Sağlıklı beslenirken;

sevmediginden sana oyle geliyor.
eşim evdeydiydi öglene kadar .toplu kahvalti gunu olunca muhlamali suscuklu yumurtali vs vs .
kendime taze soganli yaptim.
sucuk sevmem. emojiler cikmiyor yahu.
Fikir olarak bile çok yalnış geliyor hadi süt olsa bir derece.
Sucuk severim bak, ama A. Coruhlu hocam şarküteri bu dönem asla dedii

misir da patlattim az once.
3 tane cocuk. arada kavga ediyorlar .ogniyorlar ama 2 hafta oldu. zorlanmaya basladilar. zorluk da cikiyor dolayisiyla.
sikildim diye agliyor ortanca ve kucuk.

Fikir olarak bile çok yalnış geliyor hadi süt olsa bir derece.
Sucuk severim bak, ama A. Coruhlu hocam şarküteri bu dönem asla dedii
bu da senin fikrin. saygi duyuyorum.

simdi sutlu kahvemi iciyorum.
siz neler iciyorsuniz.ıhlamur. kahve.cay.meyve cayi. soda. agzimiz bos durmasin amaç.
evde olunca . bu günler de geçecek insallah. işe gitmeyi özledim.

Ben öğlen ispanak ile yoğurt yedim, az önce de brokoli. Bir sürü sebze almışım, çürütmeden bitirmeye çalışıyorum.
Brokoli de hiç benlik bi lezzet değil
senlik degil de niye yiyorsun kuzum.
bende ispanak ve pirasa var dolapta.
ikisini de omletlerde kullaniuorum genellikle
kendime .

brokoliyi benim.kiz cok sever. aglar arada babasini arar brokoli al diye.

Benim bile agliyasim geldi, ki bu sadece 5. günüm evde..ah yavrular
bizom 2 hafta bitti evde. dun aksam cok yagmur vardi.
2 kücügü aldim ciktim
sokaklar bostu .
ortanca garip garip aglamaya tepinmeye baslayinca ciktik biraz. psikolojiler bozuluyor cocuklara.
tam gun okul .arkadaslar .tenefuste saklanbac vs. aniden asosyal oldular. buyukte kucukte cok sikinti cikmasa da ortancanin sinirli tavri olustu malesef.
disari cikalim demiyorlar ama tuhaflastilar.
ve evde surekli ekşın var. oyun var . film de izliyiruz. ödevleri de yapiyoruz. insallah saglikla atlatiriz bu süreci.

Samsonn sen ne kadar evdesin .
belli bir taruh verildi mi size

kizim kendine oje sürüyor.
arada yüz boyama yapar.
arada bana makyaj yapiyorlar. palyacoya ceviriyorlar analarini.
ama yetmiyor yetmiyor. Allah bana da onlara da sabir güç versin insallah. herkese insallah.

bir de ede deniz botu var .yazin bnyoya koyup iicini su doldurup yuzer cocuklar sırayla

simdilere bot ortaya yine cikti

icine ystik yoran koyup yatiyorlar gunlerdir.sırayla.kavga da cıkiyordu .sen cık ben yatcam vs.
ama onun da hevesi gecti.

hello canlar.
nörüyoruz gelmeyeli.

evden cıkmıyiruz. bunaldik ama.mecbur
gecen gunku kahvaltim.
yulaf su kaynarken icine 1 elma. pisir. 1 cay kasigi tarcin.
uzerine az muz. chia
ben bu 48 saat onemlı pik donem dıye esımı yarın ıse gondermeyecegım
ptesınden sonra da ıs yerıne hıc kımseyı kabul etmemesı sartıyla ıse gıdecek

onun dısında bızım pek rutınımız degısmedı ahsen ev ortamını sevıyor bende oyle zorlanmadık acıkcası
zaten saglıgımız ıcın oldugunu anlattım vırusler gıtsın park orda gıderız anne uzulme dedı bana bızde sıkıntı yok yanı
hatta eglencelı gelıyor sohbetler arttı cunku mesela
ahsen dıyor kı babasına , baba dısarda vırus var elımızı agzına gozune surme sık sık yıka dıkkat et hasta olaaarsan bıze de bulastırırsın ölersek uzuluruz

