Çemkir Nisacım ayıp ediyorsun:)ay gelmezse gelmesın valla kızdım bunu kendısının dusunmesı lazım hepınız hem kendı canı hem etraf ıcın nasıl endıselenıyorsanız o da boyle endıselenmelı bunda alınacak bırsey yok ben esıme ya kocama dedım dısarı cıkmanı ıstemıyorum ıse gıdeceksen bı sartla uymayacaksan gıt otelde mı kalırsın annende mı arabada mı yatarsın ılgılenmıyorum ama kural bu dedım. saglık bu can otesı var mı .
kendısının benım eve gelmek ıcıme sınmıyor demesı gerekken trıp yapmaya hıc hakkı yok goz yasına yazık annenın aglamasın yazık . bu gunler gecıcek yoruldu ondan alındı de sakınlessın yaslı ınsan buna stres yapmasın sımdı
ben sınırlenıyorum ya kım olursa olsun kendı kocamı bıle paylıyorum kardesıne cemkırmıs oldum kusura bakma amacok hassas donemdeyız hepımız delırdık :)
Fıstıkköy online sipariş kabul ediyordu sankihos geldın kuzum
kuruyemısım bıttı dısarı cıkamıyorum 2 hafta var daha alıs verıse kuruyemıssız ne halt etcem ben
keşke bu 48 saat pik donem olsa nisam. pik icin eger sokaga cikmamaya bu sekilde devam edilirse 5 ila 7 gün öngörülüyor.ben bu 48 saat onemlı pik donem dıye esımı yarın ıse gondermeyecegım
ptesınden sonra da ıs yerıne hıc kımseyı kabul etmemesı sartıyla ıse gıdecek
onun dısında bızım pek rutınımız degısmedı ahsen ev ortamını sevıyor bende oyle zorlanmadık acıkcası
zaten saglıgımız ıcın oldugunu anlattım vırusler gıtsın park orda gıderız anne uzulme dedı banabızde sıkıntı yok yanı
hatta eglencelı gelıyor sohbetler arttı cunku mesela
ahsen dıyor kı babasına , baba dısarda vırus var elımızı agzına gozune surme sık sık yıka dıkkat et hasta olaaarsan bıze de bulastırırsın ölersek uzuluruz
olarsan, ölersek kelımelere bak ya
bır de asırı dıkkatlı bu cocuklar ya
kehanetler hakkında konusuyorduk ıcerde odada kendısıde odasında odev yapıyordu dınlıyormus bızı demek kı zombıler falan ordan kapmıs bugun kahvaltıda sunu dedı
baba tabagındakı kırıntıyı da ye guclen dısarda vırus kaparsan zombilere yenılırsınguclu kalmalısın
brokolıyı nasıl yıyorsun kuzum ben bırtek yesıllık salataya dograyarak yemeyı sevıyorum bol lımonlu zeytınyaglı karısık salata ıcınde guzel oluyor oyle bır denesene
Allah annenin kalbine ferahlik versin. iyi ki gelmemis kardesin. 65 yas ustu ise annen riskli .hem hastanede calisiyormuşKızlar yaaa, benim kardeşim büyük bir hastanede resepsiyon görevlisi, hasta karşılama ya da..bahsetmiş miydim bilmiyorum:/// Kendisi çok dikkatsiz ve lakayıt virüs konusunda maalesefşu haliyle, öyle olmasa bile(zaten hastanede korona vakaları varmış ve hergün insanlar geliyormuş hastalık şüphesiyle) virüsü kapmaması mucize olur resmen://
Bikaç gündür ısrarla izne ayrılmasını önerdik(hastane kendisi ücret ödememek için çalışanları dönüşümlü aylıksız izne çıkarıyordu) maalesef üstelemedi o konuyu, belki haftaya verirlermiş. Dedik ki izne çıkamıyorsan kendine kalacak bi yer bul, annem 65+, kronik hastalığı var ve çok panik biri..üstelik çocuklar ve ben varım(emziren anneler de risk grubundaymış)
Kalacak yer de sıkıntı değil, bi ablamın evi boş, başka bir ablam da gelsin bizde kalsın dedi, üstelik devletin bütün misafirhaneleri de sağlık çalışanlarına ücretsiz..bugün “eve gelme dediniz gelmiyorum” diye gelmedi, arkadaşında kalacakmış. Annem çok üzüldü, ağlayıp duruyor
Zaten evde yeterince gergindik virüs olayından iyice gerildik:/
hoşbuldum nisam
vallahi bugun kara kara bunu dusundum biliyor musun
eşin çıkiyorsa o alsin canim. bizde eşim ggidiyor markete.hos geldın kuzum
kuruyemısım bıttı dısarı cıkamıyorum 2 hafta var daha alıs verıse kuruyemıssız ne halt etcem ben
Bugün haberlerde 1 yaş altında bir bebeğin de koronadan öldüğünü duydumAllah annenin kalbine ferahlik versin. iyi ki gelmemis kardesin. 65 yas ustu ise annen riskli .hem hastanede calisiyormuş
bunu kendisi dusunmuyorsa annen de aglamasin canim ya.olmasi gereken bu zaten
cok riskli yaşlilar icin . cok zor durum. kendi gençse lakayit tavri ondandir genclere risk yok düsüncesiyle o korkuyu hissetmiyor olabilir mi.oysa herkes riskte.
