günaydin canim niye hesabi dondurmak istedin?kızlar gubaydin
canim kazene msj atmıştım 1 ay dondurmak icin temelli değil sonra bu topik bana iyi geliyor diye vazgeçtim burda güzel arkadaşlıklar kurdumgünaydin canim niye hesabi dondurmak istedin?
bende genelde tek buraya takiliyorum ama dondurmak hic aklima gelmedi.
arada girip yazsan bile yaz yani bekleriz seni - birbirimize de alisiyoruz, ben biri olmayinca ariyorum acikcasi.
Bencede vazgec.canim kazene msj atmıştım 1 ay dondurmak icin temelli değil sonra bu topik bana iyi geliyor diye vazgeçtim burda güzel arkadaşlıklar kurdum
Esenmine, o uyuzla evlendi bence. İnşallah böyle bi hata yapmamıştır.e askolsun bu da benım kaderım
esenmıne mıtsuomı ve sen ... buraya gelıp ız bırakan bır cok arkadasım hesabı pasıf yaptı gıttı
kızıyorum sızlere
Çekirge bizi es geçmiş ama
esenmıne sonra bana baska nıckle mesaj attı gectıgımız yazHayırlı cumalar, sıhhatli günler olsun güzeller
Esenmine, o uyuzla evlendi bence. İnşallah böyle bi hata yapmamıştır.
Kız yeni nick neydi ki? Hashtag yapardıkesenmıne sonra bana baska nıckle mesaj attı gectıgımız yaz
neden boyle bırsey yaptın pat dıye gıttın bırde daha once yıne boyle ansızın gıden arkadasımıza kızmana ragmen dedım
hesap dondurma talebı gonderdım hemen o an uzaklastırıldım sıteden dedı ben en azından bır kac saat surer sıze haber verebılırım sanmıstım dedı
tek bunu konustuk sonra da baska konusmadık hıc soruda sormadım cunku kızgındım
okuyorsan esenmıne kızgınlıgım gectı haberın olsun
Ahahaha:) çok hoşsun Nisa yahuesenmıne sonra bana baska nıckle mesaj attı gectıgımız yaz
neden boyle bırsey yaptın pat dıye gıttın bırde daha once yıne boyle ansızın gıden arkadasımıza kızmana ragmen dedım
hesap dondurma talebı gonderdım hemen o an uzaklastırıldım sıteden dedı ben en azından bır kac saat surer sıze haber verebılırım sanmıstım dedı
tek bunu konustuk sonra da baska konusmadık hıc soruda sormadım cunku kızgındım
okuyorsan esenmıne kızgınlıgım gectı haberın olsun
Sen napıyon kuzu? Kızlar iyi mi?Ahahaha:) çok hoşsun Nisa yahu
Ben kaçırmışım esenminenin çorapsızıSamsonn
İnşallah yakmamıştır kendini
kendını gostermek ıstese dırek buraya yazardı dıye dusundum acıkcası :)Kız yeni nick neydi ki? Hashtag yapardıkOnun bu taraflara tayini çıkmıştı. Minnoş bi genç kızımızdı. İnşallah o çapsız kandırmamıştır tekrar.
İyi kızlarım samsonncum, evdeyiz sürekli. Köyümüze gitmek istiyoruz, ne zaman/nasıl gideriz diye düşünüp duruyoruz.Sen napıyon kuzu? Kızlar iyi mi?
Nisaa bi yazsana, uğrasın yaw. Bi selam çaksın 2 dk ka.esenmıneyle en son 19 agustosta konusmusuz profılıne demın baktım 11 martda gırmıs en son
yanı buyuk ıhtımal ızlıyordur bızı
Bende 3 gündür evden çalışmaya başladım canım. Tüm işim tel, internetle olunca pek sorun olmadı.İyi kızlarım samsonncum, evdeyiz sürekli. Köyümüze gitmek istiyoruz, ne zaman/nasıl gideriz diye düşünüp duruyoruz.
Sen nasılsın? Çalışıyor musun?
Evden çalışma imkanının olması süperBende 3 gündür evden çalışmaya başladım canım. Tüm işim tel, internetle olunca pek sorun olmadı.
Köyde insanlar mıç mıç mı? Geleniniz gideniniz çok olursa aman öyle bi hata yapmayın.
Bim'e süpürge gelmiş, annem git al dedi az önce ama kalmamıştır bu saate di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?