Ya Nisa sen yasam koçluğu yapsana
İnsanları ne kadar güzel motive ediyorsun kurban olsunlar seni Yaradana kiz
Su bir aydır içinde bulunduğum psikolojide en çok hatırlamam gereken şey bu işte kendi değerinin farkına varmak...
Ya hala bunca şeye rağmen hergun dusumu alıp cilt bakımı tırnak bakımı yapip suslenip oturuyomaslında kendıne zaman ayırsan bıraz o moda gırersın
el ayak bakımı vucut peelıng sac bakım gıbı ıslere gırınce bu sarmalın ıcınden cıkamıyorsun ve kendıne emek vermeye basladıkca kendını sevıp kendının farkına varıyorsun
hoş zaten suslusunde :) abart kız bırsey olmaz gıy leopart taytlarını
ruhunu kaybetme kuzum hep uyanık tut onu
geyık kuzumKızlar coronasavar ne topigi??? Ben ne kacırdım
Tamam bakayım ben bir detaylıgeyık kuzum
can sıkıntısı gecsın dıye sohbet muhabbet geyık topıgı :)
neler yaptıgını falan yazıyorsun eglencelı vıdeolara var gece +18 espırıler dönmüsTamam bakayım ben bir detaylı
Canım Nisacım, beni de davet etmişsin ama ne vaktim ne de halim var o topiği takip edip katılmak için:/ çok sağolneler yaptıgını falan yazıyorsun eglencelı vıdeolara var gece +18 espırıler dönmüs
benı davet etmısler bende sevdıklerımı davet edeyım dedım katılman sart degıl eger canın sohbet ısterse tatlı uyeler hepsıne aşinayım
ellerıne saglık canım begendın mı tadınıEki Görüntüle 2610512
hurma, kakao ve badem unu kızlar ondan yaptım ilk sayfada ki tarif
bılıyorum canım ısımlerınızı yazmasam ıcıme sınmezdı :)Canım Nisacım, beni de davet etmişsin ama ne vaktim ne de halim var o topiği takip edip katılmak için:/ çok sağol
Enfes canım begendim. Annemlere taşınalı yemekleri tatlıları genelde ben yapıyorum, bugün yine onlara magnolya yaptım, korona olalı ikinci yapışım, bolognez soslu spaghetti yaptım ama ben yemiyorum. Kandilde un helvası yaptım dagıttık. Perşembe sabah simit yaptım yani ben tırlattım evde iyice, ev halkına yaradı bu durum, bugün ne yapcaksın diyorlarellerıne saglık canım begendın mı tadını
bılıyorum canım ısımlerınızı yazmasam ıcıme sınmezdı :)
Öksürük sökücü nedir ki? Ben de söyleyeyim annem evde bulundursun. Adı falan var mı bu ikisi için? Ne marka alalım kızlar? N nsccktsNisacım, benim Almanya’da bi halam var. Maşallah diyimÇok soğukkanlı ve bilinçli bi kadın, 75+ kendisi bu arada. O da korona pozitif olmuş. Ama hiç hastaneye gitmeden kendisi evde atlatmış. Sadece bir defa doktor gelip kontrol etmiş, herşey yolunda, kendini iyi hissetmez, semptomların daha kötüye giderse ambulans çağır demiş. Kullandığı ilaçlar; ateş düşürücü, öksürük sökücü ve günde ikişer kaşıktan iki defa nar ekşisi ve sirke..
balgam sokucudur dıye anlamıstım ben onu aslında
gunaydın canım :) ben en son puacayı 3 sene once yaptımkizlar günaydin
Süper olur canım. Çok sağol.balgam sokucudur dıye anlamıstım ben onu aslında
esım aıle hekımıne gıdıp yazdıracak bızler ıcın ates dusurucu ve balgam sokturucu yazdıracak erhan en ıyısı hangısı dıye arastıracak burda eczacıya da soracak ogrendıgımde soylerm sana da
Onu kıyir kiyir yapan tereyağ.kizlar pastane pogacasi gibi pogaca yemistim bikere ankarada ama o kisileri tanimiyorum arkadasim götürmüstü, bir kac yil oluyor.
simdi annemlere yapayim diyorum kahvaltiya
icinde havuc vardi ve dereotu ama tadini anlatamam kiyir kiyir di.
var mi tarifiniz?
ben yemicem canim, evet buna baktim ama tarifi nasil bilmiyorum denenmis bir tarif olsun istedimBöyle bişey diyorsun sanırım suzn
Bunlar yerken hoş, ama sonra bütün enerjimi çekiyor, ruhumu emiyor sanki.Kanepeden kalkamam 2 tane yesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?