bak benım bu ev alan eltımle nasıl basladı ıletısımımız anlatayımbenim de 1 tanecik eltim var . daha 29 yaşında . bebeği yeni 5 aylık oldu.
3 yıllık evli.
ee ben eski elti . 16 yıl bitti evleneli.
eltim huysuz gibi görünse de iyi biri.
daha genç ve toy .
tek çocuk büyümüş . paylaşmayı ve empatiyi çok yapmıyordu ama anne olduktan sonra değişti bence.
seviyorum şeker biri eltim .
ilk başlarda benimle takılmazdı . denize falan arkadaşları ile giderdi. ben çocuklarla , eşimle.
2 yıldır bizimle gelmeye başladı.
eğlenceli olduğumu düşünmüş
" 40 yaşındaki insanların eğlenceli olabileceğini düşünmezdim" dedi bağaa,
burdakıler sever gıdelım gelelım goruselım bırbırımızın evıne gırıp cıkalım derlerANLADIM CNM
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNN
ne güzel o sorunlarda tadı tuzu evliliklerin
bende 11 yıl evli kalmıştım allah var hiçbirine birgün tartışmamız olmadı
sadece ayrılık olduğu dönemler kımse arayıp sormadı ona gücenmiştim
ama oğlan ergenliğğe girdiği dönemler mecbur görüşüyoruz oğlan ora gittimi açıp soruyorum oda baabsına değil
ne güzel çözmüşsünnn eltini
ne ince düşünmüşlerrrrr
antepe gelip gittikten sonra kararım değişti
arkadaşlarımız var antepli hep davet ederdi ben pek oralı olmazdım onlarında var bağ evlerii
şimdi görüştükten sonra ben de gelirim sizle diyorrumne oldu kız diyorrrr
Ele karışmak gerçekten zor nisam, eğer patavatsız ama genel olarak iyi biri hissini alıyorsan bir şekilde idare ediliyor ki onda bile ya sabır dediği oluyor insanın. Ama şahsen birinin kötü niyetli olduğu hissini alıyorsam o his genelde doğru çıkıyor ve ben öyle insanlarla görüşmem veya aynı ortamdaysam yok sayarım. Evli değilsen bu kolay, akrabaysa kendi akraban veya komşu iş arkadaşıysa da kendi insan ilişkin. Eş akrabalarında böyle tipler olursa asıl sıkıntı, burada eşlere büyük görev düşüyor, kimisi o dengeyi sağlayamıyor mesela kendi tarafından olana kötüyse de laf söyletmek istemiyor eşini ezmesine izin veriyor, idare ediver diyor falan. Maşallah siz çift olarak olgun ve aile bilincine sahipsiniz, hatırlıyorum bir kere buraya yazmıştın eşinle abisinin görüşmesine ön ayak olmuştun. Hin biri olsa fırsat bu fırsat diye bağları koparırdı. Dikkat ediyorum bazı kadınların haset ve hinlik duyguları yüksek oluyor, sürekli bir yarışma laf sokma dedikodu halinde vs. Böyle insanların kayınvalideliği de gelinliği de eltiliği de görümceliği de iyi olmaz. Olay sıfatlarda değil de karakterde bitiyor bence.bak benım bu ev alan eltımle nasıl basladı ıletısımımız anlatayım
kaynımla 10 sene once evlenmısler ama 2 sene sonra bosanmıslar hıc bır sekılde ıletısıme gırmemısler kotu ayrılmıslar
benım dugunume 1 hafta kala tesaduf bır yerde karsılasınca tekrar konusmaya baslamıslar dugunum oldugu gun tekrar evleneceklerını acıkladılar
ben evlendıkten 5 gun sonra bırbırlerıyle yıne evlendıler
nıkahında tanıdım ılk kendısını sarıldım canım hayırlı olsun tanısmak boyle kısmetmıs dedım
elını belıne koyup gelın gelın benden 1 hafta once evlendın dıye sakın havaya gırme benım gecmısım var bu aılede ben buyukle evlıyım dedı
evlendıgım sene dugunden 10 gun sonra kurban bayramıydı kayınvalıdem tatılde bızde onlara bayramlasmaya gıttık
kaynanam yok dıye sevınme o yoksa ben varım dedı
sonra amelıyat oldum ben gecmıs olsun demedı gelmedı arayıp sormadı ve cocuguna dogum gunu partısı yapmıstı e ben dıkıslıyım yatıyorum halımı gelıp gormedıgınden bılmedıgı ıcın (katılamamıstım) küsmüs bana her gıttıgım yerde arkasını dondu konusmadı bende hıc neyın var demedım
dedem vefat ettı bas saglıgına geldı ama geldıgı gun tum akrabalarım gerıldıarkamdan kayınvalıdeme nisa bana hıc hurmet etmedı demıs ...
