Sağlıklı beslenirken;

Canım Allah korusun yaa. Deme öyle! Evlerden ırak.

Bağışıklık için bişeyler kullanıyor musun? Çinko elzem diyorlar şu sıralar. Beta Glukan da tavsiye ediliyor.

N nscckts Nobahari'nin dediği ilaçları sorabildin mi?

O bahsettiği söktürücün muadili varmış TR de ama bilemedim doktora danışmadan kullanılır mı? Hatta eczane verir mi ki?

Amaan ben aile hekimide gidemem zaten..

yok canım esım bugun cıkmadı ya dısarı maalesef ogrenemedım hala
eczacıya sordugumuzda da verır zaten buyuk ıhtımal alısverıse cıktıgımız zaman gıder erhan o zaman sorar dırekt gıder alır gıbı gelıyor bana hanı hem yarın doktora gıdıp hem 10 gun sonra tekrar eczaneye gıtmez buyuk ıhtımal

C vitamini çinko multivitamin falan oluyor ya rossmanlarda onlardan var, tadını sevdiğimi kullanıyorum samsonum :))
Şifa olsun Mihomaa

Madem dışarda mecburi bulunuyorsun, bu dediğim Beta Glukan'ı da sor bir eczaneyee. Bağışıklığına destek olsun. Mümkünse bol bol sülfürlü gıdalar tüket. Brokoli, karnabahar, lahana, turp gibii.

Bizim gittiğimiz aile hekiminin bahçeye bakan penceresi var, ordan seslenip ilaç yazdırmayı düşünüyorum:/// ne günlere kaldık:/
Zaten gelen giden yok Sağlık ocaklarına, hep dışardalar görüyorum.
Sen de penceresi alçakta değilse taş falan at bakıversinler bi samsonn

Çok mantıklı canım. 2 kere çıkmayın sırf bu sebepden. Eczane veriyorsa, doktora gitmek de gereksiz zaten.

Çok mantıklı canım. 2 kere çıkmayın sırf bu sebepden. Eczane veriyorsa, doktora gitmek de gereksiz zaten.

aslında kolajen de cok fayda saglar kızlar kolojen destegıde alsak ıyı olurdu

Şükür daha yeni haftada bire indirdik şimdilik işe gitmeyi, bugün extra gittim diğer zamanlar evden çalışıyorum. Hepsi de en sevdiğim şeyler samsonum he brokoli turp falan, korona bizde patlamadan diş yaptırıyordum ya (çektirdim gerçi o dişi de o kadar emek boşa gitti ) salatayı dişim kesmiyor diye 2-3 hafta full brokoli yemiştim virüse hazırlık sayılır mı bu :)))

Çok şekersin Fitsy yaa

Ben bakşa bir ilde kayıtlıyım, aldırmadım. Şöyle 150 km falan atmam lazım o taşı Bir kere test için gittim, ücreti neyse vereyim dedim, yapmadı yine de sağlıkocağı.

ohh miss! dolmuştur inşallah sülfür depoların

amaaaan hani kaplama olmayacak mıydı o diş? Niye gitti yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…