Sen spor yaparken benim malak gibi yatmama sayohhh maşallah beee
ben mi sadece yatıyorum
Tesekkur ederim cok guzel bir kurabiyeye benziyor yulaf alinca deneyecem hementabiki
1.5 su bardağı yulaf ezmesini rondodan cektim. icine 2 yumurta ve 3kasik yoğurt attm. goz karari kuru uzum kuru kayisi da koydum icine. 2 kasik kadar zeytinyağı 2 kasik da bal döktüm. en son 1 paket kabartma tozu ve vanilin koydum karıştırdim iyice. sonra yağlı kagida koyup 180 derecede uzeri kızarana kadar pişiriyosun ,bana findik kirmak zor gdldi atmadim ama sen cekilmis ceviz falan da eklersen süper olur
Bende mekik cekeyim dedim sadece kafam kalkiyor halim fenaSen spor yaparken benim malak gibi yatmama say
nefis oldu ben cok begendim dene mutlakaTesekkur ederim cok guzel bir kurabiyeye benziyor yulaf alinca deneyecem hemen
teşekkür ederim
bakım gunumuydu bılmem de ben bugun baya temızlık yaptımteşekkür ederim ❤ gözlerim seni aradii
lingen bakim yapıp durmuş bakım gunu muydu bugün
sukur kavusturanaaaSamsonn is baaaaackSeviyorum sizleri kızlar, geri dönmek güzel
Çok şükür kuzuuu, Günaydın hepimizeesukur kavusturanaaa
günaydin nerelere gittin öyleÇok şükür kuzuuu, Günaydın hepimizeeGüzel bir gün, daha da güzel bir haftasonu olsun inşallah.
Okudum tüm mesajlarınızı, günaydınları, beni sormalarınızı, yazamamak bi tuhafAranıza geri gelmek güzel
Günaydın Suzygünaydin nerelere gittin öyle
Almazsın canım ya. Günlük farklı sebeplerden oynuyor kilo. Haftada belli bir gün aç karnına tartıl sadece. Yediklerin gayet güzel.kizlar günaydin
dün sabah omlet yedim
yaninda 3 badem
yarim avocado
4 saat sonra 1 hurma
yine 4 saat sonra 2 kücük köfte, salata, yogurt
kilo aliyorum yine ama sebebini bilmiyorum, evde pilates de yapiyorum ama ben bu isi anlamadim
canim bir haftadir kilom ayni amaAlmazsın canım ya. Günlük farklı sebeplerden oynuyor kilo. Haftada belli bir gün aç karnına tartıl sadece. Yediklerin gayet güzel.
Siz bi yediklerinizle kilo aliyorsaniz ben bittim dun kahvaltida domates salatalik biraz peynir ceviz bi tane haslanmis yumurta oglen bi kase yogurt biraz sonra eksi elma bi tane kuru kaysi ceviz aksam yemeginde de dolu dolu haslanmis yogurtlu karnabahar bi kasik bulgur pilavi ne cok sey yemisimkizlar günaydin
dün sabah omlet yedim
yaninda 3 badem
yarim avocado
4 saat sonra 1 hurma
kilo aliyorum yine ama sebebini bilmiyorum, evde pilates de yapiyorum ama ben bu isi anlamadim
gayet guzel yemıssın sadece bu yemeyse bunla kılo alınmaz ya tuvalete saglıklı cıkamıyorsundur ya odemın vardır baska bır sebebı olamaz yanıkizlar günaydin
dün sabah omlet yedim
yaninda 3 badem
yarim avocado
4 saat sonra 1 hurma
canım cok haklıydın yuzde yuz haklıydın resmen cok sacma banlanmıssın cok agır konusanlar vardı banlanmamıs resmen kım vurduya gıtmıssın arada haksızlıkGünaydın Suzy
Sorma, bdv de bi kadının üzerine atladımKonu çocuk olunca nevrim dönüyor.
hangısını aldın :) ıyı gunlerde kullanGünaydın hepinize
Sabah daha kahvaltı etmedim. Dün sipariş ettiğim cilt temizleme jeli geldi hemen onu denedim
dedıgım gıbı yedıklerının hepsı buysa bu yemeyle kılo alınmaz ya dogru tuvalete cıkamıyorsundur ya da odem tutuyorsundur dunyada yasayan hıc bır canlı bak bu kadar ıddaalı soyluyorum hangı uzmana doktora profa sorsan aynı seyı soyler su kaınatda hıc bır canlı bu yemeyle kılo almaz canım ya yedıklerınden coookk daha az hareket edıyorsundur enerjı yakmadıgından kılo sabıt ya da odem ve tuvalet sorunun vardır baska hıc bır sebep olamaz troıt bıle bu yemeye kılo aldırmaz oyle bırsey yok yanı troıtlı olanlar hıc kılo veremıyor dıye bırseyde yok sadece daha zor verır ama verırcanim bir haftadir kilom ayni ama
cok guzel yemıssın afıyet olsun gayet ıdeal yerındeSiz bi yediklerinizle kilo aliyorsaniz ben bittim dun kahvaltida domates salatalik biraz peynir ceviz bi tane haslanmis yumurta oglen bi kase yogurt biraz sonra eksi elma bi tane kuru kaysi ceviz aksam yemeginde de dolu dolu haslanmis yogurtlu karnabahar bi kasik bulgur pilavi ne cok sey yemisim
canimmmm samsonummmm hoşgeldinnnnnSamsonn is baaaaackSeviyorum sizleri kızlar, geri dönmek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?