Sağlıklı beslenirken;

sahurda 2 yumurta,peynir Bolca zeytin salatalik domates yesiillik ye , ekmek kesinlikle yeme bence acıktırjr çünkü bu sekilde dene bide
hakli olabilirsin cunku her ogunde ekmege dayaniyordum ve daha cok acikiyorum Tm yarin degil bi sonraki gun bende tutayim bakalim nasil gececek

bölgesel yağlanmayı nasıl aşıyorsunuz
boyum 166 kilom 58 normal duruyor ama tüm yağ karın çevreme toplanmış gibi
Maalesef bunun bir yöntemi yok, kimisi tüm bedeniyle yağlanıyor, bazılarının alt bedene, bazılarında da sizin gibi karına gidiyor. Benim karnım aşırı çıkmaz mesela, ama totom J. Lo'nun kini döver kilo alsam

Kilo almayaya özen gösterin. Karın yağlanması sağlık için en tehlikelisi. Karın bölgen yağlanıyorsa, iç organlarda yağlanıyor çünkü.

Hiç okumamak lazım aslında...boş yere insanın sinrini zıplatıyor bazı konular. Bütün gün bir negatif enerji oluyor sonra
kesinlikle bdvden uzak durmak lazim bi sure sonra oradaki okuduğun seyler senide etkiliyo ya benimde basima gelirse diue dusunuyosun kotu olaylar enerjiyi kotu etkilyor uzak duruyorum ben ordab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…