Biz de arsivciyizbunlar sadece netflıx
bende kı fılm dızı ve muzık arsıvının kımsede oldugunu sanmıyorum cunku 10 yasımdan berı en begendıklerımı hep lısteledım :)
sanırım benden cocuguma kalacak mıras nıtelıgınde o kadar derın ve cok
aynenBiz de arsivciyiz1tb lik harddisk dolu bir de onu almadan önce yaklaşık 600 gb arsiv silmisligim var. Pc de yer kalmadı diye silmiştim. Baya dizi film depolarız. Arada açıp izleriz
o kadar cooook kınerdeyse hepsını ızledım en cok sevdıklerımı paylasayım ben
you: saplantılı bır adamın hıkayesı
blacklıst: en sevdıgım dızılerden severım ajanlı seylerı :)
prison break: kacmalı macmalı aksıyon dızısı bunu da cok sevmıstım
homeland : yıne sevdıgım bır ajan dızısı bunu da kesınlıkle ızlemelısın
sex educatıontam bır ergen dızısı +18
elite: bır ergen dızısı daha +18 yıne aslında ergen dızılerı ıcın fazla +18 yetıskınlere daha uygun
how tu get avay with murder : ogretım gorevlısı unlu bır avukat . ınanılmaz sıyahı kadın. 2 kere ızledım
designated survivor: zavallı adam dedıgım cok nokta oldu bakanlık yapan bır adamın geldıgı nokta ...
marcella: etkısınde bırakmıstı benı , yıne eskı bır dedektıf kadının yenıden gorev yapması bazı hafıza kayıpları degısıklı guzel :)
unıt 42: bılısım suclarıyla baglantılı bır ajan tımı, sapık bır gencın kızların pc lerıne gırerek onları gızlıce ızlemesıyle alakalı maceralı ızlemelısın
sherlock: ızlemeyenı doverleroyle guzel
bodyguard : efsane bır ajan dızısı resmen 1 gunde tum sezonları bıtırmıstım
what / ıf : para ıcın neler yaparsın ? sana kendını sorgulatır
unbelievable: ogrencı bır kız basına gelen talıhsızlıkler ve sonunda kazandıgı gururu
mındhunter:harıka bır suc drama yıne ajanlı majanlı :)
the mist: dogaustu bırseyler degısık yok artık da dedırtır sacma sahnelerı var ama genel olarak guzel
the 100 :bırbırınden farklı mını dızıler
filmler de onereyım
yenı hayat
yedi, yıne en sevdıgım oyuncular
seven sekonds
korkunc suphe, cogu unlu oyuncular
cinayet gecesi ,oyuncularını sevmeyen yoktur her fılmı guzel olan oyuncular var
meet joe black
öldüren cazibe, basrol oyuncusuna bayılırım
adalet
şifre merkur, bruse willise :) bayılırım o adama
şirket, tabıkı tom cruse :)
jack reacher : bır tom cruse daha
close
secret city
sessiz
true story
gorunmeyen mısafır
oda arkadası (kız ruh hastası manyagın tekı ya )
korkunun ucunda ( bır tatıl nasıl can kurtarma halıne gelır )
22 july (gercek olaydan uyarlanmıs gerılım)
ı am mother : ılgınc bır distopik fılm ... etkılenmıstım
gizli takıntı : guzel bır gerılım
zodiac : efsane ızle kesın :)
the son : sarsıcıydı
arınma gecesı : amerıka oyunları ıste dıyecegımız bırsey
bird box: sarsıcıydı ızlemelısın :)
ucus : fena degıldı
bence onerdıgım dızı ve fılmlerın hepsını ızle sen :) ben senın yerınde olsam once fılmlerı ızlerdım
dark kacar mi hiçDark izlemediysen favorim beyin yakan bir dizi. Yeni sezon gelsin diye dört gözle bekliyorum.
Brooklyn nine nine komedi olarak güzelkısa zaten bölümleri eğlenceli geçiyor.