bende boyle olunca 2 sene kayınvalıdemden de eltımden de uzak durdum konusmadım eltım dogumuma bıle gelmedı dusunun ahsen 1 yasındaydı dıger kaynım evlendı... kaynımın dugununde ahsen gıttı bu eltıme sarıldıahsen sarılınca eltımde gerı cevırmedı sarıldı ahsen cok sıcak bır cocuk herkese sarılır
halıyle ahsenden dolayı kayınvalıdem de gorusmek zorunda kaldık
bırgun dayanamadım aradım kendısını numaramı sılmıs oyle konusmuyoruz dusun
musaıtsen gelmek ıstıyorum sana dedım, basım gozum ustune beklerım gel dedı
erhanla gıttık
dedım kı ben sana ne yaptım neden bana küstün , eger bılmeden bırsey yaptımsa ozur dılerım gercekten sana bılerek kotu bırsey yapmadım neden boyle olduk bız dedım
sen kucuk olarak geldın ozur dıledın buyuk olarak affetmek bana duser dedı
ıyı pekı dedım
aslında o gun uslubunun o oldugunu onu oyle kabul etmek gerektıgını anladım . benden 2 yas buyuk erhanın en buyuk abısıyle evlı kendısıne hep buyuksun buyuk evsın denılmıs falan ne ogretılırse onu devam ettırır kısı...
sonra konusmaya basladık ve anladım kı bıraz kayınvalıdem bıraz kayınvalıdemın akrabaları yuzunden doldurusa getırılmıs ona demıslerkı nisa senı kıskanıyoroda ınanmıs oyle dıyor senın dugun gunun evlenecegımızı acıkladık dıye kıskandıgını dusunduk dıyor
bende dedım kı bak sana bunu soyleyen kısılere dıkkat et bız gorusmeye basladık ya senden uzaklasacaklar cunku senı dolduran kısıler ben yenı evlıyken senın hakkında konusan kısılerdı ıkımızın bır arada olmasını ıstemezlerdı sana kımın ne oldugunu anlatırım dıye , o yuzden senı yanlıs yonlendırmısler keske doldurusa gelmeseydın dedım
yaklasık 2 senedır bi fiil gorusuyoruz nerdeyse her hafta gorusuyoruz sımdı dıyor kı nisa sen haklıymıssın ,gercekten o bahsettıgın akrabalar ara bozuyormus bak sımdı sorun yasamıyoruz dıyor ve sımdı gercekten aramızda sorun yok
bazen bazı lafları oluyoraltdan alıyorum duymamazlıktan gelıyorum belkı benımde pot kırdıgım oluyordur belkı o da benı altdan alıyordur bılemıyorum yanı bırbırımızı karsılıklı ıdare ettıgımızı dusunuyorum
mesela, bırıyle tanıstırırken benı nisa esımın kardesıyle evlı dıye tanıstırmıyor . bu en kucuk gelınım dıye tanıstırıyor
bır keresınde , ben koca parası yıyecek kadar asalak degılım asla evde oturamam ama sana laf soylemıyorum yanlıs anlama demıstı
ben yemege davet ettıgımde hazırladıklarını da al bana gel bende yemek yıyelım dedıgı zamanlarda oldu
yanı bu sozlerını kotuye yorarsam benım yerımde baska bırı olsa asla konusmaz , ben kotu nıyetlı olmadıgını anladım sadece patavatsız yanı benı uzmek kırmak ıcın demıyor aslında kendısı farkında bıle degıl lafının nereye gıttıgının
kotu nıyetlı bırı bızlerıde dusunerek ev almazdı zaten degıl mı ... sadece yetıstırılme tarzından uslubu bu dıye dusunuyorum ve artık telefonda konusurken bana geliin geliin napıyorsun dedıgınde komık gelıyor guluyorum eskıden kızardım meger bosuna kızıyormusum
benım 2 eltım var dıgerı evlendıkten 1 ay sonra karadenıze atandı gıttıler oraya
onu cok severım pek gorusmeyız telde ama sık gelırler her geldıklerınde kardesım gelmıs gıbı hıssederım oyle severım onu da
burdakıler sever gıdelım gelelım goruselım bırbırımızın evıne gırıp cıkalım derler
burda o 70 yıl oncekı komsuluklar varya hala devam eder
cekınme gıt yanı arkadasına mutlu olurlar
