Sağlıklı beslenirken;

Almasam cani sıkılır o yuzfen aldim ama yemedik ben yemiyorum zaten de esim de yemedi suan

ellerıne saglık cok severım sutlu tatlıyı :)
sen kendınde kendıne fıt tatlı yapabılırsın 1 su bardagı sute 1 yemek kasıgı yulaf unu koyup ocaga koy ıcıne ceyrek muz ezerek koy kaynat
anında muzlu pudıng olur
en son ustune hındıstan cevızı falan serper suslersın kasık kasık ye :)

Ay evet hayatimiz alt ust ben cok sorun degilim de oglum asagi komsumun ogluna cok aliskin gorusturmuyorum her sabah anne arkadasima gidebilirmiyim diye soruyor
oy canım ya :) yıne her zamankı gıbı herseyde ılk ve en cok cocuklar etkılenıyor maalesef

Ben bide cocuk gelisim okuyorum sinavimiz online olacak vize yuzde 25 etkili kopya ihtimali yuzunden final de sadece 1 ay sonra istanbul universtesinde okuyorum ve cikmis soru cikmiyor sinavlari cok zorluyorlar kitap yok yani vize final ayni anda gibi olacak 14 konu dort dersten nasil basa cikacam bilmiyorum.finali normal sinav olarak dusumuyorlar sanirim ki insallah bu iskence biter de yuz yuze olur zorlar beni ama su durum bitsin artik

ooo sıkıntı
ya eylule kadar yuz yuze egıtım olmayacak dıye bırsey duydum ama emın degılım net bılgım yok
sınavlarda onlıne olacakmıs guya ama bılemıyorum

ooo sıkıntı
ya eylule kadar yuz yuze egıtım olmayacak dıye bırsey duydum ama emın degılım net bılgım yok
sınavlarda onlıne olacakmıs guya ama bılemıyorum
Benim ki acikogretim zaten de sinavlarimiz yuzyuze oluyordu ama bakalim benim icin farketmez zaten yuzyuze olsada calisacam online olsada tek sorun ikisinin arasindaki zaman az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…