Sağlıklı beslenirken;

kızlar bugun ogrendım
hanı eltım korona suphesıyle hastaneye gıtmıstı sadece tomografı ve kan tahlılı yapmıslar korona ıcın kit test yapmamıslar bu nasıl ıs boyle seymı olur cok mantıksız demıstım ya
olması gereken oymus meger
ınsan bılmeyınce ıste bende onca attım tuttum ıhmal var dıye

teste gırıp negatıf cıkıp ama tamamen tesaduf tomografıde pozıtıf gorunen hastalar cıkmıs yurt dısında
turk hekımler o yuzden en onemlısı akcıger tomografısı once onu baz alalım gerekırse test ıcın kit yapılır o dıyorlarmıs
o kit dıye tutturdukları seyde aslında basıt bırseymıs bogazdan surtuntu alıyorlarmıs
sadece test guvenılırlıgı olmazmıs

bılgı eksıklıgımle suphe uyandırdıgım varsa ogrendıgım seyı de soyleyeyım de kımsenın hıc bır kurumun hakkına gırmıs olmayayım :)

iyi bari :)

İnsanların bilinçi davraması ne güzel. Kardeşini de korusun Rabbim. Aslında annenin yaşı varsa, tedbiri elden bırakmamak mantıklı.

Biz de anneme hiç gidip gelmiyoruz artık şimdiden özledim yaw.

Süperge Miele, ama sanırım 1 tane geliyor o da normalin yarı fiyatına olunca, sabah kuyruk bekleyenler kapmıştır muhtemelen diyen inmedim

bende gordum o supurgeyı guzel dıyorlar :)

iYi oldu bilgelendirdiğin canım. Amerika'da testlerin doğru sonuç vermediği, rakamların aslında çok daha yüksek olduğu söyleniyor.

iYi oldu bilgelendirdiğin canım. Amerika'da testlerin doğru sonuç vermediği, rakamların aslında çok daha yüksek olduğu söyleniyor.
aynen oyleymıs canım
mesela vucut dırencı yuksek kısı farkında bıle degıl vırusu tasıdıgının... ayakta hafıf atlatıyor ama onun da bulastırıcı ozellıgı var test yapıyor negatıf cıkıyor tomografıde kucuk bırsey goruyorlar o kısıye gun gun hergun test yapıyorlar ve ılk randevusundan 10. gun sonra test pozıtıf cıkıyor dusunebılıyor musun ne kadar buyuk bır tehlıke aslında
turk hekımlerı daha garantıcı davranıyor
evet ya, birisi anneme almış, o da bana gösteriyordu sabah çok beğenmiş
mielle zaten guzel markadır gıdısat ne kadar surer on goremedıgımden almadım vırus falan olmasa gundemde bende alırdım :)
nisa netflixde kalifat ve freuda bakicm bugün
ılk kalıfatı ızle bence
Ben de evdeki kıymayı tüketme için hem kabak dolması yaptım, hem köfte. Çok yedim
afıyet olsun :)

Reklamlarda gördüm, fiyatı çok iyi gerçekten. Sadece 1 tane mi geliyor her mağazaya:/
Öyleyse kalmamış olabilir tabi:/
Biz de ablamları kabul etmiyoruz samsonn, olması gereken bu. Annem 65+ ve kronik rahatsızlıkları var. Gerçekten Allah esirgesin cümlemizi.

Evet canım, öyleymiş.

Amin, amin Rabbim hepimizi ve sevdiklerimizi korusun. İnşallah Ramazan rahmetiyle dolu gelir bu sene de, o vakte bu virüsden eser kalmaz.

Ben Miele kullanıyorum elektrik süpürgesi, mucize gibi bisey valla... 9 senedir tık demedi... canavar gibi
onun camasır makınasıda ıyı diyolllaa :)
amin canım aynen en dogrusu bu bende3 haftadır babamı gormuyorum burnumda tuttu ya
nisa benim saçımda sanirm seboreik dermatit var bunun cozumu beslenme diyolar
haydaaaa dunku sıteden uzaklasma ıstegın bugun kabul mu oldu noldu yaaa
esımde var dı seboreık dermatıt
evlenmeden once yuruyen kepekdi ve sacında mantar gıbı yer yer yara yara degısık irritasyonlar vardı
babam kendısıne katranlı sabun yaptı ozel
bırde ben bakım maskesı yaptım gectı
hergun once gercek ! elma sırkesını sac boyar gıbı dıbıne surup 15 dk bekleyıp sonra 1 yemek kasıgı corek otu yagı 1 yemek kasıgı sarımsak ozu yagı bunar soguk sıkım olmak zorunda bunları karıstırıp surup 1 saat bekleyıp yıkadı
hıcbırsey yok suan :) tamamen gectı bunun tek sıfası bu sampuanları falan var ama sac alısınca yenıden baslıyor tek kesın cozumu bu tarıf 1 ay hergun yap bıter kokten

baharatı ve asıtlı ıceceklerde kesılecek tabı

Aypare teşekkür etti tarif için Nisacim.. birine işine bak dediği için banlanmis, 2 gün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…