iyi bari :)kızlar bugun ogrendım
hanı eltım korona suphesıyle hastaneye gıtmıstı sadece tomografı ve kan tahlılı yapmıslar korona ıcın kit test yapmamıslar bu nasıl ıs boyle seymı olur cok mantıksız demıstım ya
olması gereken oymus meger
ınsan bılmeyınce ıstebende onca attım tuttum ıhmal var dıye
teste gırıp negatıf cıkıp ama tamamen tesaduf tomografıde pozıtıf gorunen hastalar cıkmıs yurt dısında
turk hekımler o yuzden en onemlısı akcıger tomografısı once onu baz alalım gerekırse test ıcın kit yapılır o dıyorlarmıs
o kit dıye tutturdukları seyde aslında basıt bırseymıs bogazdan surtuntu alıyorlarmıs
sadece test guvenılırlıgı olmazmıs
bılgı eksıklıgımle suphe uyandırdıgım varsa ogrendıgım seyı de soyleyeyım de kımsenın hıc bır kurumun hakkına gırmıs olmayayım :)
İnsanların bilinçi davraması ne güzel. Kardeşini de korusun Rabbim. Aslında annenin yaşı varsa, tedbiri elden bırakmamak mantıklı.Evden çalışma imkanının olması süper
Köyde insanlar uzaktan selam verip kaçıyormuş. Zaten jandarma da sürekli devriye geziyormuş.
Sadece ev çok soğuk, o yüzden beklemedeyiz.
Kardeşim hastanede resepsiyon görevlisi, o yüzden korkuyoruz. Anneme ya da bize virüs getirme riskinden dolayı. O ısrarla bizi göndermek istiyor ama biz de onu bırakıp gitmek istemiyoruz..bakalım, şimdilik burdayız.
Burda da dışarda herkes birbirinden kaçıyor, sosyal mesafe kuralına uymak için.
Bence süpürge duruyordurgit bi bak:)
Dyson mı süpürge, ne süpürgesi bu arada:)
bende gordum o supurgeyı guzel dıyorlar :)İnsanların bilinçi davraması ne güzel. Kardeşini de korusun Rabbim. Aslında annenin yaşı varsa, tedbiri elden bırakmamak mantıklı.
Biz de anneme hiç gidip gelmiyoruz artıkşimdiden özledim yaw.
Süperge Miele, ama sanırım 1 tane geliyor o da normalin yarı fiyatına olunca, sabah kuyruk bekleyenler kapmıştır muhtemelen diyen inmedim
iYi oldu bilgelendirdiğin canım. Amerika'da testlerin doğru sonuç vermediği, rakamların aslında çok daha yüksek olduğu söyleniyor.kızlar bugun ogrendım
hanı eltım korona suphesıyle hastaneye gıtmıstı sadece tomografı ve kan tahlılı yapmıslar korona ıcın kit test yapmamıslar bu nasıl ıs boyle seymı olur cok mantıksız demıstım ya
olması gereken oymus meger
ınsan bılmeyınce ıstebende onca attım tuttum ıhmal var dıye
teste gırıp negatıf cıkıp ama tamamen tesaduf tomografıde pozıtıf gorunen hastalar cıkmıs yurt dısında
turk hekımler o yuzden en onemlısı akcıger tomografısı once onu baz alalım gerekırse test ıcın kit yapılır o dıyorlarmıs
o kit dıye tutturdukları seyde aslında basıt bırseymıs bogazdan surtuntu alıyorlarmıs
sadece test guvenılırlıgı olmazmıs
bılgı eksıklıgımle suphe uyandırdıgım varsa ogrendıgım seyı de soyleyeyım de kımsenın hıc bır kurumun hakkına gırmıs olmayayım :)
evet ya, birisi anneme almış, o da bana gösteriyordu sabahbende gordum o supurgeyı guzel dıyorlar :)
Ben de evdeki kıymayı tüketme için hem kabak dolması yaptım, hem köfte. Çok yedim2 tabak yesil mercimek yedim
aynen oyleymıs canımiYi oldu bilgelendirdiğin canım. Amerika'da testlerin doğru sonuç vermediği, rakamların aslında çok daha yüksek olduğu söyleniyor.
