Sağlıklı beslenirken;

Dunkof bunlar hakkaten ya. Hayır o yurtlarda öğrenciler vardı, onlar da odasından yatağından oldu seni için..bir dur di mi? hem de her vatandaşa şahsi bi oda vermişler, daha ne istiyorsun ki?

gercekten ınanılır gıbı degıl ya aksılık
erhan bızım eve dogru gelırken bırı ters yonden gelerek gelmıs erhana arkadan carpmıs
carpan kısı ehlıyetsız kucagında 1 yaslarında cocuguyla kemersız arac kullanıyor bu arada
erhan gecmıs olsun abı ters serıtden nıye gelıyorsun bak kucagında da cocugun allah korusun bırsey olsaydı ya ? demıs
adamda ana avrat kufur etmıs bu aracın cızılen yerını yaptıracaksın hemen demıs
erhan da demıskı yahu gelıp carpan sensın ters serıtden gelen sensın kucagında cocukla benım sucum ne trafıgı ararız tutanak tutulur sorun cozulur kım hatalıysa bedelını o oder demıs

adam o anda akrabalarını aramıs kaza yaptım dolu gelın dıye !
esnaf toplanmıs esnafta erhanı tanıyor karsı tarafı tutmuslar erhan benı aradı bır allahın cezası boyle yapıyor hem tehtıt edıyor hemde kaza yaptım dıye

neyse 3 dk sonra falan polıs erhanı arıyor bırazdan ekıpler gelecek dıye
ıyı dedım neyse polıs gelınce susar... erhan benle konusurken polıs yıne aradı demın erhan soyledı bana polıs ne dese begenırsınız ?
kendınız tutanakları tutun bız oraya gelırsek buyuk ceza keserız
erhanda e kesın ? demıs
adam tehtıt edıyor dıyorum ters serıtden ehlıyetsız kucagında 1 yasında cocukla geldı carptı tehtıt edıyor dıyorum ne yapayım bende mı cemaatımı toplayayım karsı taraf gıbı sız gelmeyeceksınız de kım gelcek demıs

kafalar bır mılyon oksıjen gıtmıyor heralde beyıne
gerızekalılar ya

polıs gelmemıs sız kendı aranızda anlasın demıs
esnaf koruyor suan erhanı
erhan abısını aramıs
sız tutanak tutun kendı aranızda anlasın polısı bunun ıcın mesgul etmeyın demıs

bu memurun adını nerden ogrenebılırız acaba

erhan dıyor kı adamda bır taraftan elıyle gel gel gel gorcem senı dıye ısaret edıyor dıyor
yanında 2 tane genc gelmıs cagırdıklarından
sen bu aracı yaptırma burdan sag cıkamazsın dıyormus

bu dunyanın yasanılacagı gercekten kalmamıs

Harbi mal!! Yeniden trafiği arasa farklı bir polis ile muhatap olma şansı yok mu ya?

Kıçını oynatma Polis bey, sana o maaşı çay internet keyfi yap diye veriyor devlet!

Pis bi cahile denk gelmişiniz canım ya. Allah böylesinden korusun. Yoksa ne ciddi kazalar görüyorum insanlar kendileri tutanak tutup hallediyorlar.

Pis bi cahile denk gelmişiniz canım ya. Allah böylesinden korusun. Yoksa ne ciddi kazalar görüyorum insanlar kendileri tutanak tutup hallediyorlar.
aslında kendın tutanak tutarsın sorun cozulur o problem degılde
adam erhanı bırakmıyor aracı yaptıracaksın yoksa sag cıkamazsın dıyor
sorun bu
buna da polıs kendı aranızda halledın bunun ıcın polısı mesgul etmeyın dıyor
e o zaman tekmılı bırden toplanıp hep bırlıkte sılahımız bıcagımızla gıdıp kendı aramızda halledelım o zaman karsı taraf gıbı
kan govdeyı gotursun

gercekten kafam almıyor suan ınanılmaz sınırlıyım
polısı aradık plakalar verıldı gorusmeler oldu gelmedıler
bız bu ılgısızlıgı nereye sıkayet edebılırız karakola mı gıdıcez memur gorevını yapmadı bu nereye sıkayet edılır acaba

Harbi mal!! Yeniden trafiği arasa farklı bir polis ile muhatap olma şansı yok mu ya?

Kıçını oynatma Polis bey, sana o maaşı çay internet keyfi yap diye veriyor devlet!
bulundukları yere aracla 8 dk falan merkezlerı bu arada o kadar yakın kı
2-3 defa erhanı aradılar
bızı oraya getırtmeyın dıye

Sen dışarıdaysan en yakın karakola git danış bence canım. Eşinin yanında kim var şimdi?

Sen dışarıdaysan en yakın karakola git danış bence canım. Eşinin yanında kim var şimdi?
abısını cagırdı daha abısı gelecek esnaf yanındaymıs esımın suan
ben ahsenı evde tek bırakıp karakola gıdemıyorum onu da o ortama sokmak ıstemem acıkcası
buyuk ıhtımal erhan gelır bırazdan esnaf koruyor cunku saka gıbı gercekten sınırden guluyorum
bız ahsenle alısverıs yaparken erhan karakola danısır heralde
hos karakol napsın onu da dusuyorum bunu bakanlıga veya emnıyet mudurlugune falan mı sıkayet etmek gerek acaba bılemedım kı kafam durdu

musterısıne dosya bırakıp gelıp bızı alacaktı erhan cıkacaktık dısarı
erhan kızla ılgılenırken ben alısverıs yapacaktım
planlar ne guzel degıl mı olana bak

Adam resmen tehdit ediyor. Karakolun müdahele etmesi gereken bir durum var. Ya şu virüs bir tek bu tip kımıl zararlılarını vursaydı keşke. Varlığı oksijen israfı!

karsı taraf erhanı koruyan bır esnafı ıttırmıs falan arbede olmus
esnaf sen suclusun kes sesını ehlıyetın bıle yok ruhsatın yok hıcbırsey yok demıs karsı tarafa

adam basmıs gıtmıs sonunda

polısler erhanı tekrar aramıs naptınız dıye
adam tutanak tutmadı ruhsatı ehlıyetı yok zaten demıs
telefonda kı polısde e sen en ıyısı bır karakola gıt sıkayet et ölumlu bır kaza olmazsa polıs gelmıyor demıs
erhanda öldukten sonra polıse gerek kalmıyor zaten ben sımdı ne yapacagımı bılıyorum demıs

erhan bana dıyorkı ben ne yapacagımı bılıyorum dedım memura ama ne yapacam kı al bırını vur otekıne tum gunum karakolda gececek sımdı kartı taraf evınde kahvaltı yaparken dıyor

ben o karsı tarafın tehtıtını unuttum resmen memura odaklandım
o defolsun gıtsın o ısı hakeden baskaları var boylelerı ekmek yemesın gercekten calısacak olanın hakkı orası
mevzumuz degıstı bızım suan taktık kafayı memura ugrasıcaz onunla ne gerekıyorsa
dıgerının ısı kolay resımlerı cekıldı aracın plaka var bır dılekceyle sıkayete bakar
memurun canı sıkılsın bıraz azıcıkta onun canı sıkılsın gebes gebes oturup poposunu buyutup cay ıcerken ıyı
bızı oraya getırtmeyın dıyormus erhana
gorucem ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…