Üzülme küçüğüm, hani üzülsen bile çok fazla vaktini heba etme. İnan senin yaşlarında iken tam idrak etmek zor, ama olanda hayr vardır. Genceciksin, bu şahıs için daha fazla vakit kaybetmemiş olmaman büyük bir şans mesela. Özünde iş yokmuş, eninde sonunda elinde patlardı. Ne kadar erken o kadar iyi. Kendine, geleceğine odaklan; kimler gelip geçiyor hayatımızdan....aldatildim gibi bisey lingenim düzelmeyeck bisey zamanla gecip gidicek insallah
simdi bende oyle dusunmeye başladım belki ilerde isler ilerlemisken bisey olucakti ben yıkılacaktim Allaha her zaman guvendim o benim icin en güzelini bilir diyorum .donemedim ama bilet ciksin gidicemÜzülme küçüğüm, hani üzülsen bile çok fazla vaktini heba etme. İnan senin yaşlarında iken tam idrak etmek zor, ama olanda hayr vardır. Genceciksin, bu şahıs için daha fazla vakit kaybetmemiş olmaman büyük bir şans mesela. Özünde iş yokmuş, eninde sonunda elinde patlardı. Ne kadar erken o kadar iyi. Kendine, geleceğine odaklan; kimler gelip geçiyor hayatımızdan....
Evine dönebildin mi?
Hadi inşallah tez zamanda bulursun biletini, kafanı dağıtırsın, çok iyi olur.simdi bende oyle dusunmeye başladım belki ilerde isler ilerlemisken bisey olucakti ben yıkılacaktim Allaha her zaman guvendim o benim icin en güzelini bilir diyorum .donemedim ama bilet ciksin gidicem
Erkekler hemen pişman olmaz. Zamanla sen iyilesirken o pişman olmaya başlayacaknisamla da lingenim de konuştuk simdi bi nebze daha iyiyim onun boyle pisman olduğunu bilsem cok iyi olucam ama
Hadi inşallah tez zamanda bulursun biletini, kafanı dağıtırsın, çok iyi olur.
Aynen öyle, sen niyetini güzel tut, gerisini Allah'a bırak. O seni koruyor aslındaSeni hakkeden biri karşına çıkacaktır en doğru zamanda.
teşekkür ederim kizlar desteğiniz icinErkekler hemen pişman olmaz. Zamanla sen iyilesirken o pişman olmaya başlayacak
Geçmiş olsun bibimmKızlar selam ben bugün evdeyim bogazlarin sişmiş sesim travesti gibiama halsizlik hasta halim yok sükür hepinizi öpüyorum
Hadi inşallah... iyi yolculuklar canimKızlar nasılsınız? Dönüyorum izmir havaalanındayım kac gündür arayıp duruyorum türk hava yolunu. Bakalım şimdi istanbula ordan viyanaya
Geçmiş olsun libidolu bibim dikkat et kendineKızlar selam ben bugün evdeyim bogazlarin sişmiş sesim travesti gibiama halsizlik hasta halim yok sükür hepinizi öpüyorum
Hayırlı yolculukKızlar nasılsınız? Dönüyorum izmir havaalanındayım kac gündür arayıp duruyorum türk hava yolunu. Bakalım şimdi istanbula ordan viyanaya
Kızlar selam ben bugün evdeyim bogazlarin sişmiş sesim travesti gibiama halsizlik hasta halim yok sükür hepinizi öpüyorum
ya bibiiSpor salonumuzda kapandı kızlar ☹ artık evde yaparım birseyler napim
ıtalya da olanlardan bızımkıler ders cıkardı sıkı onlem varBizim burda 1000 bile değilken bi haftada 7200ü geçti Coronaya yakalananlar... inanır misiniz bırakın marketleri online sitelerde bile yiyecek ya da tuvalet kağıdı deterjan falan bulamıyoruz şu an doğru dürüst...
Isyerleri de kapanacak bir iki güne... Hayat duracak resmen...
bakana helal olsun yalniz adam isini cok güzel yapiyorıtalya da olanlardan bızımkıler ders cıkardı sıkı onlem var
tum spor salonları dugun salonları yuzme havuzları cocuk oyun alanları ınternet cafeler nargıle cafeler gıbı yerler buralarda hep kapalı
ve gecen gun avmnın nasıl dezenfekte edıldıgını gordum sankı burda yuzlerce bu vakadan olen varmıs gıbı tıtızlıkle calısıyorlardı
48 kısıde mı ne tespıt edıldı turkıyede sanırım aılecek karantınada o kısılerde
nıye bu kadar az yedın kıgunaydin kizlar
sabah protein bar sut ve kuriyemis yedim sadece. hepimiz icin güzel bir gün olsunnnn
ben mecbur avm ye gıdıcem sımdı bırseyler almam gerek hemen gıder ordan babamın bır yanına ugrar eve gelırımbakana helal olsun yalniz adam isini cok güzel yapiyor
kuruyemisi fazla yedim nisamnıye bu kadar az yedın kı
ben sabah gittim fıstık ezmesi falan aldim su aldımben mecbur avm ye gıdıcem sımdı bırseyler almam gerek hemen gıder ordan babamın bır yanına ugrar eve gelırım
hee tamam ozamankuruyemisi fazla yedim nisam
ben sabah gittim fıstık ezmesi falan aldim su aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?