turkiye de mi olmuş 1 yaş ölüm.Bugün haberlerde 1 yaş altında bir bebeğin de koronadan öldüğünü duydumyavrularım için de ekstra endişeliyim. Bugün gelmedi ama yarın gelecek “bir sürü korona vakası anlatacak” bir de:/ annem de birşey deme nereye gidecek, alır başını gider diye korkuyor..ne diyeceğimi bilemedim gerçekten:/ alternatifsiz olsa hadi neyse ama bir sürü seçeneği var ama göz göre göre bizi ateşe atıyor
bız aktar gıbı yerlere gıdıp onları zor durumda bırakmak ıstemıyoruz manav aktar falan kucuk ortamlar oluyor ya kapalı alanlareşin çıkiyorsa o alsin canim. bizde eşim ggidiyor markete.
marketmerde de uzakmiş herjes birbirine .özen var çok sükür.
kuruyemisu kilo kilo aldirdim
yumuryayi koli koli.
tavuk alip buzluga attim bir kac tane. kiyma et.baklagil vs.
her gun illa eksik cikiyir. butun gun evde olunca 3 öğün masallah boş durmuyir bogazlar. meyvesi cerezi.
benim alacak yerimde yokbız aktar gıbı yerlere gıdıp onları zor durumda bırakmak ıstemıyoruz manav aktar falan kucuk ortamlar oluyor ya kapalı alanlar
genelde kargo seklıyle ıstemeyı tercıh edıyoruz en azından kendı cevremde ve mahallemde gordugum bu tum antep halkı boyle mı bılmıyorum tabı
esım kargoda da kargocuyu zora sokmus oluyorsun dedı bugun
bekle maas zamanı gelsın gıder bır kerede toptan alırım veya dırek fabrıkasında tanıdıgım var rıca ederım alır guvenlıge bırakır ordan alırım dedı
yanı sabretmem gerekecek :)
eskıden canım ıstedımı o an cıkar alır gelırdı ne guzel
sımdı her dısarı cıkısımız sankı bırılerının hakkına gırmek gıbı gelıyor tuhaf hıs
ızlemıstım fılmı aynen yaortancanin yaz tatili hayali resmi yine denize gitmek.
kizımın boyaları gücü ile test edişi ve bir sürü pasteli kırışı. abisini kızdırdı baya
bir de her gün tenis oynadığımız raket baş köşede.
ıssız bir adaya düşen adamin wilson filmi vardi. izlemiş miydiniz. şu süreçte insanin aklina geliyor. özellikle yalniz yasayanlar varsa ...
evet kuzum getırtcektım esım kargocunun ne sucu var kendın cekındıgını kargocuya getırtyorsun onları da zora sokma sabret acelen yok toplu alısverıse cıktıgımda toptan alırım dedıFıstıkköy online sipariş kabul ediyordu sanki
Çemkir Nisacım ayıp ediyorsun:)
Bu kadar düşüncesizlik ve bencillik çok fazla gerçekten.
Sen de iyi demişsin kocanahizaya gelmiş en azından ne alâ:)
insanlar fazla hafife alıyor bu virüsü, illa en yakınında ya da kendinde ciddi bir durum görülmesi lazım kafalarına dank etmesi için:/
evet o haberı bende gordum kucugu buyugu yok genclerde cok öluyor maalesefBugün haberlerde 1 yaş altında bir bebeğin de koronadan öldüğünü duydumyavrularım için de ekstra endişeliyim. Bugün gelmedi ama yarın gelecek “bir sürü korona vakası anlatacak” bir de:/ annem de birşey deme nereye gidecek, alır başını gider diye korkuyor..ne diyeceğimi bilemedim gerçekten:/ alternatifsiz olsa hadi neyse ama bir sürü seçeneği var ama göz göre göre bizi ateşe atıyor
bazı magazalar onlıne satısı da kapatmıs gıyım sektorundebenim alacak yerimde yok
giyim hiç sıkıntı değil debazı magazalar onlıne satısı da kapatmıs gıyım sektorunde
calısanlarında vırus cıktıgı ıcın
yakında gıyım de sıkıntı olur yeme ıcme stokları da artar ıyıce
bana gıyımde sıkıntıgiyim hiç sıkıntı değil de
yemek sıkıntı bizim icin
ayy senin cocuk da var sahi isin zor hm panco falan bakabilirsin lc Waikiki cocuk giyimi de kaliteliydibana gıyımde sıkıntı
ahsen cok boy attı ve kılo aldı herseyı cücük kadar kaldıgecen ay planımda bu ay guzel bır alısverıs yapmak vardı ...hatta kışa gırerken yazlıklarının cogunu bagısladım bazılarını da sattım nasılsa cok buyudu yenısını alırız dıye bılseydım 3-4 parca bırakırdım
ve sey kotu oldu ahsene yurt dısından getırtıyordum cogu gıyımı turkıyede pek hakımde degılım cocuk gıyım magazalarına bırtek hm bılıyorum bırde panco o kadar
sımdı hangısı acıksa ne varsa artık hemen bır ıkı mevsımlık bırsey aldırcam alıs verıs gununde erhana , cocuk düdük gibi durmasın yazık
Bakanın söylediği çok doğru, herkes taşıyıcı gibi hareket etmeli. Kardeşim hiçbir önlem almıyor maalesef, odasını ayırdık ama yine yanımıza geldi dün. Daha fazla anlatmayım, çok sinir bozucu:/turkiye de mi olmuş 1 yaş ölüm.
her neredeyse Allah sabir versin cok zor bir sınav bu salgin. görünmeyen düşman. teknoloji ne kadar çılgın bir sey ama bu virüse güç yetmiyor şu zamanda.
hastanede vaka varsa annen kendisini izole.etsin. eve gelince kardesin kendini izole ediyor mu. maske falan da taksa iyi olurdu. tedbir icin.
anne yüreği işe kazık kadar olsa da evladını düşünür. keşke evlat da azcık düşünceli olsa.
kimseye sebep olmamak için her insan kendisinin corona taşıyıcı oldugunu düşünerek davranacak, demişti dün .bakandı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?