Ele karışmak gerçekten zor nisam, eğer patavatsız ama genel olarak iyi biri hissini alıyorsan bir şekilde idare ediliyor ki onda bile ya sabır dediği oluyor insanın. Ama şahsen birinin kötü niyetli olduğu hissini alıyorsam o his genelde doğru çıkıyor ve ben öyle insanlarla görüşmem veya aynı ortamdaysam yok sayarım. Evli değilsen bu kolay, akrabaysa kendi akraban veya komşu iş arkadaşıysa da kendi insan ilişkin. Eş akrabalarında böyle tipler olursa asıl sıkıntı, burada eşlere büyük görev düşüyor, kimisi o dengeyi sağlayamıyor mesela kendi tarafından olana kötüyse de laf söyletmek istemiyor eşini ezmesine izin veriyor, idare ediver diyor falan. Maşallah siz çift olarak olgun ve aile bilincine sahipsiniz, hatırlıyorum bir kere buraya yazmıştın eşinle abisinin görüşmesine ön ayak olmuştun. Hin biri olsa fırsat bu fırsat diye bağları koparırdı. Dikkat ediyorum bazı kadınların haset ve hinlik duyguları yüksek oluyor, sürekli bir yarışma laf sokma dedikodu halinde vs. Böyle insanların kayınvalideliği de gelinliği de eltiliği de görümceliği de iyi olmaz. Olay sıfatlarda değil de karakterde bitiyor bence.
aynen canım evet yazmıstım buraya dertlesmıstım sızleEle karışmak gerçekten zor nisam, eğer patavatsız ama genel olarak iyi biri hissini alıyorsan bir şekilde idare ediliyor ki onda bile ya sabır dediği oluyor insanın. Ama şahsen birinin kötü niyetli olduğu hissini alıyorsam o his genelde doğru çıkıyor ve ben öyle insanlarla görüşmem veya aynı ortamdaysam yok sayarım. Evli değilsen bu kolay, akrabaysa kendi akraban veya komşu iş arkadaşıysa da kendi insan ilişkin. Eş akrabalarında böyle tipler olursa asıl sıkıntı, burada eşlere büyük görev düşüyor, kimisi o dengeyi sağlayamıyor mesela kendi tarafından olana kötüyse de laf söyletmek istemiyor eşini ezmesine izin veriyor, idare ediver diyor falan. Maşallah siz çift olarak olgun ve aile bilincine sahipsiniz, hatırlıyorum bir kere buraya yazmıştın eşinle abisinin görüşmesine ön ayak olmuştun. Hin biri olsa fırsat bu fırsat diye bağları koparırdı. Dikkat ediyorum bazı kadınların haset ve hinlik duyguları yüksek oluyor, sürekli bir yarışma laf sokma dedikodu halinde vs. Böyle insanların kayınvalideliği de gelinliği de eltiliği de görümceliği de iyi olmaz. Olay sıfatlarda değil de karakterde bitiyor bence.
ah canım benim . ne kadar cahil insanlar var şu hayatta.bak benım bu ev alan eltımle nasıl basladı ıletısımımız anlatayım
kaynımla 10 sene once evlenmısler ama 2 sene sonra bosanmıslar hıc bır sekılde ıletısıme gırmemısler kotu ayrılmıslar
benım dugunume 1 hafta kala tesaduf bır yerde karsılasınca tekrar konusmaya baslamıslar dugunum oldugu gun tekrar evleneceklerını acıkladılar
ben evlendıkten 5 gun sonra bırbırlerıyle yıne evlendıler
nıkahında tanıdım ılk kendısını sarıldım canım hayırlı olsun tanısmak boyle kısmetmıs dedım
elını belıne koyup gelın gelın benden 1 hafta once evlendın dıye sakın havaya gırme benım gecmısım var bu aılede ben buyukle evlıyım dedı
evlendıgım sene dugunden 10 gun sonra kurban bayramıydı kayınvalıdem tatılde bızde onlara bayramlasmaya gıttık
kaynanam yok dıye sevınme o yoksa ben varım dedı
sonra amelıyat oldum ben gecmıs olsun demedı gelmedı arayıp sormadı ve cocuguna dogum gunu partısı yapmıstı e ben dıkıslıyım yatıyorum halımı gelıp gormedıgınden bılmedıgı ıcın (katılamamıstım) küsmüs bana her gıttıgım yerde arkasını dondu konusmadı bende hıc neyın var demedım
dedem vefat ettı bas saglıgına geldı ama geldıgı gun tum akrabalarım gerıldıarkamdan kayınvalıdeme nisa bana hıc hurmet etmedı demıs ...