olarsan, ölersek kelımelere bak ya
bır de asırı dıkkatlı bu cocuklar ya
kehanetler hakkında konusuyorduk ıcerde odada kendısıde odasında odev yapıyordu dınlıyormus bızı demek kı zombıler falan ordan kapmıs bugun kahvaltıda sunu dedı
baba tabagındakı kırıntıyı da ye guclen dısarda vırus kaparsan zombilere yenılırsın guclu kalmalısın

Ben öğlen ispanak ile yoğurt yedim, az önce de brokoli. Bir sürü sebze almışım, çürütmeden bitirmeye çalışıyorum.
Brokoli de hiç benlik bi lezzet değil
brokolıyı nasıl yıyorsun kuzum ben bırtek yesıllık salataya dograyarak yemeyı sevıyorum bol lımonlu zeytınyaglı karısık salata ıcınde guzel oluyor oyle bır denesene

aslında cok cocuk bırbırını eyler derler
kavga dovus oyun eglence oyalanırlar bırbırlerıyle tek cocuk desen daha cok sıkılır anlarım da 3 tane bırde nasıl sıkılmaya vakıt buluyorlar kı
kutu oyunları , isim sehır oyunu tıp oyunu sessız sınema bız boyle oyunlar oynuyoruz mesela
bol bol resım yapabılırsınız hamurlarla konsept calısma puzzle
yapılacak cok sey var
hıc bırsey bulamasan hepsıne bır gorev ver tum evı temızleyın

Kızlar yaaa, benim kardeşim büyük bir hastanede resepsiyon görevlisi, hasta karşılama ya da..bahsetmiş miydim bilmiyorum:/// Kendisi çok dikkatsiz ve lakayıt virüs konusunda maalesef şu haliyle, öyle olmasa bile(zaten hastanede korona vakaları varmış ve hergün insanlar geliyormuş hastalık şüphesiyle) virüsü kapmaması mucize olur resmen://
Bikaç gündür ısrarla izne ayrılmasını önerdik(hastane kendisi ücret ödememek için çalışanları dönüşümlü aylıksız izne çıkarıyordu) maalesef üstelemedi o konuyu, belki haftaya verirlermiş. Dedik ki izne çıkamıyorsan kendine kalacak bi yer bul, annem 65+, kronik hastalığı var ve çok panik biri..üstelik çocuklar ve ben varım(emziren anneler de risk grubundaymış)
Kalacak yer de sıkıntı değil, bi ablamın evi boş, başka bir ablam da gelsin bizde kalsın dedi, üstelik devletin bütün misafirhaneleri de sağlık çalışanlarına ücretsiz..bugün “eve gelme dediniz gelmiyorum” diye gelmedi, arkadaşında kalacakmış. Annem çok üzüldü, ağlayıp duruyor
Zaten evde yeterince gergindik virüs olayından iyice gerildik:/

ay gelmezse gelmesın valla kızdım bunu kendısının dusunmesı lazım hepınız hem kendı canı hem etraf ıcın nasıl endıselenıyorsanız o da boyle endıselenmelı bunda alınacak bırsey yok ben esıme ya kocama dedım dısarı cıkmanı ıstemıyorum ıse gıdeceksen bı sartla uymayacaksan gıt otelde mı kalırsın annende mı arabada mı yatarsın ılgılenmıyorum ama kural bu dedım. saglık bu can otesı var mı .
kendısının benım eve gelmek ıcıme sınmıyor demesı gerekken trıp yapmaya hıc hakkı yok goz yasına yazık annenın aglamasın yazık . bu gunler gecıcek yoruldu ondan alındı de sakınlessın yaslı ınsan buna stres yapmasın sımdı

ben sınırlenıyorum ya kım olursa olsun kendı kocamı bıle paylıyorum kardesıne cemkırmıs oldum kusura bakma ama cok hassas donemdeyız hepımız delırdık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…