Sağlıklı beslenirken;

ay şimdi yeşillikler çıkar yakında . otlar .
enginar zamanı da yaklaşıyor . çok severim .
kv dem de izmir de şu an . teyzesine gitmiş ziyarete. zaten ayvalık ta oturuyor . yakın izmir e.

Enginar pazarda yerini aldı canım bende izmirdeyim. Ot desen çok bol. Dün pazardan alabaş diye birşey aldım, turpgillerden

Enginar pazarda yerini aldı canım bende izmirdeyim. Ot desen çok bol. Dün pazardan alabaş diye birşey aldım, turpgillerden
alabaş burda da var

Ege ye özgü otlar yok . ben de burhaniye de oturdum . annem akçay da
çok ot yerim . izvinye, şevketi bostan, turp otu, karışık ot . çok fazla alırdım .
enginarı kv yolluyor her sene . 30 tane falan .
hemen pişirip yiyoruz . eşim de ben de çok severiz .

Şifa olsun canım. Ben çok ot yemiyorum ama bir kaçı bana uyuyor,( ısırgan, turp otu, radika, iğnelik, şevketi bostan güzel ama çok pahalı ,ebegümeci gibi)Enginarı çok severim ama eşim çok aramaz mevsiminde birkaç defa pişirim kızıma da çorbasını yapıyorum.

ay şimdi yeşillikler çıkar yakında . otlar .
enginar zamanı da yaklaşıyor . çok severim .
kv dem de izmir de şu an . teyzesine gitmiş ziyarete. zaten ayvalık ta oturuyor . yakın izmir e.

İMİR KADARDA olmasa burda yeşilliklerr çok
ama bir türlü enginar yapmasını beceremiyorum ama ısrarla yapmak içşn deniyorum

sanıyorum hızlı .
öyle söylüyorlar.

Amin canım hoş geldin . oğluş napıyor . okul tatil 2 hafta.

ay sorma

tam ünv hazırlık iyi olmadı tatil olması

naapcak bol bol yatar evdeeee

senın çocuklar nasıl

bende çok fazla alamıyorum tek ben ot sebze yerim evdeeeeeee
hatta yıkar tezgah üsütne durur giriş çıkış yerimmm

afiyet olsun yasemin cim .

ot iyidir .

napayım . okul tatil oldu. kreş de tatil olacak büyük ihtimal . açıklamalar o yönde ama kreşten bi bilgi gelmedi. aramaya da korkuyorum açıkcası. aramayacağım .
tedbir için gerekli bi şey ama biz çalışan anneler ne yapacağız . kim bakacak kreş cocuğuna. ya birini bulup baktırmam lazım 2 hafta. ya da bilmiyorum.

bibi kız ne yedin bunca adımın yanında

yani yediğini yakmış olmalısın . neler yiyorsun bi günde mesela.
yani ben bu adımı atsam ve bu kaloriyi yaksam 30 kg ya düşerim
ahaha aynen bende bu kadar yurusem 45 kılo falan olurdum
kendısını gorunce benım ayak tabanım agrıyor

işte küçük çocuklar için zor inş kafana göre birini bulursunnn

annen falan gelemez miii

eltımler yazlık ev aldılar bu pazar 3 gıbı orda olucaz
yazın o evde kısın da suan kı oturdukları evde oturacaklar aynı sehır bu arada
burda bag evı mantıgı vardır da
cok guzel kocaman havuzu var hemen yanında kaydıraklı cocuk havuzu falan da var bahcelı sıte ıcınde harıka bır ev
acıkcası hepımız ıcın aldılar sagolsunlar ıstedıgımız zaman hepımızın gıdıp gelebılecegı ortak bır ev gıbı dusunun
cocuklar rahat yuzsun ısteyen gıtsın yuzsun dıye herkese ev serbest :)

pazar gunu hem hep bırlıkte ev yerlestırme hemde bırlıkte mangal yapıp eglenme gunu yapıcaz

evet calısan anneler ıcın gercekten cok zor olacak

size ne güzel anlaşıyorsunnn
alah bozmasın muhabettiniziii

işte küçük çocuklar için zor inş kafana göre birini bulursunnn

annen falan gelemez miii
annem uzak . kronik hastalıkları var . babam da öyle. onlar için corona riskli . evden hiç çıkmasınlar . otobus yolculuğu da anneme zor . 9 saat . yani hiç gerek yok .
belki anne babadan biri çalışanlar için idari izinli sayılabilirmiş .
çocuklar evde . anne, baba işte diye bi çalışma yapılıyormuş . belki bi ihtimal . Cumhur Başkanı açıklama yapacakmış bu konu ile ilgili . bakalım inşallah . yoksa 3 çocuk . eve bıraksan birbirini yerler .
küçükler
ya bakıcı bulmak lazım . ya da işe getirmek lazım küçüğü. ama dara düştük yani şimdi. bakalım . gelecek ha bere göre bi yor çizmek zorundayız

