Sağlıklı beslenirken;

Çemkir Nisacım ayıp ediyorsun:)
Bu kadar düşüncesizlik ve bencillik çok fazla gerçekten.
Sen de iyi demişsin kocana hizaya gelmiş en azından ne alâ:)
insanlar fazla hafife alıyor bu virüsü, illa en yakınında ya da kendinde ciddi bir durum görülmesi lazım kafalarına dank etmesi için:/

keşke bu 48 saat pik donem olsa nisam. pik icin eger sokaga cikmamaya bu sekilde devam edilirse 5 ila 7 gün öngörülüyor.
enfekte olup 14 gunde belirti gösterecekler yaklasik 1 haftadir cikmamaya özen gösteriyorsa .baskalarina bulastirmamistir.umuyirum her yerde oyledir.
14 gunluk sure goz önune alindiginda pik icin 7 gunvar .
bu 7 gun icinde vakalar hizla artacak. cunku o sure icinde enfekte olanlar belirti gostererek hastanelere basvuracak falan.
ama sokaga cikma olayina kimse ozen gostermezse bu pik süre uzar Allah korusun.
Allah yardimcimiz olsun

onumuzde baska ulke ornekleri var. Allah korktugumuza ugratmasin insallah.
önlemler sıkı gibi gorunuyor haberlerde.
7 gunde pik yaparsa sayi sabitlenir ve Allah in izniyle yayilma durur . uzmanlarin gorüsü böyle.

nisa cim. ne aktiviteler yapiyoruz bir bilsen.
benim cocuklar hareketli. bana cekmisler.
evde oyin oldugu kadar kavgalari da var.kalabalik olunca oyunda kavga oluyir
buyuk lgs ye hazirlaniyor. ders calisiyor.
iki kucuk hic durmuyor
sık sık deney yapiyorlar .o ikisinin deneyleri cok evde.
banyoda kozmetikler sampuanlar bitiyor. birbirine katil katip bi seylere koyup buzluga koyarlar. sonra sonucu bana sunarlar ama. bazdn dellenirim. cunkü dunya para verdigim seymeri dd harcarlar alan. onlari kaldirdim yuksege. ama garip garip üretimleri var.resimdeki sabunlu bi sey .buzlukta donduruyorlar.
bugun ve üç gundür mavisini yaptilar.ama o maviligi ne kullandilar yaltilar bilmem. umarim lahalo bi seyi harcamadilar.
bi ara mavi saç boyam vardi
onu bitirmisler. dibini gordum.şu yikaninca cikanlardandi.
bugun bir kartonu boyadilr. guzel bir resim yapti oryanca. gerevler de veriyorum.camasir astirip bulsik. mak. bosaltiyorlar.
bir de her gun tenis oynuyoruz evde. zorla oynatiyorlar beni de.
kuzla barbicilik oynadim bugun. barbileri tolladi. konusturduk. denize göturduk getirdik. legodan ev yaptik onlara falan. eksın cok. onla oynadin benle de kyna şeysi de var. haydiii. onlada tenis oynuyorum iste.

Eklentiler

• 20200322_101307.webp
    17 KB · Görüntüleme: 31
Allah annenin kalbine ferahlik versin. iyi ki gelmemis kardesin. 65 yas ustu ise annen riskli .hem hastanede calisiyormuş
bunu kendisi dusunmuyorsa annen de aglamasin canim ya.olmasi gereken bu zaten
cok riskli yaşlilar icin . cok zor durum. kendi gençse lakayit tavri ondandir genclere risk yok düsüncesiyle o korkuyu hissetmiyor olabilir mi.oysa herkes riskte.

hoşbuldum nisam
vallahi bugun kara kara bunu dusundum biliyor musun
hos geldın kuzum
kuruyemısım bıttı dısarı cıkamıyorum 2 hafta var daha alıs verıse kuruyemıssız ne halt etcem ben
eşin çıkiyorsa o alsin canim. bizde eşim ggidiyor markete.
marketmerde de uzakmiş herjes birbirine .özen var çok sükür.
kuruyemisu kilo kilo aldirdim
yumuryayi koli koli.
tavuk alip buzluga attim bir kac tane. kiyma et.baklagil vs.
her gun illa eksik cikiyir. butun gun evde olunca 3 öğün masallah boş durmuyir bogazlar. meyvesi cerezi.

