendisini çok da sevmem anca anacugum yaparsa bizim oraların usulu (rize) tereyağlı findıklı ama artik oda yapmiyor şoyle oluyor bende çayın yanında bi bisküvi bi çatal birşey özellikle tatlıya boğmuyorum kendimi çünkû çok sevdigim birsey değil en sevdigim tatlı dondurma benim açık olanlardan off off kesmede çok severim

Biliyorum ben onu bi ara program vardı izliyordum baya katı birşey ya o ben koç burcu olarak yasaklara gelemiyorum galiba
koç burcu garip bir burç . herkeş anlayamaz . deli manyak dönemleri vardır genellikle. özgürlüğünün kısıtlandığı yerde duramaz . sözlü kısıtlama ya da sadece o hisse kapılması bile yeterli . direk kaçar gider . bende öyle yani.

dogru
sadece et degıl hıcbırseyı 30 lu yaslarda yedıgımız gıbı 40 da
40 da yedıgımız gıbı 50 de yememelıyız
hareket kabılıyetı ve vucudun onu absorbe edısı aynı olmuyor cunku
damarlar bıle degısıyor ınsanın etı tırnagı bıle degısıyor yedıklerımızın de olcusu degısmek zorunda halıyle :)

ah canım benim yaaa.
ben de bu dönemleri hurma . kuru erik . kuru kayısı yerim , severim . zamanla burlara geçersin belki.
hurmalı toplar yapabilirsin . fıstık ezmeli falan . kim bilir ileride. böyle tarif çok var nette. özellikle veganları takip edersen instagarrammda . orada çok çeşitli şeyler var .

hakıkı dondurmaysa hergun bıle yıyebılırsın
kecı sutu sahlep ıle yapılandan mı
hıc zararı yok onun mesela
ama bu marketde satılanlar onlar fecı

kuru hurmanın arasına evde yapılan fıstık ezmesı de harıka oluyor yaaw :)

evet yaa. her şey değişiyor .
vicdansız sabuha = zaman

ben yayım
benım en ıyı anlastıgım koc ve aslan
ates gruplarıyız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…