Sağlıklı beslenirken;

Bu araa Nisam ben hiç sağlıklı beslenmiyom, daha doğrusu neredeyse hiç beslenmiyom
Kilolar da az da olsa gitmeye devam ediyor... ama yediklerimi protein ve sebze olmasına hala dikkat ve devam ediyorum...
Karbo neredeyse sıfır hiç ekmek falan yemiyorum

karbo sıfır olursa ölürsün canım allah korusun
en azından leblebı nohut veya kabak havuc gıbı seyden karbonhıdrat almalısın
hem kas kaybı olur hem ıc organların zarar gorur hem kılo vermen yavaslar yoksa

Arada bir, bir kaşık pilav bir çatal makarna ya da işte sebze falan... yetmez mi
Korkutma beni iç organ miç organ

Arada bir, bir kaşık pilav bir çatal makarna ya da işte sebze falan... yetmez mi
Korkutma beni iç organ miç organ
sen buna hıc karbo tuketmıyorum mı dıyorsun e baya makarna pılav yıyormussun makarna pılav dedıgın hergun yenmez zaten arada sırada bırer kasık ana yemek yanına konur allah ıyılıgını versın bende komple karbonhıdratı kestın sandım yıyormussun zaten

Kız yok yanlış anladın, bütün bir gün boyunca tek yediğim bi çatal makarna mesela
Bi gün atıyorum iki haşlanmış yumurta bütün bir gün için
Bunları da hani zorla yiyorum, cidden hiç bisey yiyemiyorum

yok artık abartma lıngenım canım bırsey ıstemıyor dıye bırsey yok bu kadar kotuysen doktora gıt o zaman canım tum gun tek yedıgın 1 catal makarna veya sadece 2 yumurta olmaz kalp zarın kasın ıncelır en ufak yorgunlukta kalp krızı gecırırsın safran delınır mıde duvarın ıncelır kolık bagırsak sendromun olur tansıyon hastası olursun

Tansiyon hastasıyım zaten
Ya korkutuyorsun beni, tamam zorla yemeye caliscam

Tarifini verirmisn
tabiki
1.5 su bardağı yulaf ezmesini rondodan cektim. icine 2 yumurta ve 3kasik yoğurt attm. goz karari kuru uzum kuru kayisi da koydum icine. 2 kasik kadar zeytinyağı 2 kasik da bal döktüm. en son 1 paket kabartma tozu ve vanilin koydum karıştırdim iyice. sonra yağlı kagida koyup 180 derecede uzeri kızarana kadar pişiriyosun ,bana findik kirmak zor gdldi atmadim ama sen cekilmis ceviz falan da eklersen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…