Bugün haberlerde 1 yaş altında bir bebeğin de koronadan öldüğünü duydum yavrularım için de ekstra endişeliyim. Bugün gelmedi ama yarın gelecek “bir sürü korona vakası anlatacak” bir de:/ annem de birşey deme nereye gidecek, alır başını gider diye korkuyor..ne diyeceğimi bilemedim gerçekten:/ alternatifsiz olsa hadi neyse ama bir sürü seçeneği var ama göz göre göre bizi ateşe atıyor

turkiye de mi olmuş 1 yaş ölüm.
her neredeyse Allah sabir versin cok zor bir sınav bu salgin. görünmeyen düşman. teknoloji ne kadar çılgın bir sey ama bu virüse güç yetmiyor şu zamanda.
hastanede vaka varsa annen kendisini izole.etsin. eve gelince kardesin kendini izole ediyor mu. maske falan da taksa iyi olurdu. tedbir icin.
anne yüreği işe kazık kadar olsa da evladını düşünür. keşke evlat da azcık düşünceli olsa.
kimseye sebep olmamak için her insan kendisinin corona taşıyıcı oldugunu düşünerek davranacak, demişti dün .bakandı galiba.

ortancanin yaz tatili hayali resmi yine denize gitmek.
kizımın boyaları gücü ile test edişi ve bir sürü pasteli kırışı. abisini kızdırdı baya
bir de her gün tenis oynadığımız raket baş köşede.

ıssız bir adaya düşen adamin wilson filmi vardi. izlemiş miydiniz. şu süreçte insanin aklina geliyor. özellikle yalniz yasayanlar varsa ...

Eklentiler

• 20200330_001335.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200330_001349.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 20200330_001359.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 36
bız aktar gıbı yerlere gıdıp onları zor durumda bırakmak ıstemıyoruz manav aktar falan kucuk ortamlar oluyor ya kapalı alanlar
genelde kargo seklıyle ıstemeyı tercıh edıyoruz en azından kendı cevremde ve mahallemde gordugum bu tum antep halkı boyle mı bılmıyorum tabı
esım kargoda da kargocuyu zora sokmus oluyorsun dedı bugun
bekle maas zamanı gelsın gıder bır kerede toptan alırım veya dırek fabrıkasında tanıdıgım var rıca ederım alır guvenlıge bırakır ordan alırım dedı
yanı sabretmem gerekecek :)
eskıden canım ıstedımı o an cıkar alır gelırdı ne guzel
sımdı her dısarı cıkısımız sankı bırılerının hakkına gırmek gıbı gelıyor tuhaf hıs

benim alacak yerimde yok

ızlemıstım fılmı aynen ya bız hergun goruntulu telefon muhabbetlerındeyız uzun uzun
mesela bugun kahve ıcıyorum dıye paylastım ya
teyzemle goruntulu konusuyordum karsılıklı kahve ıcerek

Fıstıkköy online sipariş kabul ediyordu sanki
evet kuzum getırtcektım esım kargocunun ne sucu var kendın cekındıgını kargocuya getırtyorsun onları da zora sokma sabret acelen yok toplu alısverıse cıktıgımda toptan alırım dedı

evet o haberı bende gordum kucugu buyugu yok genclerde cok öluyor maalesef allah koorusun evlerımızden uzak etsın
dunya resmen 3. dunya savasında gıbı cok acayıp bır hal aldı herkesın psıkolojısı bozuldu

benim alacak yerimde yok
bazı magazalar onlıne satısı da kapatmıs gıyım sektorunde
calısanlarında vırus cıktıgı ıcın
yakında gıyım de sıkıntı olur yeme ıcme stokları da artar ıyıce

giyim hiç sıkıntı değil de
yemek sıkıntı bizim icin
bana gıyımde sıkıntı
ahsen cok boy attı ve kılo aldı herseyı cücük kadar kaldı gecen ay planımda bu ay guzel bır alısverıs yapmak vardı ...hatta kışa gırerken yazlıklarının cogunu bagısladım bazılarını da sattım nasılsa cok buyudu yenısını alırız dıye bılseydım 3-4 parca bırakırdım

ve sey kotu oldu ahsene yurt dısından getırtıyordum cogu gıyımı turkıyede pek hakımde degılım cocuk gıyım magazalarına bırtek hm bılıyorum bırde panco o kadar
sımdı hangısı acıksa ne varsa artık hemen bır ıkı mevsımlık bırsey aldırcam alıs verıs gununde erhana , cocuk düdük gibi durmasın yazık

Bu konunuzu yeni gördüm ve çok sevindim. Ben de daha sağlıklı besleneceğim bir hayata başlamak istiyorum ama sanki yapacak yemek yokmuş gibi geliyor. Tariflerinizden çok faydalanacağım. 6 ayda 45 kilo verdiğinizi görünce sanki bir tanıdıgım vermiş gibi merak ettim ve sevindim! Hiç önce-sonra fotoğrafınız var mı? Mükemmel bir değişim! Hep kilonuz var mıydı sonradan mı aldınız? Eşinizden nasıl geri dönüşler oldu =) Tebrik ederim

ayy senin cocuk da var sahi isin zor hm panco falan bakabilirsin lc Waikiki cocuk giyimi de kaliteliydi

Bakanın söylediği çok doğru, herkes taşıyıcı gibi hareket etmeli. Kardeşim hiçbir önlem almıyor maalesef, odasını ayırdık ama yine yanımıza geldi dün. Daha fazla anlatmayım, çok sinir bozucu:/
Söz konusu bebek ölümü başka bir ülkedendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…