Almasam cani sıkılır o yuzfen aldim ama yemedik ben yemiyorum zaten de esim de yemedi suankorona gunlerınde bırılerınden yemek kabul etmek yemek ıkramlık servıs etmek aslında dogru degıl
ben olsam cope dokerdım uzgunum
komsunun vırus kapıp kapmadıgını bılmıyorsun cunku senınde aılen var allah korusun
ellerıne saglık cok severım sutlu tatlıyı :)Tabiki yemicem
ha anladım sımdıAlmasam cani sıkılır o yuzfen aldim ama yemedik ben yemiyorum zaten de esim de yemedi suan
Ay evet hayatimiz alt ust ben cok sorun degilim de oglum asagi komsumun ogluna cok aliskin gorusturmuyorum her sabah anne arkadasima gidebilirmiyim diye soruyorha anladım sımdı
ay su viruse kıran gırsın resmen yemegı ıcmeyı bıle engelledı
oy canım ya :) yıne her zamankı gıbı herseyde ılk ve en cok cocuklar etkılenıyor maalesefAy evet hayatimiz alt ust ben cok sorun degilim de oglum asagi komsumun ogluna cok aliskin gorusturmuyorum her sabah anne arkadasima gidebilirmiyim diye soruyor
ooo sıkıntıBen bide cocuk gelisim okuyorum sinavimiz online olacak vize yuzde 25 etkili kopya ihtimali yuzunden final de sadece 1 ay sonra istanbul universtesinde okuyorum ve cikmis soru cikmiyor sinavlari cok zorluyorlar kitap yok yani vize final ayni anda gibi olacak 14 konu dort dersten nasil basa cikacam bilmiyorum.finali normal sinav olarak dusumuyorlar sanirim ki insallah bu iskence biter de yuz yuze olur zorlar beni ama su durum bitsin artik
Benim ki acikogretim zaten de sinavlarimiz yuzyuze oluyordu ama bakalim benim icin farketmez zaten yuzyuze olsada calisacam online olsada tek sorun ikisinin arasindaki zaman azooo sıkıntı
ya eylule kadar yuz yuze egıtım olmayacak dıye bırsey duydum ama emın degılım net bılgım yok
sınavlarda onlıne olacakmıs guya ama bılemıyorum
hakikaten yaYa kızlarBibibella nerede? Hiç görünmüyor
Aynen uzuldumNisa gitmiş ya(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?