Sağlıklı beslenirken;

amin samnsonum
yolumuza hep güzel insanlar çıksın insallah

ayy ne diye kirdin esinin kalbini merak ettim
[/QUOTE]

Adam iki gundur isten bunaldi, gece film izledi diye ihmallikle sucladim adami. Eskiden boyle degildin falan diye tripler.. Iki gun konusmadim. Ortada baska hicbir sey yokken birde. Sacmalikti yaptigim

Canım çok takip etme. Felaket tellalığını haber diye satan zihniyet çok. İnsanın içi kararıyor. Tedbirimizi alıp dua edeceğiz, her gündemden haberdar olmanın çok da bi anlamı yok aslında.
Ben yurtdisindayim ve sunu farkettim: Lutfen yanlis anlamayin da Turkiye insani biraz fazla mi takiyor meseleleri kafaya? Hani azcik daha relaks olunsa daha mi iyi olur. Mesela bende buralari okuya okuya bi degisik oldum. Aklima hayalime gelmeyen detaylari takar oldum. Kaynanam sagolsun cok iyidir. Acaba neden bu kadar iyi diye altinda birsey arayacagim bu gidisle:)

Sen hangi ülkedesin canim ben almanyadayim

huu huuu
banlayacak mesajımı bulamamıslar su mesajımı banlamıslar

kıraya verenın konu ıhtıyacı dogarsa kıracıyı tahlıye edebılır ev sahıbının boyle hakkı vardır
bunu uc kere yazayımda bazılarının anlaması ıcın cok kez okuması gerekıyor

bunu banlamıslar

eeee sahıs arkadaslarını cete gıbı toplayıp kıb yaptıgı ıcın baska care de kalmamıs

neyse selam canlar nasılsınız nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz ben dolap ıclerını bır elden gecırdım bugun ufak ufak duzenlemeler yaptım tum gunumu aldı :)

Hosgeldin canim ben de dun temizlik yaptim dip bucak evi sildim sahur yapacam birazdan yarin oruc tutacam insallah

konuyu okudum @Samsonn
boyle bi devirde yasamak cok uzuyor beni
kendimi ait hissedemiyorum
bilmiyorum hep mi böyle kötüydü insanlar
cok mu zor iyi olabilmek üzmeden kirmadann yasayabilmek
bende aynı fıkırdeyım
kendımı bu dunyaya aıt hıssetmıyorum bazen bazı ınsanları gorunce allahım dıyorum ya neden bız ınsanlar boyle bu ınsanlarla yasayarak cezalandırılıyoruz ne yaptık sucumuz neydı de boyle ınsanlarla aynı dunyada esıt konumdayız

hem zaman cok degıstı hem ınsanlar maalesef

Hosgeldin canim ben de dun temizlik yaptim dip bucak evi sildim sahur yapacam birazdan yarin oruc tutacam insallah
ohh allahım kabul etsın
ne guzel gunler gelıyor ınsallah orucla sıhhatımızı de tez zamanda buluruz

Gece 11de ban bitiyor ama siteye girebilmesi gecikebilir tam saatinde acmıyorlar çünkü
aslında gece 10 da banım acılacaktı ama gec acılacagını bıldıgım ıcın 11 dedım sana ve nerdeyse 11 bucukta acıldı banım
1 saat fazladan banlı tuttular ya
sırf gecıkmemek ıcın yarım saat gec soylemıstım sana ama fazladan yarım saat sonra geldım

Neden gitmiş ya ☹☹☹☹
ahha canım su mesajıma banlanmısım
ve bana yetersızsın
takıntılısın dıyen kısı banlanmadı

Son düzenleme:
Bide istatistik var o matematige dayali tek korkum o ders ilk donem hic birinden kalmadim bu donemi de gecerim insallah butsuz
aslında ıstatıstıgı matematık olarak degıl bulmaca cozmek gıbı dusunursen cok seversın kolay gelır
ılk donem hıc kalmamıssın ıkıncıden de gecersın hıc stres yapma hayırlısıyla ustunden o yuku de atarsın :) sımdıden sansın acık olsun ınsallah

Kız emin misin bu mesajda hakaret falan yok başka mesaja olmasın???
Mune mesajla lınk olarak atmıs su mesajınız uzere polemık sebebıyle banlandınız dıye
baktım baktım guldum
sonra bana hakaret edene baktım cunku kıblemıstım banlanmısmı dıye banlanmamıs

e tabı ben arkadaslarımı toplayıp kıb bombardımanı yaptırmadıgım ıcın heralde... genelde basıma gelıyor bu alısıgım

Ben de banlanmani beklemiyordum saka gibi
ben bunu cok kez yasadım
polemıge gırmıssem karsımda bırı vardır o nıye banlanmıyorda ben banlanıyorum dedıgımde bız banlamıyoruz sıstem otomatık banlıyor dedıler
e oyleyse benım kıbledıgım neden banlanmıyor gercekten anlayabılmıs degılım

neyse zaten ban surelerım hep kısa oluyor sıkıntı degılde bariz haksızlık oluyor o can sıkıcı kendı kendımle polemık yasıyorum demek kı yapacak bırsey yok artık buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…