Sağlıklı beslenirken;

ay ins guzeldir kadin orjinal tester la birenir ayni koku dedi buyuk boylar var 100ml 30₺ ama onlar kalici değilmiş ve farkliymis kucukler birebir orjinalmis. eger bu yerden memnun kalirsam 212 sexy de siparis ederim
dogru aynen oyle oluyor kucuk boyla daha kalıcı ve orjınal koku olurken buyukler gercekten kokusu cabuk dagılıyor parfumunun rengı bıle farklı oluyor

dogru aynen oyle oluyor kucuk boyla daha kalıcı ve orjınal koku olurken buyukler gercekten kokusu cabuk dagılıyor parfumunun rengı bıle farklı oluyor
gelince kullanıp haber edicem hatta banyo yapicam banyodan sonra fislaticam baska da bişey surunmicem bakalım 1 saat boyunca nasil etki vericek

teşekkür ederim ❤
dun bir kitap bitirdim cok guzeldi hatta dizisinde var big little lies diye
bugun yeni kitaba geçiyorum sizler okuyor musunuz şu sıralar
maalesef su ara kıtap okumuyorum benım mevsımsel etkınlıklerım bır donem kıtap okumaya sararım sıkılırım sonra fılm ızlemeye sararım sıkılırım gecısler halındeyım

sımdılerde youtube a sardım kendın yap vıdeoları hosuma gıdıyor

su sıra bendee youtube sardim

Soyle guzel bi tencete yemegi cekti canim. Ilk tarifini deneyecegim. Et haftada 3 gun tuketiyoruz,benimki vejeyaryen olacak o yuzden:) yanina da kereviz salatasi. Proteini de yogurttan alsam yeter herhalde.

Benim komsular bugun sabrimi siniyor karsi komsum carsaf boregi getirmis asagi komsim mercimek koftesi kocam da firinda sutlac yaptirdi savas acmis gibiler bana
korona gunlerınde bırılerınden yemek kabul etmek yemek ıkramlık servıs etmek aslında dogru degıl
ben olsam cope dokerdım uzgunum
komsunun vırus kapıp kapmadıgını bılmıyorsun cunku senınde aılen var allah korusun

Daha ramazan gelsin karsi komsum yemegimden tatlima kadar bir tepsi hazirlar her gun gonderir
bu benım alısık oldugum bırsey kendımı bıldım bılelı komsuluk ılıskılerımde var akrabamdan yakın komsularım var fakat su vıruslu donemde olmasa ıyı olurdu samımıyetın varsa soyle bence kırılmazlar saglık bu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…