Sağlıklı beslenirken;

Malum çok kabarmiyor tipine bakmayın :) nohut ve mercimek ununu karıştırdım ikisinden de az kalmıştı çünkü

heryer kapanmış, evde giymeye hic pijama üstüm kalmadi hepsi eskidi decactodan 70kusur liraya 3 üst aldım kendime evde giyerim diye eskileri yer bezi yapicaz

Merhaba bende araniza katildim 21 gun sekersiz diyetindeyim bugun ilk gunum ne ekmek ne tatli bisey yemedim elmayi bile yesil eksi elma yedim benim kilo olarak sadece 2 kilo vermem gerek yani cok kilo sorunum yok fakat bagirsaklarim guzel calismiyor ve gebelik dusunuyorum onada vucudumu hazirlamak istiyorum

heryer kapanmış, evde giymeye hic pijama üstüm kalmadi hepsi eskidi decactodan 70kusur liraya 3 üst aldım kendime evde giyerim diye eskileri yer bezi yapicaz
gule gule gıyın kuzum
Eline sağlık Nisacım
Market mayası mı kullanıyorsun?
hayır canım ben hıc maya kullanmıyorum
sadece 1 su bardagı nohut unu
1 su bardagı kadar mercımek unu
3 yemek kasıgı kadar zeytınyagı
3 yemek kasıgı kadar yulaf unu
1 cay kasıgı tuz ve karbonat
1 su bardagı dolusu yogurt var hepsı bu

cırparken bır kek kıvamı olur ya onun gıbı ama daha yogun kıvamı oluyor hamur gıbı acmıyorsun kek gıbı gıbı kıvam oluyor tepsıye koydum yaglı kagıt ustune... en ustune de corek otu susam serptım onceden ısıtılmıs fırında alt ust 200 derecede 20 dk pıstıkten sonra 170 derecede de 15 dk pısırdım hemen pısıyor
sonra altını kapattım fırının kapagını acmadan kendı kendıne ılımasını bekledım

ooo super en mantıklısı onceden hazırlamak cok sevındım ben cok mutlu oluyorum boyle sekersız beslenen saglıklı yasama onem verenlerı gorunce :)

ooo super en mantıklısı onceden hazırlamak cok sevındım ben cok mutlu oluyorum boyle sekersız beslenen saglıklı yasama onem verenlerı gorunce :)
Cunku olacak gibi degil halim bi grip olsam asla ilacsiz atlatamiyorum sabah dayak yemis gibi uyaniyorum ve surekli uyumak istiyorum cok afedersiniz buyuk tuvalete 3 4 gun cikmiyorum evlendikten sonra boyle oldu ama ilginc bir sekilde kiloda almiyorum.bu arada normalde cips cikolata o muhallebi tatlilarinin pirinc pilavi pogaca kek hepsinin hastasiyim ama kararliyim birakacam.

3-4 gun cokmus ya kefir,yogurt,ayran bol salata lımonlu ılık sular bunlar tuketılırse belkı daha kolay duzene gırer
bırde bagırsak cok aptal aslında :) gelmese bıle aynı saatde oturun bır 5 dk bekleyın 3 gun ust uste aynı seyı aynı saatde yapın duzene gırer :)

Kesinlikle tavsiyenize uyacam:).evet bundan sonra yogurt menulerimin hep bas kosesinde olacak

N nscckts Nisa yaaa:///
Benim büyük kızımın açık kumral, çok güzel saçları vardı..son günlerde aşırı koyulaştı..meğerse biberiyeli naturalive şampuanı kullanmıştım, şimdi idrak ettim gitti güzelim saçlar
Napsam? Bi önerin olur mu

ya yerımmm ya

canım neden sampuan kullanıyorsun kı en basta zeytınyaglı sabun onerırım cocuklar ıcın
sacı uzadıkca kendı sacları cıkacak ya duzelır gerı ama zaman gerek sımdı maalesef degısmıs sac rengı tekrar degısmez

Oy ben nerelere gidem
Çok üzüldüm walla

Kızlarr il il vakalar açıklanıyor gördünüz mü. İstanbul beklendiği gibi en yüksek, Konya da dördüncü sırada -_-
Sanayide hayatta kalma challenge yapıyoruz, evimiz de karantina yurdunun dibinde :))

Kızlarr il il vakalar açıklanıyor gördünüz mü. İstanbul beklendiği gibi en yüksek, Konya da dördüncü sırada -_-
Sanayide hayatta kalma challenge yapıyoruz, evimiz de karantina yurdunun dibinde :))
yok canım gormedım daha bakayım hemen nerde acıklandı kacırdım mı youtubedan yakalayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…