- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
amin samnsonumcanım, umudunu yitirme. Manyak çok ama güzel insan da yok değil. Bu devirin tek farkı çok kolay bilgiye ulaşıyoruz, herşeyden haberimiz oluyor. Eskiden her ev kapalı bir kutuydu.
Rabbim insan olmayı unutanları bizden ırak eylesin.
Ben yurtdisindayim ve sunu farkettim: Lutfen yanlis anlamayin da Turkiye insani biraz fazla mi takiyor meseleleri kafaya? Hani azcik daha relaks olunsa daha mi iyi olur. Mesela bende buralari okuya okuya bi degisik oldum. Aklima hayalime gelmeyen detaylari takar oldum. Kaynanam sagolsun cok iyidir. Acaba neden bu kadar iyi diye altinda birsey arayacagim bu gidisle:)Canım çok takip etme. Felaket tellalığını haber diye satan zihniyet çok. İnsanın içi kararıyor. Tedbirimizi alıp dua edeceğiz, her gündemden haberdar olmanın çok da bi anlamı yok aslında.
Sen hangi ülkedesin canim ben almanyadayimBen yurtdisindayim ve sunu farkettim: Lutfen yanlis anlamayin da Turkiye insani biraz fazla mi takiyor meseleleri kafaya? Hani azcik daha relaks olunsa daha mi iyi olur. Mesela bende buralari okuya okuya bi degisik oldum. Aklima hayalime gelmeyen detaylari takar oldum. Kaynanam sagolsun cok iyidir. Acaba neden bu kadar iyi diye altinda birsey arayacagim bu gidisle:)
Hayir canim bazi kaynanalar cidden sinir bozucuSen hangi ülkedesin canim ben almanyadayim
Belcika’dayimSen hangi ülkedesin canim ben almanyadayim
Yada biliyor ama bilmezden geliyor. Ben yasliyim, idare edin diye dusunup lafi yapistiranlar da var:)Hayir canim bazi kaynanalar cidden sinir bozucusimdi bdv ye donmim benimkinin dediklerinin duysan anlarsin kotu niyetli degil ama agzindan cikani bilmez olay bu.
Artik neyse cozebilmis degilim kendisiniYada biliyor ama bilmezden geliyor. Ben yasliyim, idare edin diye dusunup lafi yapistiranlar da var:)
Hosgeldin canimhuu huuu
banlayacak mesajımı bulamamıslar su mesajımı banlamıslar
kıraya verenın konu ıhtıyacı dogarsa kıracıyı tahlıye edebılır ev sahıbının boyle hakkı vardır
bunu uc kere yazayımda bazılarının anlaması ıcın cok kez okuması gerekıyor
bunu banlamıslar
eeee sahıs arkadaslarını cete gıbı toplayıp kıb yaptıgı ıcın baska care de kalmamıs
neyse selam canlar nasılsınız nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz ben dolap ıclerını bır elden gecırdım bugun ufak ufak duzenlemeler yaptım tum gunumu aldı :)
bende aynı fıkırdeyımkonuyu okudum @Samsonn
boyle bi devirde yasamak cok uzuyor beni
kendimi ait hissedemiyorum
bilmiyorum hep mi böyle kötüydü insanlar
cok mu zor iyi olabilmek üzmeden kirmadann yasayabilmek
ohh allahım kabul etsınHosgeldin canimben de dun temizlik yaptim dip bucak evi sildim sahur yapacam birazdan yarin oruc tutacam insallah
Insallah bu arada temizligin icin de ellerine saglikohh allahım kabul etsın
ne guzel gunler gelıyor ınsallah orucla sıhhatımızı de tez zamanda buluruz
aslında gece 10 da banım acılacaktı ama gec acılacagını bıldıgım ıcın 11 dedım sana ve nerdeyse 11 bucukta acıldı banımGece 11de ban bitiyor ama siteye girebilmesi gecikebilir tam saatinde acmıyorlar çünkü
ahha canımNeden gitmiş ya ☹☹☹☹
kiraya verenın konut gereksınımı varsa kiraciyi tahlıye edebılır
hatta bu yuzden tahlıye davası acabılır
mesken ıhtıyacım var dıyen bır ev sahıbı var oglum gelecek dıyor sız dıyorsunuz kı evden cıkaramaz
ev sahıbı ıhtar cektım dıyor resmı ıslemı de baslatmıs
te allahım ya
vırus muhabbetı gectıkten sonra kıracı bu sebeple evı bosaltmak zo-run-da !
zorunda yahu adam dava acar
bu tahlıye davaları neden var sanıyorsunuz?
kiraya verenin konut ihtiyacının ortaya çıkması kiracının tahliyesi için kanunda geçerli bir neden olarak düzenlenmiştir
kiraya verenin konut ihtiyacının ortaya çıkması kiracının tahliyesi için kanunda geçerli bir neden olarak düzenlenmiştir
uc kere yazdım ozellıkle anlamak ıcın bazılarının cok okuması gerekıyor sanırım
aslında ıstatıstıgı matematık olarak degıl bulmaca cozmek gıbı dusunursen cok seversın kolay gelırBide istatistik var o matematige dayali tek korkum o ders ilk donem hic birinden kalmadim bu donemi de gecerim insallah butsuz
ahha canımsu mesajıma banlanmısım
ve bana yetersızsın
takıntılısın dıyen kısı banlanmadı
Kız emin misin bu mesajda hakaret falan yok başka mesaja olmasın???
Ben de banlanmani beklemiyordum saka gibiahha canımsu mesajıma banlanmısım
ve bana yetersızsın
takıntılısın dıyen kısı banlanmadı
ben bunu cok kez yasadımBen de banlanmani beklemiyordum saka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?