- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Öyle bibi, bi kere şeker iyi bir şey değil bunda hepimiz hemfikiriz, sağlıklı tatlı diye de birşey yok fakat sıfır şeker en azından kendi adıma yapabileceğim bir şey değil. Abartmamak önemli olan, yani günde üç yaprak yeşillik yiyip ben sağlıklı besleniyorum diyemeyeceğimiz gibi her önümüze geleni de gömemeyiz dediğin gibi :)) Ben bedenimizin bize emanet olduğuna inanıyorum, o yüzden hastalık, hormonal, hamilelik vs durumlar dışında kiloyu kontrol etmek hareket etmek lazım. Ama hayatımızın genelinde bunlara dikkat ediyorsak arada kaçamak da olabilir zararı yok.Oha ne kadar zayıfsın bende şeker karbo falan komple hayattan çıkarılabileceğini düsünmüyorum ki doğruda bulmuyorum önemli olan dengeyi sağlamak bi yandan oturup bi yandan tatlılarj gömmeyelim tabio yüzden diyorum spor yapın istediginizi yiyin yavriler
samsonnn . naber . nabıyon.Yok asla ben de kimseye ye yeme demem zaten. Ama olayın özeti bu. Mesela cildi için onlarca para verip kolajen hapları içiyor insanlar, çayına attığı şeker kolajeni bile çöp yapıyor haberi yok. Basit carb'ı minimuma indiren ve şeker hiç tüketmeyen insanlar yaşından çok genç duruyorlar.
Ben zaten bunca yıl 5 kişinin yediğini tek başıma yemişim.Kendime verdiğim zarar geriye alınması zor bir noktada. O yüzden dediğim sadece tavsiyedir, nutuk asla değil
atom mu parçalıyonuzBilim yapıyoz bilim
ne zamandır yoktun . nerelerdeydin ki.Öyle bibi, bi kere şeker iyi bir şey değil bunda hepimiz hemfikiriz, sağlıklı tatlı diye de birşey yok fakat sıfır şeker en azından kendi adıma yapabileceğim bir şey değil. Abartmamak önemli olan, yani günde üç yaprak yeşillik yiyip ben sağlıklı besleniyorum diyemeyeceğimiz gibi her önümüze geleni de gömemeyiz dediğin gibi :)) Ben bedenimizin bize emanet olduğuna inanıyorum, o yüzden hastalık, hormonal, hamilelik vs durumlar dışında kiloyu kontrol etmek hareket etmek lazım. Ama hayatımızın genelinde bunlara dikkat ediyorsak arada kaçamak da olabilir zararı yok.
Tam vaktinde geldin kız. 1000. sayfa şenlikleri var. Heyyo hey heyy heeysamsonnn . naber . nabıyon.
gelemediydim . ve geldim .
hadi yaaa. tam denk geldim desene.Tam vaktinde geldin kız. 1000. sayfa şenlikleri var. Heyyo hey heyy heey
Vegan diye bahsettiğin mi?ya o kadar anlattım da berrak tüzünataç olduğunu yazmadım sanırsam . onun beslenmesinden bahsetmek istemiştim . gayet hoş . beğendim . bana da uyuyor bu beslenme şekli.
canımcım vegan değilim .Vegan diye bahsettiğin mi?
Sen şimdi iskender, lahmacun da mı sevmiyorsun? Çok değişik geliyor bana
Vegan diye bahsettiğin mi?
Sen şimdi iskender, lahmacun da mı sevmiyorsun? Çok değişik geliyor bana
nabıyon bibi. hoş geldin . bi ara yoktun .
Eve ulaşayım atayım canım simdilik daha 7bin adım bisiklet falan hariçnabıyon bibi. hoş geldin . bi ara yoktun .
saatin nasıl . . bi resim isterim .
kaç adım attın bugün . kaç kalori yakhhhtın.
hey maşallah . hiç durmuyosun yerinde . bisiklete de başlamışsın . evde mi . yoksa dışarıda mı . şu epilektiik mi ne bi şeylerden bahsediyorlar . evde sürüyorlarmış . ondan mı.Eve ulaşayım atayım canım simdilik daha 7bin adım bisiklet falan hariç
bırı hıc karbonhıdrat ve seker almıyorum dıyorsa o kısı buyuk ıhtımal ölüdürOha ne kadar zayıfsın bende şeker karbo falan komple hayattan çıkarılabileceğini düsünmüyorum ki doğruda bulmuyorum önemli olan dengeyi sağlamak bi yandan oturup bi yandan tatlılarj gömmeyelim tabio yüzden diyorum spor yapın istediginizi yiyin yavriler
Karboyu çıkar diyen yok ki ama. Lahana da karbo patates de onu diyor Nisa. Ama rafine şeker 60 larda icat edilmiş bir şey. İlk kullanım yeri uyuşturucu özelliğiydi diyorlar. Kafa bile yapar, bir faydası asla yoktur. Zararı çoktur.
hah aynenYok asla ben de kimseye ye yeme demem zaten. Ama olayın özeti bu. Mesela cildi için onlarca para verip kolajen hapları içiyor insanlar, çayına attığı şeker kolajeni bile çöp yapıyor haberi yok. Basit carb'ı minimuma indiren ve şeker hiç tüketmeyen insanlar yaşından çok genç duruyorlar.
Ben zaten bunca yıl 5 kişinin yediğini tek başıma yemişim.Kendime verdiğim zarar geriye alınması zor bir noktada. O yüzden dediğim sadece tavsiyedir, nutuk asla değil
kesınlıkle :)Öyle bibi, bi kere şeker iyi bir şey değil bunda hepimiz hemfikiriz, sağlıklı tatlı diye de birşey yok fakat sıfır şeker en azından kendi adıma yapabileceğim bir şey değil. Abartmamak önemli olan, yani günde üç yaprak yeşillik yiyip ben sağlıklı besleniyorum diyemeyeceğimiz gibi her önümüze geleni de gömemeyiz dediğin gibi :)) Ben bedenimizin bize emanet olduğuna inanıyorum, o yüzden hastalık, hormonal, hamilelik vs durumlar dışında kiloyu kontrol etmek hareket etmek lazım. Ama hayatımızın genelinde bunlara dikkat ediyorsak arada kaçamak da olabilir zararı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?