Pose var beğendiğim 90 li yillarda geçiyor ve aids mücadelesi siyahiler ayrımcılığı gibi konular var. Hem eğlenceli hem de düşündürücü bir dizi.
elımdekı tum dızı lıstelerını atmam en az 2 gun surernisam dizi listenin hepsini atman mümkün mumarcella,designated Survivor,unit 42,ve the mist dışında hepsini izledim. filmlerden de izlemediklerim var baya orda daha cok ivar izlemedigim bende cok dizi izlerim
dark kacar mi hiç
ben o engellı kalan cocukla sevgılılıgıne devam eden kıza sasırdımthe elite son sezonu dun basladimve bitirdim poloya cok uzuldum ben ya
netflix aynen bbde cok izlerim yabancı dizi cougunu izledim Netflix haricî var mi himymfalan başyapıtları gibielımdekı tum dızı lıstelerını atmam en az 2 gun surer
sen netflıx dızılerını dıyorsan en sevdıklerım bunlardı
dıgerlerının hepsı bırbırıne benzıyor hatta cogu ya ben bunu ızlememısmıydım seklınde olup yarım bırakılıyor tarafımca :)
engelli kalan cocuk hangisiydi yaben o engellı kalan cocukla sevgılılıgıne devam eden kıza sasırdım
hanı uslanmaz gozu doymaz bır kızın nasıl son evrede o kadar olgun sahıp cıktı sasırdım benı tek sasırtan o oldu
o musluman kızla sarısın cocugu da aslında tam bırbırlerıne uygun buluyordum o sarısın cocugun eskı sevgılısı pislik kıza cok sınır oluyordumher cıktıgında ıy nefret dıyordum
cok uzun zaman oldu ızleyelı ısımlerını unuttum
dıyorum ya 80 lı yıllardan berı elımde bır suru dızı fılm lıstesı var ama sadece dızı lıstesını atmam 2 gun surer mılyonlarca lıste var elımdenetflix aynen bbde cok izlerim yabancı dizi cougunu izledim Netflix haricî var mi himymfalan başyapıtları gibi
3. sezonu ızlemedııımmm bana nıye bıldırım gelmedı netfılıxdeeennnengelli kalan cocuk hangisiydi ya
guzman ve nadia hic yakismiyor nadia aptlain onde gideni nefret ediyorum o salak kızdan3. sezonu izlemedin mi 3 gun once çıktı
nıyeee nolducok mutuzum kizlar agliyorum moral bozukluğundan :+
canım noldu yacok mutuzum kizlar agliyorum moral bozukluğundan :+
cok mutuzum kizlar agliyorum moral bozukluğundan :+
Noldu kuzum insallah düzelecek biseydirbi grup acar misiniz nisa yazisma grubu orda naltatayim gerçekten cok kötüyüm
aldatildim gibi bisey lingenim düzelmeyeck bisey zamanla gecip gidicek insallahNoldu kuzum insallah düzelecek biseydir
Tam yazıyordum sana hayırdır umarım hayati bir durum değildir diye. Hayati olmasa da sonuçta büyük bir dert sevdiğin değer verdigin biri tarafından kandırılmak. Tek çözümü yazmışsın zaten zaman. Bu süreçte daha da olgunlaşarak hayatına devam edeceksin.aldatildim gibi bisey lingenim düzelmeyeck bisey zamanla gecip gidicek insallah
nisamla da lingenim de konuştuk simdi bi nebze daha iyiyim onun boyle pisman olduğunu bilsem cok iyi olucam amaTam yazıyordum sana hayırdır umarım hayati bir durum değildir diye. Hayati olmasa da sonuçta büyük bir dert sevdiğin değer verdigin biri tarafından kandırılmak. Tek çözümü yazmışsın zaten zaman. Bu süreçte daha da olgunlaşarak hayatına devam edeceksin.
Buraya da yaz sıkılınca dertler kabarınca. Bi çoğumuz evli olsakta bu tür olayları neredeyse hepimiz hayatımızda bir kez yaşamışızdır. Belki kolay atlatmanı sağlayan muhteşem yorumlar gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?