bende boyle olunca 2 sene kayınvalıdemden de eltımden de uzak durdum konusmadım eltım dogumuma bıle gelmedı dusunun ahsen 1 yasındaydı dıger kaynım evlendı... kaynımın dugununde ahsen gıttı bu eltıme sarıldıahsen sarılınca eltımde gerı cevırmedı sarıldı ahsen cok sıcak bır cocuk herkese sarılır
halıyle ahsenden dolayı kayınvalıdem de gorusmek zorunda kaldık
bırgun dayanamadım aradım kendısını numaramı sılmıs oyle konusmuyoruz dusun
musaıtsen gelmek ıstıyorum sana dedım, basım gozum ustune beklerım gel dedı
erhanla gıttık
dedım kı ben sana ne yaptım neden bana küstün , eger bılmeden bırsey yaptımsa ozur dılerım gercekten sana bılerek kotu bırsey yapmadım neden boyle olduk bız dedım
sen kucuk olarak geldın ozur dıledın buyuk olarak affetmek bana duser dedı
ıyı pekı dedım
aslında o gun uslubunun o oldugunu onu oyle kabul etmek gerektıgını anladım . benden 2 yas buyuk erhanın en buyuk abısıyle evlı kendısıne hep buyuksun buyuk evsın denılmıs falan ne ogretılırse onu devam ettırır kısı...
sonra konusmaya basladık ve anladım kı bıraz kayınvalıdem bıraz kayınvalıdemın akrabaları yuzunden doldurusa getırılmıs ona demıslerkı nisa senı kıskanıyoroda ınanmıs oyle dıyor senın dugun gunun evlenecegımızı acıkladık dıye kıskandıgını dusunduk dıyor
bende dedım kı bak sana bunu soyleyen kısılere dıkkat et bız gorusmeye basladık ya senden uzaklasacaklar cunku senı dolduran kısıler ben yenı evlıyken senın hakkında konusan kısılerdı ıkımızın bır arada olmasını ıstemezlerdı sana kımın ne oldugunu anlatırım dıye , o yuzden senı yanlıs yonlendırmısler keske doldurusa gelmeseydın dedım
yaklasık 2 senedır bi fiil gorusuyoruz nerdeyse her hafta gorusuyoruz sımdı dıyor kı nisa sen haklıymıssın ,gercekten o bahsettıgın akrabalar ara bozuyormus bak sımdı sorun yasamıyoruz dıyor ve sımdı gercekten aramızda sorun yok
bazen bazı lafları oluyoraltdan alıyorum duymamazlıktan gelıyorum belkı benımde pot kırdıgım oluyordur belkı o da benı altdan alıyordur bılemıyorum yanı bırbırımızı karsılıklı ıdare ettıgımızı dusunuyorum
mesela, bırıyle tanıstırırken benı nisa esımın kardesıyle evlı dıye tanıstırmıyor . bu en kucuk gelınım dıye tanıstırıyor
bır keresınde , ben koca parası yıyecek kadar asalak degılım asla evde oturamam ama sana laf soylemıyorum yanlıs anlama demıstı
ben yemege davet ettıgımde hazırladıklarını da al bana gel bende yemek yıyelım dedıgı zamanlarda oldu
yanı bu sozlerını kotuye yorarsam benım yerımde baska bırı olsa asla konusmaz , ben kotu nıyetlı olmadıgını anladım sadece patavatsız yanı benı uzmek kırmak ıcın demıyor aslında kendısı farkında bıle degıl lafının nereye gıttıgının
kotu nıyetlı bırı bızlerıde dusunerek ev almazdı zaten degıl mı ... sadece yetıstırılme tarzından uslubu bu dıye dusunuyorum ve artık telefonda konusurken bana geliin geliin napıyorsun dedıgınde komık gelıyor guluyorum eskıden kızardım meger bosuna kızıyormusum
benım 2 eltım var dıgerı evlendıkten 1 ay sonra karadenıze atandı gıttıler oraya
onu cok severım pek gorusmeyız telde ama sık gelırler her geldıklerınde kardesım gelmıs gıbı hıssederım oyle severım onu da
benım kaynımla kayınvalıdemın bır durumu ıyı yonetememelerınden bu kadar uzadı aslındaah canım benim . ne kadar cahil insanlar var şu hayatta.
dedikodu , fitne bu ne yaaa.
