Mübalağ sanatı örnek 28ayy parmakların ıncecıkk ne guzel
benım parmaklarımın yarısı kadar
Bende troid insülin direnci ve gizli şeker vardı 120 kilo civariydım hep vucut kitle indeksim uyduğu için ameliyat oldum ben dikkat ediyorum elimden geldigince 1,5 sene oldu ilk kuralı asla bozmuyorum mesela katı ve sıvı karıstırmuyorum yemeklerle yarım saat önce ve sonrasında sıvı almıyorum gazlı asla içmiyorum soda bile her yedigim sağlıklı diyemem ama sporla dengeyi tuttuuyorum sporuda inş. Bidaha bırakmayı düsünmuyorum 20 yasında gibi aktifim ve hic yorulmuyorum 39 oluyorum
Bu arada o hastalıkların hiç biri kalmadı düzenli testler yaptıriyorum ve regl oluyorum ben bir tek d.kontrol hapı kullanırsam regl olurdum yoksa asla gelmezdi yani regl benim icin yeni birşey
Kocam göbeenii yaya yaya evde yatarken ben pilatese geldimbi dedim gitmim sonra vazgeçtim evde yatıcamda ne olacak
double mesaj
ya bak senınde parmakların ıncemarkete markettim .geldim .
Parmakların kardeşliğine döndü topikhele bas parmagım tam tombul sosıs
bır bas parmak nasıl bu kadar kısa ve tombul olabılır ya
Parmakların kardeşliğine döndü topikhele bas parmagım tam tombul sosıs
bır bas parmak nasıl bu kadar kısa ve tombul olabılır ya
once sen yukleParmakların kardeşliğine döndü topik
Miho'dan da bir foto bekliyorum birazdan.
gayet güzel parmakların , el güzel . hiç düşünme başka parmakları vs.
ele takıntılıyımgayet güzel parmakların , el güzel . hiç düşünme başka parmakları vs.
kendi güzelliğine odaklan
markete markettim .geldim .
bak benım heryerım kuculdu hatta en cok hava yastıklarıma sasırdım memeytolarım o kadar kuculdu kı adeta sıvılce kadar kaldıne var maşalllah
siz parmak eller DEYİNCE kendi parmaklarıma bir baktımm
bak benım heryerım kuculdu hatta en cok hava yastıklarıma sasırdım memeytolarım o kadar kuculdu kı adeta sıvılce kadar kaldı105 gıyerken suan 80 gıyıyorum ama dolgun 80 degıl pırasa gıbı
tek kuculmeyen ıncelmeyen yerım yanaklarım ve parmaklarla bıleklerım
yuzuk degıstırdık ama sadece 1 olcu kuculdu 104 den dusmusum 60 a olcu sadece 1 olcu mu duser yuzukte54 bedenden 36 ya dusmusum ama yuzukde 1 olcu
ayaklarımda sadece 1 no kuculduÇOK İLGİNC
kocaman bir beden heryeri incelirkennn neden parmaklar incelmezzz
benım ayaklarım bile küçüldüüüü
Bileydim böyle olacağını bi krem sürerdim barionce sen yukle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?