Bu bağ evi mantığı sanırım çoğu şehrin yerlilerinde var. Burada da espri amaçlı derler meramda bağın yoksa gerçek konyalı sayılmazsın diye.

size ne güzel anlaşıyorsunnn
alah bozmasın muhabettiniziii
5.5 yıl oldu evlılık :) ılk sıralar bazı sorunlarımız oldu ama oturdu , artık herkes bırbırını tanıdı bırbırını ogrendı bır sekılde karsılıklı ıdare edıyoruz bırbırımızı :)

çoook sevindim canım .
ne güzel .
benim elti de alsa buyur eder , sever ama evin anahtarını vermez sanırsam .
çünkü çok çocukluyum ve evi hallaç pamuğuna çevirmemizden korkar

benim de 1 tanecik eltim var . daha 29 yaşında . bebeği yeni 5 aylık oldu.
3 yıllık evli.
ee ben eski elti . 16 yıl bitti evleneli.
eltim huysuz gibi görünse de iyi biri.
daha genç ve toy .
tek çocuk büyümüş . paylaşmayı ve empatiyi çok yapmıyordu ama anne olduktan sonra değişti bence.

seviyorum şeker biri eltim .

ilk başlarda benimle takılmazdı . denize falan arkadaşları ile giderdi. ben çocuklarla , eşimle.
2 yıldır bizimle gelmeye başladı.
eğlenceli olduğumu düşünmüş
" 40 yaşındaki insanların eğlenceli olabileceğini düşünmezdim" dedi bağaa,

Bu bağ evi mantığı sanırım çoğu şehrin yerlilerinde var. Burada da espri amaçlı derler meramda bağın yoksa gerçek konyalı sayılmazsın diye.
bızım burda bag evı genelde tarhana salca yapalım hafta sonu mangal yapalım seklınde olur evın eskı esyalarıyla olusturulmus bır alandır cocugun varsa kınanı nısanını falan da yaparsın bahcelı havuzlu olur
ama eltımler baya baya bıldıgın cok guzel bır ev almıslar bag evı demeye dılım varmıyor
konseptlı bır sıte , bızımkıler alacatı komseptı . orayı alıp buraya getırdıgını dusun 100 evlık alanlar sıte sıte konseptler ...o kadar sırın kı

tatıle bır turlu cıkamıyoruz erhanın ısı dolayısıyla dedım hayıflandım gecen hafta
onlarında ısı yogun cocuklar bır denız yuzu goremıyor ...
ahsen havuza gırsın dıye kayınpederımın 2 saat uzaklıktakı cıftlıgıne gıdıyorduk oda buyuk havuz sırf ahsen yuzsun dıye koca havuzu doldurması tam 1 gununu alıyordu sıkıntıydı yanı rahat da edemıyordum kayınpeder sonucta

cocukları hepımızı dusunmusler hepımız yedek kıyafetlerımızı getırelım dıye dolap aldılar ıstersek yatılı kalalım dıye yatak aldılar baya kendılerınden cok bızlerı dusunmusler cok sasırdım ve cok sevındım

ANLADIM CNM
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNN

ne güzel o sorunlarda tadı tuzu evliliklerin
bende 11 yıl evli kalmıştım allah var hiçbirine birgün tartışmamız olmadı
sadece ayrılık olduğu dönemler kımse arayıp sormadı ona gücenmiştim
ama oğlan ergenliğğe girdiği dönemler mecbur görüşüyoruz oğlan ora gittimi açıp soruyorum oda baabsına değil

ne güzel çözmüşsünnn eltini

ne ince düşünmüşlerrrrr
antepe gelip gittikten sonra kararım değişti
arkadaşlarımız var antepli hep davet ederdi ben pek oralı olmazdım onlarında var bağ evlerii
şimdi görüştükten sonra ben de gelirim sizle diyorrum ne oldu kız diyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…