Sağlıklı beslenirken;

thomas shelbyy:))

Canım yaa, üzülmesin annen. Ben de anneme kimse gelip gitmeyecek diye ortalığı birbirine kattım, o da abin yalnız napacak diye dertlenip bana kızıyordu...

Köyden vazgeçtiniz sanırım? İzin gibi bir seçeneği varsa niye inatla çalışıyor ki? Ya da çalışacaksa boş eve yerleşmesi çok mantıklı.

dunyada sadece 1 2 merkezde uygulanıyormus niye Gaziantep secildi merak ettim nisa büyük ve gelişmiş bi hastane mi?
evet tıp fakultemız gercekten cok gelısmıs buyuk sehırlerden yurt dısından ozel hastalar gelırdı hep koronadan once
unlu proflar var

Köyden vazgeçmedik ama biraz daha bekleme kararı aldık. Haftaya karlı gösteriyor. Bir de eşim Almanya’dan zaruri ihtiyacımız olan bişeyler gönderdi, onları teslim alıp gidelim dedik. Biz gidersek kargo olayı zaten sıkıntılı, kaybolur eşyalar.
Kardeşim düşüncesiz ve bencil. Aslında mesele bizim talebimiz de değil bize kendimizi suçlu hissettirip(özellikle anneme) kendi dilediği şekilde dışarda sevgilisiyle fink atması. Şu an bunu yapıyor mesela. Şu salgında hergün hergün sevgilisiyle buluşmaktan da geri kalmıyor.
Anneme şu konuda kızıyorum: hiçbir çocuğu üzerinde bir hükmü, söz hakkı yokmuş gibi hep çekimser modda, kim ne derse o yöne gidiyor. Çok sinir bozucu gerçekten durumlar. Allah akıl izan versin herkese.

Kafasını patlatıcam oraya gelirsem. Onun da kızında! Aşk yaşayacak zaman mı, millet kocasından uzak duruyor şu sıralar.

Canım üzülür mü kırılır mı demeyin. O düşünmüyorsa siz önce kendinizi düşünmelisiniz. Gitsin kalsın nerede kalıyorsa.

Bu jenerasyon anneler hep aynı yaa...sırık kadar olmuş evlatlarına bile kıyamıyorlar, kendileri hep 2. planda. Rabbim korusun hepsini.

Nisa sağlıklı yaşıyoruz ekibide aynı çalışmayı yapan bir prof'dan bahsediyordu.

Çok umut verici gelişmeler inşallah. Rusya'nın ilacını bulduk diye ortaya attığı şey ne acaba? Bir de Kore ne yaptıda hemencecik ülke stabil hale geldi. Avrupa da niye bu olmuyor.. Çok bilgi karmaşası var ya. Yine zerdeçal tüketmeyin diye mesaj geldi şimdi. pfff

evet nisacim. vaikiki gibi bir cok firma kapatti .cok uzun zaman oldu sanki.
online da alisveris yapmiyoruz. acil bi sey ihtiyacda yok. utum bozuldu bi 15 gun oldu. teknosa da kapali. siteden alisveris yaptik mecbur. kargocu gelecek ama esimin iş yerine. gelen paketki hemen acip dış paketi çöpe. eller hemen yikanir vs. güvensizlik var herkese karşı.
marketvalışverişte de uzak uzak insanlar marketlerde zaten 1 ya da 2 kisi var. koca markette. surekli duyuru yapiiyor camiden . işiniz yoksa çikmayin evde kalin. burda da zaten kimse yok disarida.herkes uyuyor kurallara
kuruyemişi aktaran almiyoruz. sadece kuru yemiş satan büyük bir dukkan var.
oradan aliyor eşim.
benim eş de hep dükkanda. gelen giden az da olsa varmiş. e dogum oluyor. kaza oluyor. alip getiriyor kedi köpeği insanlar.ama acil olmayan kimse gelmiyirmus cok sükur.

senlik degil de niye yiyorsun kuzum.
bende ispanak ve pirasa var dolapta.
ikisini de omletlerde kullaniuorum genellikle
kendime .

brokoliyi benim.kiz cok sever. aglar arada babasini arar brokoli al diye.
Kız sebzesi çok az ya. Kereviz kabak da bir yere kadar, o yüzden. Bir de Ayşegül ablam sülfürlü gıdalar tüketin diyor.

