ellerine sağlık çok güzel gözüküyorEki Görüntüle 2612368 Eki Görüntüle 2612369
Malum çok kabarmiyor tipine bakmayın :) nohut ve mercimek ununu karıştırdım ikisinden de az kalmıştı çünkü
Eline sağlık Nisacımnohut unundan ekmek yaptım bu arada
gule gule gıyın kuzumheryer kapanmış, evde giymeye hic pijama üstüm kalmadi hepsi eskidi decactodan 70kusur liraya 3 üst aldım kendime evde giyerim diye eskileri yer bezi yapicaz
hayır canım ben hıc maya kullanmıyorumEline sağlık Nisacım
Market mayası mı kullanıyorsun?
ooo super en mantıklısı onceden hazırlamak cok sevındım ben cok mutlu oluyorum boyle sekersız beslenen saglıklı yasama onem verenlerı gorunce :)Merhaba bende araniza katildim 21 gun sekersiz diyetindeyim bugun ilk gunum ne ekmek ne tatli bisey yemedim elmayi bile yesil eksi elma yedim benim kilo olarak sadece 2 kilo vermem gerek yani cok kilo sorunum yok fakat bagirsaklarim guzel calismiyor ve gebelik dusunuyorum onada vucudumu hazirlamak istiyorum
ben ınternetden vıtamın almıyorum kuzum dırekt eczaneden alıyorumnisa internette vitaminler.com diye site var biliyorsundur sence güvenilir mi
Cunku olacak gibi degil halim bi grip olsam asla ilacsiz atlatamiyorum sabah dayak yemis gibi uyaniyorum ve surekli uyumak istiyorum cok afedersiniz buyuk tuvalete 3 4 gun cikmiyorum evlendikten sonra boyle oldu ama ilginc bir sekilde kiloda almiyorum.bu arada normalde cips cikolata o muhallebi tatlilarinin pirinc pilavi pogaca kek hepsinin hastasiyimooo super en mantıklısı onceden hazırlamak cok sevındım ben cok mutlu oluyorum boyle sekersız beslenen saglıklı yasama onem verenlerı gorunce :)
ecxaede hic kalmamis biotinim bitti yoktuben ınternetden vıtamın almıyorum kuzum dırekt eczaneden alıyorum
3-4 gun cokmus yaCunku olacak gibi degil halim bi grip olsam asla ilacsiz atlatamiyorum sabah dayak yemis gibi uyaniyorum ve surekli uyumak istiyorum cok afedersiniz buyuk tuvalete 3 4 gun cikmiyorum evlendikten sonra boyle oldu ama ilginc bir sekilde kiloda almiyorum.bu arada normalde cips cikolata o muhallebi tatlilarinin pirinc pilavi pogaca kek hepsinin hastasiyimama kararliyim birakacam.
Kesinlikle tavsiyenize uyacam:).evet bundan sonra yogurt menulerimin hep bas kosesinde olacak3-4 gun cokmus yakefir,yogurt,ayran bol salata lımonlu ılık sular bunlar tuketılırse belkı daha kolay duzene gırer
bırde bagırsak cok aptal aslında :) gelmese bıle aynı saatde oturun bır 5 dk bekleyın 3 gun ust uste aynı seyı aynı saatde yapın duzene gırer :)
ya yerımmm ya
Oy ben nerelere gidemya yerımmm ya
canım neden sampuan kullanıyorsun kıen basta zeytınyaglı sabun onerırım cocuklar ıcın
sacı uzadıkca kendı sacları cıkacak ya duzelır gerı ama zaman gerek sımdı maalesef degısmıs sac rengı tekrar degısmez
bunlardan birini yapicam yakinda
buda guzel tarıf deneyın kızlar
yok canım gormedım daha bakayım hemen nerde acıklandı kacırdım mı youtubedan yakalayayımKızlarr il il vakalar açıklanıyor gördünüz mü. İstanbul beklendiği gibi en yüksek, Konya da dördüncü sırada -_-
Sanayide hayatta kalma challenge yapıyoruz, evimiz de karantina yurdunun dibinde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?