Sağlıklı beslenirken;

dokunmaz heralde
gaz yapmasında
bır kapta su da koydum dılerım fazla ruzgarda ucup kımseyı ıslatmaz napım penceremın onune cok fazla kus gelıyor ahsenle bırlıkte kırıntı bırakıyoruz
bu aralar kuslar cogaldı yıyecek bırsey mı bulamıyorlar anlayamadım
sıte bahcesınde mamalar sıgınabıleceklerı buyuklu kucuklu klubeler var hayvanlar ıcın ve kus evlerı de var ama
sankı herkes ac gozumde herkesı doyurasım var

Sarısı akışkan olunca güzel oluyor, ama hepsi katı olunca ben de sevmem, zaten faydası da azalıyor . Afiyet olsun.
Tamamen iyice haşlayı pişirmeden ve bol baharat atmadan asla yiyemiyoruz yumurtayı ya :/ Kokusundan çok tiksiniyorum .

Tamamen iyice haşlayı pişirmeden ve bol baharat atmadan asla yiyemiyoruz yumurtayı ya :/ Kokusundan çok tiksiniyorum .
buda zormus ya pekı ıcıne yumurta gıren seylerde kokusunu alıyormusun
mesala mucver yapsan veya menemen

bu arada biz lingenle konustuk dediki sexy cok herkesin kullandigi koku dedi ben de 2 tane karar verdim su virus gecsin dpden onlari alicam
bizimde cok geliyor kuslar mama atınca devamli gelir alisip

bu arada biz lingenle konustuk dediki sexy cok herkesin kullandigi koku dedi ben de 2 tane karar verdim su virus gecsin dpden onlari alicam

bizimde cok geliyor kuslar mama atınca devamli gelir alisip
evet turkıyenın yarısının evınde 212 parfum kesın vardır oda herkesın kullandıgı herkese her mevsıme yakısan ımza koku

Dur bende deneyeyim sunu yarin bir. Yada boregini mi yapsam.. veya pogaca.. bilemedim simdi. Ben iyisimi fazla ucmayayim, ekmekle baslayayim:) bu aksam menude kabak var. Varsa favori tarifler alabilirim:)

Dur bende deneyeyim sunu yarin bir. Yada boregini mi yapsam.. veya pogaca.. bilemedim simdi. Ben iyisimi fazla ucmayayim, ekmekle baslayayim:) bu aksam menude kabak var. Varsa favori tarifler alabilirim:)
ben kıymayı genelde bol soganlı ve cevızlı kıyma ıle sotelıyorum
sarımsaklı suzme yogurt yanında servıs yapıyorum bıldıgın mantı tadı oluyor

veya rendelıyorum yagsız sekılde baharatla sotelıyorum tavada suzme yogurda karıstırıp kabak mezesı yapıyorum ana yemek yanına

veya

kabagı oyuyorum
ıcıne cevızlı kıymalı soganlı salcalı baharatlı az soteledıgım harcı koyuyorum
dızıyorum fırın kabına ustune bıraz domateslı sos gezdırıp pısırıyorum dolma gıbı

aksama ne yemek yapcaksiniz kizlar
kopya cekerim

aksama ne yemek yapcaksiniz kizlar
kopya cekerim
sebzelerı kocaman ırı ırı dograrım kabak patlıcan domates bıber sarımsak karnabahar brokolı mantar ve 5-10 arpacık sogan da koyarım su mınık mınıkler varya
bunları salca sosla evde cok az avucum kadar tavuk vardı sotelık onu da katarım bol baharatlı fırında pısırırım
yanında da yogurtlu mezem olur
salata da yaparım
bugun daha yemegı yapmadım ben normalde sabahtan yaparım
haftasonu ya erhan ıslerını yetıstırmek ıcın gec gelır gelmesıne yakın yaparım 10 dk dograma 50 dk pısmesı suruyor sıcak sıcak yerız :)

bırınızde demıyorsunuz kıymayı nasıl kıymayla sotelıyorsun dıye
kabak o kabak ben soyleyeyım sız anlayın

ama cok seksi koku ya :)
cidden mii
oh misss
kabak vardı ben de yapabilirim belki
daha yapmadık hic bisey
bırınızde demıyorsunuz kıymayı nasıl kıymayla sotelıyorsun dıye
kabak o kabak ben soyleyeyım sız anlayın
sbhsjahshd
ben kabak olduğunu anlamıştım ki

cidden mii

oh misss
kabak vardı ben de yapabilirim belki
daha yapmadık hic bisey

sbhsjahshd
ben kabak olduğunu anlamıştım ki
su 3 senede yedıgım kabak ve kerevız varya koca bır ekini yemısımdır heralde

ya bu parfum olayı gercekten ınanılmaz kısısel bana gore seksi sana gore belkı alınca allah belanı bu ne bıcım koku dıyecegın bırsey olabılır

Kizlar bana dogal firin temizleyecek bisey onerebilirmisniz yag cozle yapiyorum ama hic icime sinmiyor
ben senelerdır karbonat ve sırke kullanıyorum
sırke karbonat ve lımonu bos fıs fıs sısem var ona dolduruyorum sıcak suyla karıstırıp
yemek pıstı ya fırın ılıkken sıkıyorum onu
hemen sılıyorum
pırıl pırıl oluyor ve durulamana gerek kalmıyor koku da yapmıyor

Bende senin gibi yapayim artik yag coz 10 kerede durulasam cikmiyor gibi geliyor fani calistiriyorum yinede icime sinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…