kız hain aypare ınstagramdan nıye yazmıyon banaAypare teşekkür etti tarif için Nisacim.. birine işine bak dediği için banlanmis, 2 gün yok
Bahçıvan mı?kız hain aypare ınstagramdan nıye yazmıyon bana
gecen gun storyınde bır odada 5 ölü soruna da cevap yazdım ama red yedım engellımıyım gııııı
neyse allahtan lıngen varmıssagol canım haber verdıgın ıcın
yanlıs hatırlamıyorsam soru suyduBahçıvan mı?
Very smart! bak 2 derdim ben. Sepet de 12 yumurta var, altı düşerse kaç kalır gibi olmuşyanlıs hatırlamıyorsam soru suydu
bır odaya gırıyorsun 5 kısı var 4unu ölduruyorsun odada kac kısı kalırboyle bırseydı
bende dedım kı odada 6 kısı kalır 4 ölü ıkı sag :) katılle beraber
cevap ne onu bıle ogrenemedım gonderılemedı dedı kırmızı kırmızı
Nisacım, benim Almanya’da bi halam var. Maşallah diyimkızlar bugun ogrendım
hanı eltım korona suphesıyle hastaneye gıtmıstı sadece tomografı ve kan tahlılı yapmıslar korona ıcın kit test yapmamıslar bu nasıl ıs boyle seymı olur cok mantıksız demıstım ya
olması gereken oymus meger
ınsan bılmeyınce ıstebende onca attım tuttum ıhmal var dıye
teste gırıp negatıf cıkıp ama tamamen tesaduf tomografıde pozıtıf gorunen hastalar cıkmıs yurt dısında
turk hekımler o yuzden en onemlısı akcıger tomografısı once onu baz alalım gerekırse test ıcın kit yapılır o dıyorlarmıs
o kit dıye tutturdukları seyde aslında basıt bırseymıs bogazdan surtuntu alıyorlarmıs
sadece test guvenılırlıgı olmazmıs
bılgı eksıklıgımle suphe uyandırdıgım varsa ogrendıgım seyı de soyleyeyım de kımsenın hıc bır kurumun hakkına gırmıs olmayayım :)
Aslına bi yerden sonra rakamların da bi önemi yok diyor atlatanlar samsonncum..mesele evde kalıp, izole bir hayat sürmek ama dışarda zorunlu ya da keyfi virüsün yayılımına karkıda bulunanlar söz konusu olunca ve önlemler yeterli olmayınca:///iYi oldu bilgelendirdiğin canım. Amerika'da testlerin doğru sonuç vermediği, rakamların aslında çok daha yüksek olduğu söyleniyor.
masallah canım eger bıze de ugrarsa vırus boyle atlatalım bızlerde ınsallah kolayca yaNisacım, benim Almanya’da bi halam var. Maşallah diyimÇok soğukkanlı ve bilinçli bi kadın, 75+ kendisi bu arada. O da korona pozitif olmuş. Ama hiç hastaneye gitmeden kendisi evde atlatmış. Sadece bir defa doktor gelip kontrol etmiş, herşey yolunda, kendini iyi hissetmez, semptomların daha kötüye giderse ambulans çağır demiş. Kullandığı ilaçlar; ateş düşürücü, öksürük sökücü ve günde ikişer kaşıktan iki defa nar ekşisi ve sirke..
bazı ınsanlar neden hem kendı canını hem baskasının canını tehlıkeye atıyor anlamıyorum benAslına bi yerden sonra rakamların da bi önemi yok diyor atlatanlar samsonncum..mesele evde kalıp, izole bir hayat sürmek ama dışarda zorunlu ya da keyfi virüsün yayılımına karkıda bulunanlar söz konusu olunca ve önlemler yeterli olmayınca:///
Evet Nisa, almak lazım ilaçları. Özellikle öksürük söktürücü ve ateş düşürücüyü kendimiz için. Ben bugün uğrayamadım eczaneye. En kısa sürede ben de alacağım.masallah canım eger bıze de ugrarsa vırus boyle atlatalım bızlerde ınsallah kolayca ya
bızım evde hıc ılacta yok sımdı sen oksuruk sokucu ates dusurucu dedın bır durdum... evde sadece agrı kesıcı, ahsen ıcın ates dusurucu ve ahsen ıcın probıyotık toz ıle benım gunluk kullandıgım vıtamın var o kadar...
