gaz yapmasındadokunmaz heralde
Tamamen iyice haşlayı pişirmeden ve bol baharat atmadan asla yiyemiyoruz yumurtayı ya :/ Kokusundan çok tiksiniyorum .Sarısı akışkan olunca güzel oluyor, ama hepsi katı olunca ben de sevmem, zaten faydası da azalıyor. Afiyet olsun.
buda zormus yaTamamen iyice haşlayı pişirmeden ve bol baharat atmadan asla yiyemiyoruz yumurtayı ya :/ Kokusundan çok tiksiniyorum .
bu arada biz lingenle konustuk dediki sexy cok herkesin kullandigi koku dedi ben de 2 tane karar verdim su virus gecsin dpden onlari alicamblack opıum al o zaman kuzu
bızım burda orjınal ve testerını satan yerler var ordan alıyorum netden almıyorum canım
aslında kokularına bakmadan almak cok buyuk rısk sen sımdılık 2 tane al gerı kalanını corona gecsın gıt yerınde orjınalınde bak kokusuna oyle al bence rıske atma hıc
bizimde cok geliyor kuslar mama atınca devamli gelir alisipgaz yapmasında
bır kapta su da koydum dılerım fazla ruzgarda ucup kımseyı ıslatmaz napım penceremın onune cok fazla kus gelıyor ahsenle bırlıkte kırıntı bırakıyoruz
bu aralar kuslar cogaldı yıyecek bırsey mı bulamıyorlar anlayamadım
sıte bahcesınde mamalar sıgınabıleceklerı buyuklu kucuklu klubeler var hayvanlar ıcın ve kus evlerı de var ama
sankı herkes ac gozumde herkesı doyurasım var
evet turkıyenın yarısının evınde 212 parfum kesın vardır oda herkesın kullandıgı herkese her mevsıme yakısan ımza kokubu arada biz lingenle konustuk dediki sexy cok herkesin kullandigi koku dedi ben de 2 tane karar verdim su virus gecsin dpden onlari alicam
bizimde cok geliyor kuslar mama atınca devamli gelir alisip
Dur bende deneyeyim sunu yarin bir. Yada boregini mi yapsam.. veya pogaca.. bilemedim simdi. Ben iyisimi fazla ucmayayim, ekmekle baslayayim:) bu aksam menude kabak var. Varsa favori tarifler alabilirim:)yarın sabah fırında mercımek unuyla bır ekmek yapayım ben
hatta ıcıne lor da koyayım bıraz da zeytınyagı kekık falan
guzel bır cay demleyıp yerım
balkonda kahve de ıcerım
demın bır karga yavsuyu penceremın kenarına kondu actır belkı dıye gecen sefer yaptıgım mercımek unlu ekmek varya ondan ufaladım koydum
hayvana dokunmaz ınsallah mercımek ?
kargaları bıle saglıklı yetıstırıyorum bakın
ben de ole diyince vazgeçtimevet turkıyenın yarısının evınde 212 parfum kesın vardır oda herkesın kullandıgı herkese her mevsıme yakısan ımza koku
ben kıymayı genelde bol soganlı ve cevızlı kıyma ıle sotelıyorumDur bende deneyeyim sunu yarin bir. Yada boregini mi yapsam.. veya pogaca.. bilemedim simdi. Ben iyisimi fazla ucmayayim, ekmekle baslayayim:) bu aksam menude kabak var. Varsa favori tarifler alabilirim:)
aksama ne yemek yapcaksiniz kizlarben kıymayı genelde bol soganlı ve cevızlı kıyma ıle sotelıyorum
sarımsaklı suzme yogurt yanında servıs yapıyorum bıldıgın mantı tadı oluyor
veya rendelıyorum yagsız sekılde baharatla sotelıyorum tavada suzme yogurda karıstırıp kabak mezesı yapıyorum ana yemek yanına
veya
kabagı oyuyorum
ıcıne cevızlı kıymalı soganlı salcalı baharatlı az soteledıgım harcı koyuyorum
dızıyorum fırın kabına ustune bıraz domateslı sos gezdırıp pısırıyorum dolma gıbı
ama cok seksi koku ya :)ben de ole diyince vazgeçtimblack opium cok aklimi celmisti ama vanilya yokmjs onda
sebzelerı kocaman ırı ırı dograrım kabak patlıcan domates bıber sarımsak karnabahar brokolı mantar ve 5-10 arpacık sogan da koyarım su mınık mınıkler varyaaksama ne yemek yapcaksiniz kizlar
kopya cekerim
bırınızde demıyorsunuz kıymayı nasıl kıymayla sotelıyorsun dıyeben kıymayı genelde bol soganlı ve cevızlı kıyma ıle sotelıyorum
sarımsaklı suzme yogurt yanında servıs yapıyorum bıldıgın mantı tadı oluyor
veya rendelıyorum yagsız sekılde baharatla sotelıyorum tavada suzme yogurda karıstırıp kabak mezesı yapıyorum ana yemek yanına
veya
kabagı oyuyorum
ıcıne cevızlı kıymalı soganlı salcalı baharatlı az soteledıgım harcı koyuyorum
dızıyorum fırın kabına ustune bıraz domateslı sos gezdırıp pısırıyorum dolma gıbı
cidden miiama cok seksi koku ya :)
oh missssebzelerı kocaman ırı ırı dograrım kabak patlıcan domates bıber sarımsak karnabahar brokolı mantar ve 5-10 arpacık sogan da koyarım su mınık mınıkler varya
bunları salca sosla evde cok az avucum kadar tavuk vardı sotelık onu da katarım bol baharatlı fırında pısırırım
yanında da yogurtlu mezem olur
salata da yaparım
bugun daha yemegı yapmadım ben normalde sabahtan yaparım
haftasonu ya erhan ıslerını yetıstırmek ıcın gec gelır gelmesıne yakın yaparım 10 dk dograma 50 dk pısmesı suruyor sıcak sıcak yerız :)
sbhsjahshdbırınızde demıyorsunuz kıymayı nasıl kıymayla sotelıyorsun dıye
kabak o kabakben soyleyeyım sız anlayın
oh afıyet olsun sımdıden :)Ben de aksama firinda tavuk yapacam daha dogrusu kocam yapacakonlara pilav yaparim kendime de salata yaparim yanina
Sagol canimoh afıyet olsun sımdıden :)
su 3 senede yedıgım kabak ve kerevız varyacidden mii
oh misss
kabak vardı ben de yapabilirim belki
daha yapmadık hic bisey
sbhsjahshd
ben kabak olduğunu anlamıştım ki
ben senelerdır karbonat ve sırke kullanıyorumKizlar bana dogal firin temizleyecek bisey onerebilirmisniz yag cozle yapiyorum ama hic icime sinmiyor
Bende senin gibi yapayim artik yag coz 10 kerede durulasam cikmiyor gibi geliyor fani calistiriyorum yinede icime sinmiyorben senelerdır karbonat ve sırke kullanıyorum
sırke karbonat ve lımonu bos fıs fıs sısem var ona dolduruyorum sıcak suyla karıstırıp
yemek pıstı ya fırın ılıkken sıkıyorum onu
hemen sılıyorum
pırıl pırıl oluyor ve durulamana gerek kalmıyor koku da yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?