aynen sankı bırde koku bırakıyor gıbı oBende senin gibi yapayim artik yag coz 10 kerede durulasam cikmiyor gibi geliyor fani calistiriyorum yinede icime sinmiyor
Tamam cok sagolaynen sankı bırde koku bırakıyor gıbı o
bır dene bakalım eger begenmezsen yenı careler buluruz :)
peki shiseido zen ve ysl manifesto hakkinda ne dusunuyorsunsu 3 senede yedıgım kabak ve kerevız varyakoca bır ekini yemısımdır heralde
ya bu parfum olayı gercekten ınanılmaz kısısel bana gore seksi sana gore belkı alınca allah belanı bu ne bıcım koku dıyecegın bırsey olabılır
ben manifestoyu da kullanmıstım sanırım şişesi hosuma gıtmıstıpeki shiseido zen ve ysl manifesto hakkinda ne dusunuyorsun
tester parfum var 45ml internette 15₺ satıyorlar sırf denemek icin black opium alicam eger begenirsem dpden 100ml büyüğünü alirimben manifestoyu da kullanmıstım sanırım şişesi hosuma gıtmıstıfena degıl bana avonun parfumlerını anımsattı bıraz avon gıbı kokuyor avonun klasık parfum kokuları gıbı
ah canim bizde o para ne gezerKizlar bu parfumleri orjinalmi aliyorsunuz. pahali degilmi
aynen bencede boyle yapmak en mantıklısıtester parfum var 45ml internette 15₺ satıyorlar sırf denemek icin black opium alicam eger begenirsem dpden 100ml büyüğünü alirim
nerdeeeeKizlar bu parfumleri orjinalmi aliyorsunuz. pahali degilmi
Almayin zaten asiri pahaliaynen bencede boyle yapmak en mantıklısı
nerdeeee
ben ancak orjınal testerını alabılıyorum
En guzeli ona verecegin paraya kiyafet alirsinah canim bizde o para ne gezer
fakir hesabi doldurma aliyom ben shshs
demın sen gelmeden once aypare ıle konusuyorduk bunuAlmayin zaten asiri pahali
Aynen hem de dogaldemın sen gelmeden once aypare ıle konusuyorduk bunu
en olmadı gül suyu surer gecerız cok pahalı dıye :)
nisa orda parfümler orjinal tester kac ml aliyorsun fotosu varsa atabilir misin biaynen bencede boyle yapmak en mantıklısı
nerdeeee
ben ancak orjınal testerını alabılıyorum
zaten evdeki herkesin kart bilgileri var pazarlik yapıp 3 tane ust aldirdim kendime giyecek usy kalmadi evde eskidi hepsiEn guzeli ona verecegin paraya kiyafet alirsin
Su virus olayi bitsinde bende alisverise cikacamzaten evdeki herkesin kart bilgileri var pazarlik yapıp 3 tane ust aldirdim kendime giyecek usy kalmadi evde eskidi hepsi2de önceden almistim yeter
gul suyunu ben cok severım ya cokAynen hem de dogal
seyehat boy mini oluyor ya kucucuk hıc ml bakmadım parmak kadar dumduz sısenisa orda parfümler orjinal tester kac ml aliyorsun fotosu varsa atabilir misin bi
bide 212 sexy alicam bunlari eger begenirsem buyuk boylarını alir devamli kullanirim
simdilik meraktan alıyorum
ya su tester dimi kucuk parmak gibi bende onun black opiumu aldim an itibariyle 1 tane aldım denemek icin bakalim olur da beğenirsem alirim kadin orjinal tester dedi 45mlgul suyunu ben cok severım ya cok
tonık olarak kullanırım sacımı tararken taragımı onla ıslatır kullanırım buz kalıplarında dondurur sabah yuzumu yıkadıkdan sonra yuzumde gezdırırım cok severım
seyehat boy mini oluyor ya kucucuk hıc ml bakmadım parmak kadar dumduz sıse
ınstagramda parfumdelısıyım dıye bır sayfa var ordan da getırttım zamanında baya almıstım hala onlar kullandıklarım sayfasına bak takıp edenlerde ben varsam odal ıcıne guzel parfumlerı var ama sımdı ucretlerı nedır bılmıyorum eskıden param vardı sımdı yok cunku
aynen aynen oya su tester dimi kucuk parmak gibi bende onun black opiumu aldim an itibariyle 1 tane aldım denemek icin bakalim olur da beğenirsem alirim kadin orjinal tester dedi 45ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?