Mihail Zoscenko hiç görünmüyor bu aralar? Miho iyi misin?

Bibibella de yok piyasadaa. Bibi?

kuzum saglıklı yasıyoruz sayfasında da bahsedılen de çindekı bu uygulama seklı bazı hastalarda ıse yaradıgı ve bunun jama da uygulandıgı yazılmıs
çin bu sekılde ıyılesmıs dıyorlar ıse yarar ınsallah ya ınsallah

cunku en az 1 sene surecek bır durum bırde viral oldugundan dolayı yontemler yetersız kalıyor 1 senede cok buyuk kayıp olur yoksa cok kotu

biz buradan aliyoruz kuruyemişi nisa cim. her şey var. bir de cok uygun. kilo ile satiyorlar .cuvallarla koyuyorlar bu stantlara. parekende satis degil de ttoptan satis mantiiyla.eldiven var kürek var kapakli standlarda herkes kendi istedigi kadar doldurup tarttirip ödüyor.
pimpirikli insanim. öyle her yerden alamam ben de. ama sizin oradaki gibi cevizli sucuk .fistikli onca cesit yok. norma kuruyemis vs. satiyirlar.

Eklentiler

• images.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 56
burda da var boyle yerler ama cogu yer kapalı burda
fabrıkalardan bıle kapatan var su vırus sebebıyle
acık olan yerler bellı oralarda gıren cıkan cok o yuzden sabredıcem :)

burda da var boyle yerler ama cogu yer kapalı burda
fabrıkalardan bıle kapatan var su vırus sebebıyle
acık olan yerler bellı oralarda gıren cıkan cok o yuzden sabredıcem :)
ne guzel nisacim.
ben de sinir oluyorum . yasak gelmedigi icin hala fabrikalar calisiyor.
ise giden geen öyle cok işci var ki.
bir de deprem sonrasi burda sanayi fabria desteklemesi yapildigi icin cok fazla fabrika var. hava kirliligi yuksek o yuzden.
keske kapatilsa buralrda da.
böylelikle insanlarin arsilasma olasiligi da düser.
bi fabrika gecen hafta kapatildi. onda da bir kaç işçide pozitif cikinca fabrika karantinaya alindi ve kapatildi.
o dereceye gelmeden kapatilmasi yalilmdi. illa bulasmasi mi erekliydi. bastan tedbir yok.
sebep de ekonomik sebepler gösteriliyor. su an ekonominin bir onemi yok ama uymuyorlar. batarlarmış vs. kapatamazlarmiş falan filan. calisanlara da yazik. zorla enfekte edilecekler. çalışmak zorunda bırakılarak.

bıraz gulelım mı

hem antebı buyuksehır beledıye baskanın agzından dınleyın hemde oyle komık anlar var kı gormenızı ıstedım
13. dakıkadan sonra baslıyor komedıler

Son düzenleme:
kesınlıkle haklısın canım aslında ılk anda tam tedbır saglansa bu noktaya gelınmezdı

Canım samsonncum yaa maalesef yapacak bişey yok şu durumda:/ tek temennim sağ salim köye gidebilmek.
Birçok sağlık çalışanı kocasını bırak evladından ayrı kalıyor

bıraz gulelım mı

hem antebı buyuksehır beledıye baskanın agzından dınleyın hemde oyle komık anlar var kı gormenızı ıstedım
13. dakıkadan sonra baslıyor komedıler

Sağolasın Nisacım, ben içinizi kararttım:/ izliycem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…