Sağlıklı beslenirken;

günaydin canim niye hesabi dondurmak istedin?
bende genelde tek buraya takiliyorum ama dondurmak hic aklima gelmedi.
arada girip yazsan bile yaz yani bekleriz seni - birbirimize de alisiyoruz, ben biri olmayinca ariyorum acikcasi.
canim kazene msj atmıştım 1 ay dondurmak icin temelli değil sonra bu topik bana iyi geliyor diye vazgeçtim burda güzel arkadaşlıklar kurdum

Hayırlı cumalar, sıhhatli günler olsun güzeller

e askolsun bu da benım kaderım
esenmıne mıtsuomı ve sen ... buraya gelıp ız bırakan bır cok arkadasım hesabı pasıf yaptı gıttı
kızıyorum sızlere
Esenmine, o uyuzla evlendi bence. İnşallah böyle bi hata yapmamıştır.

Hayırlı cumalar, sıhhatli günler olsun güzeller

Esenmine, o uyuzla evlendi bence. İnşallah böyle bi hata yapmamıştır.
esenmıne sonra bana baska nıckle mesaj attı gectıgımız yaz

neden boyle bırsey yaptın pat dıye gıttın bırde daha once yıne boyle ansızın gıden arkadasımıza kızmana ragmen dedım
hesap dondurma talebı gonderdım hemen o an uzaklastırıldım sıteden dedı ben en azından bır kac saat surer sıze haber verebılırım sanmıstım dedı
tek bunu konustuk sonra da baska konusmadık hıc soruda sormadım cunku kızgındım

okuyorsan esenmıne kızgınlıgım gectı haberın olsun

Kız yeni nick neydi ki? Hashtag yapardık Onun bu taraflara tayini çıkmıştı. Minnoş bi genç kızımızdı. İnşallah o çapsız kandırmamıştır tekrar.

Ahahaha:) çok hoşsun Nisa yahu
Ben kaçırmışım esenminenin çorapsızı Samsonn
İnşallah yakmamıştır kendini

Kız yeni nick neydi ki? Hashtag yapardık Onun bu taraflara tayini çıkmıştı. Minnoş bi genç kızımızdı. İnşallah o çapsız kandırmamıştır tekrar.
kendını gostermek ıstese dırek buraya yazardı dıye dusundum acıkcası :)
sanmam ya kanmamıstır o cocuga akıllı kız esenmıne

esenmıneyle en son 19 agustosta konusmusuz profılıne demın baktım 11 martda gırmıs en son
yanı buyuk ıhtımal ızlıyordur bızı

İyi kızlarım samsonncum, evdeyiz sürekli. Köyümüze gitmek istiyoruz, ne zaman/nasıl gideriz diye düşünüp duruyoruz.
Sen nasılsın? Çalışıyor musun?
Bende 3 gündür evden çalışmaya başladım canım. Tüm işim tel, internetle olunca pek sorun olmadı.

Köyde insanlar mıç mıç mı? Geleniniz gideniniz çok olursa aman öyle bi hata yapmayın.

Bim'e süpürge gelmiş, annem git al dedi az önce ama kalmamıştır bu saate di mi?

Evden çalışma imkanının olması süper
Köyde insanlar uzaktan selam verip kaçıyormuş. Zaten jandarma da sürekli devriye geziyormuş.
Sadece ev çok soğuk, o yüzden beklemedeyiz.
Kardeşim hastanede resepsiyon görevlisi, o yüzden korkuyoruz. Anneme ya da bize virüs getirme riskinden dolayı. O ısrarla bizi göndermek istiyor ama biz de onu bırakıp gitmek istemiyoruz..bakalım, şimdilik burdayız.
Burda da dışarda herkes birbirinden kaçıyor, sosyal mesafe kuralına uymak için.
Bence süpürge duruyordur git bi bak:)
Dyson mı süpürge, ne süpürgesi bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…