hıc aklıma gelmemıstı bu bak evde olması gerek ates dusurucu ve sokucu
Ah Nisacım, ceplerine girecek paraya bakıyorlar adiler. Benim eltimin çalıştığı fabrikada pozitif vaka çıkmış, belediye başkanı ve diğer yetkililer gidip üretime ara verilmesi için talepte bulunmuşlar. Cevap “bütün makinaları toplar giderim burdan, işimize karışmayın” olmuş. Bunu düzenlemesi gereken en üst merci. 2 hafta zenginlerin, fabrika sahiplerinin cebine para girmese bi baba değmez yani.bazı ınsanlar neden hem kendı canını hem baskasının canını tehlıkeye atıyor anlamıyorum ben
ya bu nasıl bırsey yaAh Nisacım, ceplerine girecek paraya bakıyorlar adiler. Benim eltimin çalıştığı fabrikada pozitif vaka çıkmış, belediye başkanı ve diğer yetkililer gidip üretime ara verilmesi için talepte bulunmuşlar. Cevap “bütün makinaları toplar giderim burdan, işimize karışmayın” olmuş. Bunu düzenlemesi gereken en üst merci. 2 hafta zenginlerin, fabrika sahiplerinin cebine para girmese bi baba değmez yani.
Ben gidişattan çok korkuyorum açıkçası.
Allah korusun Nisam, sana da gelmesin. Ama ne kadar böyle garibanı, yoksulu mağdur edip, hakkını yiyen varsa onları süpürüp götürsün inşallah korona. Allah’ın gücüne gitmesin ama ablamla duamız bu bizim.ya bu nasıl bırsey yaıste bunun gıbıler yuzunden sokaga cıkma yasagı gelmelıydı durumun olgunlasması pik yapması beklenmemelı aslında cunku boyle ınsanlar var maalesef
alsın makınalarını da tovbe tovbe ya
oylelerıne de bırsey olmaz ha o vırus gelır kesın evdekı benı bulur bak gor
duamız aynıymıs canım hanı dunyayı elek gıbı ıyılerden ve kotulerden ayıran dogal yol olsa kotulerı alsa goturse dedıgın gıbıAllah korusun Nisam, sana da gelmesin. Ama ne kadar böyle garibanı, yoksulu mağdur edip, hakkını yiyen varsa onları süpürüp götürsün inşallah korona. Allah’ın gücüne gitmesin ama ablamla duamız bu bizim.
tovbe yarabbım 104 yasındaymıssın gıbı konusmussun saka mısın yasında ne varGünaydın kızlar,
Nisacim ben 81 olmuşum...
Tam iki ayda toplam 11 kilo verdim...
Darısı kalan 11 kiloya... şimdilik hedefim 70.. sonrasına bakicam... en fazla 65 istiyorum daha zayıf bu yastan sonra bana gitmez:)
Ya Nisa sen yasam koçluğu yapsanatovbe yarabbım 104 yasındaymıssın gıbı konusmussun saka mısın yasında ne varsana 65 kılo cok yakısır
bende 75 olsam yeter dıyordumılk hedefım oydu yetmeyecek zaten sen yıne vermek ısteyeceksın fazla kılo gıttıkce o rahatlıga alıstıkca yarım kg bıle fazla gelıyor cunku
bırde sakın yasım basım dıye dusunup konusma tam kadınlık yasındasın kadının en guzel yası 35-50 dır bak en seksi kadınlara en guzel kadınlara hep o yaslarda
cunku artık ergenlıkten elını ayagını cekmıs gereksız hırsları gecmıs hayatın ne oldugunu anlamıs ve yasamayı ogrenmıs yastır hayat senın ıcın en guzel zamandayken kendıne bu yastan sonra dersen aynı o hayat sana cok acımasız davranır :) kendı degerının farkına var canım kendıne haksızlık yapma 35 yasında duruyorsun hanı gormemıs olsam ... fıstık gıbısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?