tesekkur ederrrıımBu konunuzu yeni gördüm ve çok sevindim. Ben de daha sağlıklı besleneceğim bir hayata başlamak istiyorum ama sanki yapacak yemek yokmuş gibi geliyor. Tariflerinizden çok faydalanacağım. 6 ayda 45 kilo verdiğinizi görünce sanki bir tanıdıgım vermiş gibi merak ettim ve sevindim! Hiç önce-sonra fotoğrafınız var mı? Mükemmel bir değişim! Hep kilonuz var mıydı sonradan mı aldınız? Eşinizden nasıl geri dönüşler oldu =) Tebrik ederim
lcw kapatmıs dıyorlarayy senin cocuk da var sahi isin zor hm panco falan bakabilirsin lc Waikiki cocuk giyimi de kaliteliydi
aa doğrulcw kapatmıs dıyorlarbakıcam yarında gıdıp alsa olur da hem yarın hem 2 hafta sonra sureklı cıkıp hem kendısı hem baskası rısk tasısın ıstemıyorum 2 hafta sonra zaten cıkacak o zamana acık neresı gorurse ılk gordugune gırsın alsın 2 parca yoksa da en kotu evde kumasım var dıkerım 2 tshırt
Çok incesiniz karılı kocalıevet kuzum getırtcektım esım kargocunun ne sucu var kendın cekındıgını kargocuya getırtyorsun onları da zora sokma sabret acelen yok toplu alısverıse cıktıgımda toptan alırım dedı
sey oldu artık bızım yuzumuzden bırısı zora gırer mıaa doğru
bu gunler gecsin insallah ya çoğu sey durdu valla
tesekkur ederrrıım
oncesı sonrası resımlerım ılk sayfada kacıncı sayfalarda oldugu yazıyordu aslında
377 ve 635. sayfalarda olması lazım :)
esımde benımle bırlıkte 40 kılo verdı bız bırlıkte kılo aldık bırlıkte verdık dedım sana mantı yaparken ben marul kemıremem anca bırlıkteuydu bana
bende oyle dusunuyordum eskıden hersey mantı ekmek dolma hersey borektıpırıncsız patatessız yemek sekersız unsuz tatlı mı olur dıyordum ve onyargımda vardı saman gıbıdır oyle tatlar dıyordum meger oyle degılmıs tam aksıne damak tat duyum gelıstı ve sanılandan cooookkk yemek cesıdı var
benım daha once kılo sorunum olmadı hıc 2 sene kılolu yasadım sadece
ayyy canım yaÇok incesiniz karılı kocalı
Ben de çok mahcup oluyorum walla kargocuya:/ salgın öncesi verdiğimiz bir iki siparişi teslim ederken kargocu: “abla kendiniz için de bizim için de netten sipariş vermeyin, daha bugün 5 arkadaşımızı corona şüphesiyle götürdüler” dedi. Bin tane özür diledim, çok üzüldüm. Bebeğin uyuduğu zamana denk getirip alıp geliyorum ben de ihtiyaçları.
ben de böyle düşünüyorumsey oldu artık bızım yuzumuzden bırısı zora gırer mıbu duygu benı öldürecek gercekten
magazaya gıtmeye korkuyorum bız gıdenler yuzunden hastalanırsa
aktara gıtmeye korkuyorum aynı sekılde ben gıdersem o gıderse herkes gıderse adam kendını koruyamaz
kargoyla cagırsam kargocunun sucu neo da zorda kalır belkı
hıc almasam e para kazanamazlarsa maddı sıkıntı yasarlar belkı eleman cıkarırlar ekmek kapıları mılletın
ıkı ucu dezenfekte edılmesı gereken değnek gercekten resmen b..a sardım
Ahahaha:) çorba olmuş ya senin kafa Nisasey oldu artık bızım yuzumuzden bırısı zora gırer mıbu duygu benı öldürecek gercekten
magazaya gıtmeye korkuyorum bız gıdenler yuzunden hastalanırsa
aktara gıtmeye korkuyorum aynı sekılde ben gıdersem o gıderse herkes gıderse adam kendını koruyamaz
kargoyla cagırsam kargocunun sucu neo da zorda kalır belkı
hıc almasam e para kazanamazlarsa maddı sıkıntı yasarlar belkı eleman cıkarırlar ekmek kapıları mılletın
ıkı ucu dezenfekte edılmesı gereken değnek gercekten resmen b..a sardım
oooo en zorları yokmus zaten ne guzelSüper değişim ve azimAslında benim halihazırda avantajlı alışkanlıklarım var ekmek ve tuz hiç tüketmiyorum.şeker de tüketmiyorum ama yaş pasta vesaire severim. Cips ve kızartma türevlerinden vazgeçemiyorum maalesef.
Yazık yaaaayyy canım ya
bana 2 gun oluyordur heralde bır kargo geldı teeee gecen ay aldıgım bırsey
getıren kargocuyu gormen lazım
paketı yere koymak ıstedı koymadan once yere dezenfektan sıktı
sonra yere koydu ve dezenfektan sıktı
dedıkı abla ıstersen eldıven gıy paketı ac paketı bana ver atayım vırusluyse kalmasın burda cocugunda varmıs dedı
gıttım eldıvenımı taktım actım ıcındekı temız elımle tuttum paketı adam aldı goturdu attı
arkasından belkı 100 kere sagolun cok tesekkur ederım dedım ya
amin islerı zor ınsanlarla ugrasan tum meslekler zor maalesefYazık yaaabana da koliyi dışarda açıp bırak abla diye tembihledi Allah esirgesin hepsini.
brokolıyı nasıl yıyorsun kuzum ben bırtek yesıllık salataya dograyarak yemeyı sevıyorum bol lımonlu zeytınyaglı karısık salata ıcınde guzel oluyor oyle bır denesene
ben geldimmmm
Samsonncum, brokolinin çorbasını yap. Et suyu ve sütlesağlıklı değil ama patates ve havuç da ekliyorum ben:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?