Ay yok sevmiyorum artık onları sıdkı ustamız var direk kendileri yapıyorhakıkı dondurmaysa hergun bıle yıyebılırsın
kecı sutu sahlep ıle yapılandan mı
hıc zararı yok onun mesela
ama bu marketde satılanlaronlar fecı
mis yaAy yok sevmiyorum artık onları sıdkı ustamız var direk kendileri yapıyor
ahahahah. süslüayyy o yay varyaaynı ben cıdden
Allah kolaylık versin bacımAaa benim koca bu
yıllardır dondurma yemiyorum .mis ya
bız ya marasa gıdıp toptan alıyoruz
ya evde uydurmasyon ben yapıyorum
ya da burda dogan dondurma var mesela , kecı sutu ve sahleple yapıyor hakıkı burda dusundum de cogu dondurmacı hakıkı yapıyormus he
hıc oyle kremsantı gıbı dondurma yemıyoruz
bazen baska konularda burc sohbetı yapılıyor yay nasıldır dıyeahahahah. süslü
cok guzel olur odayıllardır dondurma yemiyorum .
sevdiğim bi şey değil .
2 yıl önce eltim smoothi makk . getirdi. onunla donmuş mevyeleri çekince oluyor sana dondurmadan daahaaa şaaaanee .
olmaz mı.
ay resmen burnuma kokusu geldı offf :)olmaz mı.
ben genelde kasede yiyorum . kesmiyor . büyük bi kase yerim .
çok soğuk oluyor . az erimesi lazım . şu kasedeki gibi olmadan yersen midene oturuyor . bi de hızlı yeme alışkanlığım var . onu da bırakmaya çalışıyorum .
midem bozuldu bi kez .
Eki Görüntüle 2604152
ben kaçtım . iyi akşamlar . öptüm .
kac kmOtobuse binecektik delirdik eve yürüyoruz
Ben kova burcu olduğum icin kolay oluyorAllah kolaylık versin bacım
Evde atıcam daha gidemedimkac km
Doğuştan sinirliyiz biz zaten çok şaapmaBen kova burcu olduğum icin kolay oluyorpek umursamiyorum sinirli hallerini
Onu anladım zaten 10 senedir bi kulagimdan girer diğerinden çıkarDoğuştan sinirliyiz biz zaten çok şaapma
Azcık koşturmam vardı iki hafta öncesine kadar canım sen nasılsın iyi misin görüşmeyeli :)ne zamandır yoktun . nerelerdeydin ki.
Ahahah benim de kardeşim veteriner ben de öyle kıyma sucuk falan almam dışarıdan :))etten tiksinmem şöyle oldu.
çok çocuk yaşta köfte yerken ağzıma sinir denen şeyden geldi. çiğnenmeyen sert , kıkırdak gibi bi şey .
öyle feci tiksindim ki. sanırsın yemeğiğmden 3-5 tane karasinek çıktı. öyle bi his . ya da çorbamdan kıl , pilavımdan taş .
örnekler çok tiksinç ama neyse. öyle bi his işte.
sucuk sosis vs de yerken aynı şey oldu.
defalarca bu kez çıkmaz dedim . ama ağzıma hep geldi körün taşı.
ve vazgeçtim . midem almıyor artık .
eşim veteriner olduğundan daha önce et firmaları ile çalıştığından biliyor .
market sucuğu , sosis ve salamına kemik konuyor .
öğütülmüş kemik .
et fırması ile çalışırken çıkan kemikleri büyük sucuk firmaları sosis firmaları kapışıyormuş . kilo ile satıyorlar bunlara. ama kamyonlarla.
eee napıyorlar bunları , dedim
öğütüp un haline getirip . ekliyorlar . gramaj ağır basıyor . daha ucuz sucuk üretiyor vs vs .
ay dedim ondan mı o şeyler ağza geliyor .
olsun dedi, normal . kemik de bi protein . insanlara zararı yok . katkı maddesi sayılmıyor .
ben şok . tövbe ağzıma koymam .
kasap sucuğu alıyoruz . bildiğimiz yerden . çocuklar çok seviyor . ben de tadımlı , çok korkarak yiyorum . yağ , sinir , kıkırdak bana gelir mi diye. piyango misali. ya çıkarsaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?