Sağlıklı beslenirken;

Kizlar bugun kabak musakkasi ve piric pilavi yaptim pirinc pilavindan bi kasik bile yemedim sadece suludan yedim 1 saat 20 dakika da esimle sitenin yuruyus yolunda yuruduk.gunduz de yurumustuk 1 saat yani toplam 2 saat 20 dakika yuruduk.birazdan biberli limonlu yogurt yiyecegim kapanisi yapacam :)

cok guzel pılav yememene cok sevındım 2 tabak kabak musakka yesen yıne bırsey olmazdı pılav yemedıgın ıcın
salatayı ayranı sakın eksık etme sofrandan faydasını goreceksın :)
afıyet sıfa olsun

Ayran da ictim salata yapmadim.insallah inaniyorum midem copluk gibiydi temizleyecem insallah vucudumu

Kızlarr il il vakalar açıklanıyor gördünüz mü. İstanbul beklendiği gibi en yüksek, Konya da dördüncü sırada -_-
Sanayide hayatta kalma challenge yapıyoruz, evimiz de karantina yurdunun dibinde :))
Gördüm ben evden çalışma seçeneği yok mu senin için Mihail ya da bi süre işe gitmeme:/

Çok şükür ama kısmi de olsa dışarı çıkıldığı sürece risk gibi:// Allah esirgesin.
Öyle tabi canım ama çalışmak zorundayız, haftada bire düştü işe gidişim iyi oldu. İşten çıkınca önce kendi evime uğrayıp kaban dahil makineye atıyor duş alıp öyle bizimkilerin yanına gidiyorum. İşteyken kolonya, eldiven, dezenfektan gırla zaten. İnsanlarla yüz yüze olmak durumundayım iş dolayısıyla, belli mesafeden fazla yaklaştırmıyorum kimseyi yanıma, hemen elimle dur işareti yapıyorum, beden dili garip şey söyle söylesen tesiri olmayan şeyi elinle gösterince hemen uyuyorlar :)) ailelerimize bişey olmasın yeter ki, elimden gelen tedbiri almaya çalışıyorum onlar için.

Geçenki programı da izlemiştim..çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum Nisam.
cok sukur bende oyle dusunuyorum canım dılerım kı herkesın sartları esıt ve guzel olsun
N nscckts suan gundeminizle alakasiz ama maras tarhanasi yiyebilirmiyim
tabıkııı :) cok severım cok faydalıdır bırsey olmaz yanı :)
cok sukur cok gecte olsa sonunda duzenlemısler calısma saatlerınızı canım allah korusun sen zaten bılınclısın dıkkat edersın ama yınede allah korusun

Sana da bişey olmasın, kimseye bişey olmasın. Allah esirgesin herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…