hakli olabilirsin cunku her ogunde ekmege dayaniyordum ve daha cok acikiyorum Tm yarin degil bi sonraki gun bende tutayim bakalim nasil gececeksahurda 2 yumurta,peynir Bolca zeytin salatalik domates yesiillik ye , ekmek kesinlikle yeme bence acıktırjr çünkü bu sekilde dene bide
bolca protein yeşillik yersin ve bol zeytinhakli olabilirsin cunku her ogunde ekmege dayaniyordum ve daha cok acikiyorum Tm yarin degil bi sonraki gun bende tutayim bakalim nasil gececek
Tm tesekkir ederim ❤bolca protein yeşillik yersin ve bol zeytin
rica ederimTm tesekkir ederim ❤
Hep bu bdv başımızı yakıyor bizimnisa da ban yemis
ne oldu
haklisin hic yorum yazmamak lazimHep bu bdv başımızı yakıyor bizim
Hiç okumamak lazım aslında...boş yere insanın sinrini zıplatıyor bazı konular. Bütün gün bir negatif enerji oluyor sonrahaklisin hic yorum yazmamak lazim
Maalesef bunun bir yöntemi yok, kimisi tüm bedeniyle yağlanıyor, bazılarının alt bedene, bazılarında da sizin gibi karına gidiyor. Benim karnım aşırı çıkmaz mesela, ama totom J. Lo'nun kini döver kilo alsambölgesel yağlanmayı nasıl aşıyorsunuz
boyum 166 kilom 58 normal duruyor ama tüm yağ karın çevreme toplanmış gibi
kesinlikle bdvden uzak durmak lazim bi sure sonra oradaki okuduğun seyler senide etkiliyo ya benimde basima gelirse diue dusunuyosun kotu olaylar enerjiyi kotu etkilyor uzak duruyorum ben ordabHiç okumamak lazım aslında...boş yere insanın sinrini zıplatıyor bazı konular. Bütün gün bir negatif enerji oluyor sonra
Cabuk gelsin ❤ hicbirimiz bir olaya karismayalim kimse gitmesinGünaydın kizlarrr❤❤ Nisacigimdan herkese çok selam getirdim hepinizi öpüyor
Nisaya sordum cevabi:Kizlar mucverin icine beyaz peynir koysam oluyormu bide kasar peynir var ama kasar peynir de yasaktir muhtamelen
Gece 11de ban bitiyor ama siteye girebilmesi gecikebilir tam saatinde acmıyorlar çünküCabuk gelsin ❤ hicbirimiz bir olaya karismayalim kimse gitmesin❤
Nisaya sordum cevabi:
beyaz peynır koysun ama kasarı 1 dılımden fazla koymasın sırf trans yag cunku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?