Sağlıklı beslenirken;

valla bende kuruyemis yedim enerji versin diye sabah canim peynir filam hic istemedi
dezenfektan siparişi verdim burda cok pahali
sirke camasir suyu var zaten sprey şişesine koyduk arada sıkıyorum kuru seyler stokladim biraz
 
Umreden gelen amcalar tiyzeler 500 metre ötemdeki yurtta karantinadalar ve bir kısmı dün kaçmaya çalıştı şaka gibiler polis falan müdahale etti. Evet bakanlık güzel çalışıyor, bilgilendiriyor ve önlem alıyor ama insanlar bilinçsiz ve düşüncesiz olduğu sürece virüs kontrolsüz yayılabilir. Otur oturduğun yerde iki hafta işte, başkalarına zarar verme ihtimali umurlarında bile değil. Bir de umreden gelenler türkiye'nin her tarafına dağılacak.
 
Oooo nisam hani sen bakliyat un stoğu yapmadın mı :))) Ben de yapmadım :)
 
saka gibi bunlar kul hakkına giriyor ya
 
Ya bir de bu insanların geneli orta yaş üstü, asıl risk grubu onlar. Biz gençler internet sosyal medya falan bilinçleniyoruz ama bence birçok insan durumun ciddiyetinin farkında değil. Panik olalım demiyorum ki o da ayrı saçmalık, delirip market raflarını boşaltanlar neyse yurtdışından gelip bişey olmaz yea diye sokağa fırlayanlar da aynı işte.
 
Oooo nisam hani sen bakliyat un stoğu yapmadın mı :))) Ben de yapmadım :)
yok ya ben hıcbırsey almadım aylık alısverıs yaparım bıtınce yıne alırım
erhan kolonya ve sırke baktı markete tum raflar bostu hepsınde
neyse cok sukur ınsanlar temızlıgı ogrenecek bu sayede bır musıbet bın nasıhatdan ıyıymıs yanı ılla basımıza korona mı gelmesı gerekıyordu dezenfekte ıcın ınsanlar bır acayıp

gordum o goruntulerı gercekten dayanamadım guldum cok ılgınc ınsanlar var nasıl dırenıyorlar allahım yarabbım
bır tanesı de karantınada kı kızını hastaneden kacırmıstı sanırım
bu seye benzedı japonya da depremde sadece 1 kısı olmustu oda turk balkondan atlamıstı panıkle onun gıbı
allah akıl fıkır versın
 
İki hafta sık dişini işte, bakanlık keyfinden sizi eyliyor orda sanki
aslında ulke genelınde olaganustu hal ılan edılse gorevlıler evlere kutu erzak dagıtımı yapsa sadece 2 hafta evden cıkma ve ulkeye gırıs cıkıs yasagı olsa bu ıs cozulurdu

ama ınsanlar sınırdan kacar yıne gelır dunyanın basına bela olan korona 1 tane vırus ınsanlar 9 mılyar ... basa cıkamıyorsun
 
Ya bu virüs elbette yayılacak buna hiçbir ülke engel olamaz ama işte singapur tayvan gibi mi olalım iran italya gibi mi olalım bunu belirleyecek olan da daha çok toplum. ki singapur tayvan çinin yanıbaşında bir de, buna rağmen çok iyi baş ettiler.
 

Canım ölçüm yapılanları biliyoruz, 3 hafta içinde z<zirveyi göreceğini söylüyorlar. Tedbirler sıkı birde vatandaş olarak dikkate alsak. amannn işte bilmem hangi ülkenin oyunu deyip geçeni mi ararsın ölürsek toplu ölürüz diyeni mi?
 
kesınlıkle haklısın
ınsanlar basına gelmeden sanırım anlamıyor cogunlukta sag duyu kalmamıs mıllet tatılı gercekten tatıl sandı aılecek gezıyor cogu kısı
 

Ben bir ara grip oldum inan vicdan azabından uyuyamadım işyerimde , ailem (anam babam 60 yaş üstü )o kadar insanla yakın temasta bulundum ya onlara bulaşırsa diye düşünmekten . Karantinya alınıp kaçmakta neyin nesi anlam veremiyorum bu nasıl inanç.
 

Kimiside temizlik hastası olacak bir de böyleleri var , pul biberi yıkayanı mı , gelen kuryeye virüslü davranıp azarlayanı mı ararsın ?
 
Şeytan diyor göm kireç kuyusuna madem toplu ölecem diyosun şaka bir yana hangi gözü dönmüş ülke (!) ucu kendine de dokunacak bir biyolojik silah yapabilir ki.
 

Katılıyorum canım mümkünse dışarı çıkmasınlar , kamu kurumlarını meşgul etmesinler özellikle hastaneleri..İnsanların ciddiye alması için illaki ölüm haberleri mi almalıyız anlamadım.
 
İki hafta sık dişini işte, bakanlık keyfinden sizi eğliyor orda sanki
ben suan otogar ortamina da girmek istemiyorum cok kalabalik birde pis ortam her turli mikrop bakteri orda vardir
 
Günaydın kızlar. Rabbim kazalardan belalardan, görünür görünmez tüm musibetlerden korusun bizleri inşallah

Bu market olayı çok sinir bozucu ya. Ben normalde yiyeceğim kadar, az az taze alırım. Ama ne zaman iş çıkışı markete uğrasam, hep bi izdiham. 2 roka 1 yumurta için kuyruğa girmek sinrimi bozuyor.
 
Son düzenleme:
Şeytan diyor göm kireç kuyusuna madem toplu ölecem diyosun şaka bir yana hangi gözü dönmüş ülke (!) ucu kendine de dokunacak bir biyolojik silah yapabilir ki.

Dünya genelinde var artık gerçekten sağlık bakanımız güzel bilgi veriyor insanlara panik havasına sokmadan vatandaş olarakda tedbir alırsak ne ala.
Babam başta pazar günü camii ye gitmiş gitme diyorum hasta olanlar gelmesin diyor dün şükür diyanet açıkladı da gitmiyor.
 
sımdı erhan aradı kaza gecırmıs ben döncem sıze
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…