Allah esirgesin .
etrafımda böyle insanlar yok çok şükür .
eşimin 1 erkek kardeşi var . dolayısıyla 1 eltim .
kaynım da aklılı bi adam . karısına karşı davranışları ile engel oldu vs . bazı şeyleri evlendikten sonra evlendi eltim . cünkü çok genç yani . ne beklenir ki. 26 yaşında evlendi
ben de 26 yaşımda evlendim ama beni o şekilde genç , toy diye kabul edildim mi bilmiyorum .
bi kv körlük ederdi. eltime de etti gerçi. ayırmadı sağ olsun .
ama eltim hakkından geldi. o konularda eline su dökemem . hiç acımaz .
senin hikayen de çok garipmiş . öyle kv ile küs kalmak falan . çok garip şeyler .
buna mecbur kalmışsınız o bi gerçek . sen yay burcusun çünkü. tavrın , tarzın belli kuzum . senden kaynaklı olmadığı kesin .
Dün sabah 2 yumurtadan peynirli yumurta yaptım yarısını yedim yarımda salatalık öğlen cheedar soslu tavuk yedim kahve içtim akşam gene cheedar soslu tavuktan kalmıştı ondan yedim çayin yanında da bi iki atıştırmalıkbibi kız ne yedin bunca adımın yanında
yani yediğini yakmış olmalısın . neler yiyorsun bi günde mesela.
yani ben bu adımı atsam ve bu kaloriyi yaksam 30 kg ya düşerim
onemlı olan hızlı vermek degıl canım onu hıc kafana takma senAma ben hep diyorum mide ameliyatı olmuş olmama rağmen çok yavaş kilo verdim ameliyat olmasam zaten asla veremezdim bunu ben biliyordum da bazıları inanmıyordunormalde benim verdigim kiloyu 6 ayda veriyorlar olsun ama ben memnunum halimden
Ama ben hep diyorum mide ameliyatı olmuş olmama rağmen çok yavaş kilo verdim ameliyat olmasam zaten asla veremezdim bunu ben biliyordum da bazıları inanmıyordunormalde benim verdigim kiloyu 6 ayda veriyorlar olsun ama ben memnunum halimden
Bende troid insülin direnci ve gizli şeker vardı 120 kilo civariydım hep vucut kitle indeksim uyduğu için ameliyat oldum ben dikkat ediyorum elimden geldigince 1,5 sene oldu ilk kuralı asla bozmuyorum mesela katı ve sıvı karıstırmuyorum yemeklerle yarım saat önce ve sonrasında sıvı almıyorum gazlı asla içmiyorum soda bile her yedigim sağlıklı diyemem ama sporla dengeyi tuttuuyorum sporuda inş. Bidaha bırakmayı düsünmuyorum 20 yasında gibi aktifim ve hic yorulmuyorum 39 oluyorumbence geç gitsin ama bir daha gelmesinnnnn
neden amaliyat oldunuz nede kilo veremiyordunuz
eski alışkanlıkarınızı düzeltebildiniz mi
neden sordum bunları
kardeşimde oldu 3 yıl önce
ama şimdi rutin normal hayatına döndü farkında değil ama ufaktan kılo alımları başladı mide normale döndü
ayy parmakların ıncecıkk ne guzelKocam göbeenii yaya yaya evde yatarken ben pilatese geldimbi dedim gitmim sonra vazgeçtim evde yatıcamda ne olacak
süpersin bebişim . kocayı boş ver . onlar anlamaz o işlerden o yatsın evde.Kocam göbeenii yaya yaya evde yatarken ben pilatese geldimbi dedim gitmim sonra vazgeçtim evde yatıcamda ne olacak
tövbe bismillah .ayy parmakların ıncecıkk ne guzel
benım parmaklarımın yarısı kadar
gectıgımız sayfalarda var gormedın mıtövbe bismillah .
senin parmakları görelim .
vallahi dikkat etmedim .gectıgımız sayfalarda var gormedın mı
hangı sayfa hatırlamıyorum hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?