mielle zaten guzel markadır gıdısat ne kadar surer on goremedıgımden almadım vırus falan olmasa gundemde bende alırdım :)evet ya, birisi anneme almış, o da bana gösteriyordu sabahçok beğenmiş
ılk kalıfatı ızle bencenisa netflixde kalifat ve freuda bakicm bugün
afıyet olsun :)Ben de evdeki kıymayı tüketme için hem kabak dolması yaptım, hem köfte. Çok yedim
Reklamlarda gördüm, fiyatı çok iyi gerçekten. Sadece 1 tane mi geliyor her mağazaya:/İnsanların bilinçi davraması ne güzel. Kardeşini de korusun Rabbim. Aslında annenin yaşı varsa, tedbiri elden bırakmamak mantıklı.
Biz de anneme hiç gidip gelmiyoruz artıkşimdiden özledim yaw.
Süperge Miele, ama sanırım 1 tane geliyor o da normalin yarı fiyatına olunca, sabah kuyruk bekleyenler kapmıştır muhtemelen diyen inmedim
Hangi model senin canım? Hiç toz vermiyor, çekişi çok iyi diyorlar. Mühendislikte Alman üstünlüğü tartışılmaz gerçekten.Ben Miele kullanıyorum elektrik süpürgesi, mucize gibi bisey valla... 9 senedir tık demedi... canavar gibi
Evet canım, öyleymiş.Reklamlarda gördüm, fiyatı çok iyi gerçekten. Sadece 1 tane mi geliyor her mağazaya:/
Öyleyse kalmamış olabilir tabi:/
Biz de ablamları kabul etmiyoruz samsonn, olması gereken bu. Annem 65+ ve kronik rahatsızlıkları var. Gerçekten Allah esirgesin cümlemizi.
Valla bakmam lazim modeline aklımda değil... bakınca yazarim canimHangi model senin canım? Hiç toz vermiyor, çekişi çok iyi diyorlar. Mühendislikte Alman üstünlüğü tartışılmaz gerçekten.
amaaan noldu da şimdi banladın ya.nisa benim saçımda sanirm seboreik dermatit var bunun cozumu beslenme diyolar
onun camasır makınasıda ıyı diyolllaa :)Ben Miele kullanıyorum elektrik süpürgesi, mucize gibi bisey valla... 9 senedir tık demedi... canavar gibi
amin canım aynen en dogrusu buReklamlarda gördüm, fiyatı çok iyi gerçekten. Sadece 1 tane mi geliyor her mağazaya:/
Öyleyse kalmamış olabilir tabi:/
Biz de ablamları kabul etmiyoruz samsonn, olması gereken bu. Annem 65+ ve kronik rahatsızlıkları var. Gerçekten Allah esirgesin cümlemizi.
haydaaaa dunku sıteden uzaklasma ıstegın bugun kabul mu oldu noldu yaaanisa benim saçımda sanirm seboreik dermatit var bunun cozumu beslenme diyolar
Aypare teşekkür etti tarif için Nisacim.. birine işine bak dediği için banlanmis, 2 gün yokonun camasır makınasıda ıyı diyolllaa :)
amin canım aynen en dogrusu bubende3 haftadır babamı gormuyorum burnumda tuttu ya
haydaaaa dunku sıteden uzaklasma ıstegın bugun kabul mu oldu noldu yaaa
esımde var dı seboreık dermatıt
evlenmeden once yuruyen kepekdi ve sacında mantar gıbı yer yer yara yara degısık irritasyonlar vardı
babam kendısıne katranlı sabun yaptı ozel
bırde ben bakım maskesı yaptım gectı
hergun once gercek ! elma sırkesını sac boyar gıbı dıbıne surup 15 dk bekleyıp sonra 1 yemek kasıgı corek otu yagı 1 yemek kasıgı sarımsak ozu yagı bunar soguk sıkım olmak zorunda bunları karıstırıp surup 1 saat bekleyıp yıkadı
hıcbırsey yok suan :) tamamen gectı bunun tek sıfası bu sampuanları falan var ama sac alısınca yenıden baslıyor tek kesın cozumu bu tarıf 1 ay hergun yap bıter kokten
baharatı ve asıtlı ıceceklerde kesılecek tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?