Sağlıklı beslenirken;

kesinlikle bdvden uzak durmak lazim bi sure sonra oradaki okuduğun seyler senide etkiliyo ya benimde basima gelirse diue dusunuyosun kotu olaylar enerjiyi kotu etkilyor uzak duruyorum ben ordab
Ben en az bibucuk aydır girmiyorum, geçen tek birine başsağlığı dileyip kaçtım.. psikolojimi bozup bi de beni banlattiriyorlar

Günaydın, hayırlı haftalar olsun kızlar. Nisacım bizi okuyorsun di mi? Seni de öpüyorum, çabuk dön.

F frenzy80 görünmüyor bu sıralar. Yasemin, iyi misin?

çok şükür iyiyim canm

çalışma saatlerimiz çok esenek 11 gibi geliyorum 15,00 gibi gidiyorumm

evde girmeye fırsatım olmuyor zten

sen nasılsın çalışmaya devam mı

çok şükür iyiyim canm

çalışma saatlerimiz çok esenek 11 gibi geliyorum 15,00 gibi gidiyorumm

evde girmeye fırsatım olmuyor zten

sen nasılsın çalışmaya devam mı

Aman canım, yaramaz bişey olmasında. Çok şükür. Ben de iyiyim, home office çalışmaya başladım. Ben tüm işi PC ve telle zaten, bir sıkıntı olmuyor şimdilik. İnşallah tez zamanda hayat normalleşir.
kizlar ne zamana kadar sürecek bu durum.

biz yazin türkiyeye gidemeyecek miyiz?

Kuzu, iyi gelişmelerde oluyor. Sabah yeni ama etkili bir tedavi yöntemine dair bişey okudum. İnşallah yaza kadar bişey kalmaz ya. Ben umutluyum.

kesinlikle bdvden uzak durmak lazim bi sure sonra oradaki okuduğun seyler senide etkiliyo ya benimde basima gelirse diue dusunuyosun kotu olaylar enerjiyi kotu etkilyor uzak duruyorum ben ordab
Hakketen Minnoşum yaa.. 3. sayfa haberleri gibi, hem merak uyandırıyor hem psikololi bozuyor. Sabah yine bir konuya denk geldim, nasıl sinir oldum. Ne kötü insanlar var. Şimdi bütün gün benim aklımın bi ucunda olur bu olay.

Aynen.. esimin kalbino kirmisligim bile var bu yuzden. Yok yere.. varsayimdan dolayi. Delilik resmen

böyle pozitif seyler söyleyin bana kendimi hic iyi hissetmiyorum bu günlerde
psikolojim bozuluyor

neyle ilgili konu
Aynen.. esimin kalbino kirmisligim bile var bu yuzden. Yok yere.. varsayimdan dolayi. Delilik resmen
ayy ne diye kirdin esinin kalbini merak ettim

böyle pozitif seyler söyleyin bana kendimi hic iyi hissetmiyorum bu günlerde
psikolojim bozuluyor
Canım çok takip etme. Felaket tellalığını haber diye satan zihniyet çok. İnsanın içi kararıyor. Tedbirimizi alıp dua edeceğiz, her gündemden haberdar olmanın çok da bi anlamı yok aslında.

sanırım Lingen in baş sağlığı dilediği konu. Bir kıza öz annesinin ve kardeşinin yaptığı pislik Boşver okuyup sen de sinirlerini yıpratma benim gibi.
Ya öyle bi konuya nasıl pislik yaparlar yahu, kadın canini, ablasını kaybetmiş millet laf sokma peşinde mi... Allaha havale ediyorum hepsini

Ya öyle bi konuya nasıl pislik yaparlar yahu, kadın canini, ablasını kaybetmiş millet laf sokma peşinde mi... Allaha havale ediyorum hepsini
Yok canım, annesi öz kızının hastalığını bile umursamamış, kızın ablası sevgilisini elinden falan almış ya, konunun kendisine çok üzüldüm ben yani. Elden hiç bişey gelmiyor

Duvarı nem insanı gam yer derdi bi teyzem. Gerçekten öyle, kimse için kendinden vazgeçmeyeceksin şu hayatta. Oluruna bırakmak lazım. Kendi canını acıtmayacaksın başkaları için. O kızı kanser eden ablası ve annesinden başkası değil

ah ahhhh

konuyu okudum Samsonn
boyle bi devirde yasamak cok uzuyor beni
kendimi ait hissedemiyorum
bilmiyorum hep mi böyle kötüydü insanlar
cok mu zor iyi olabilmek üzmeden kirmadann yasayabilmek
canım, umudunu yitirme. Manyak çok ama güzel insan da yok değil. Bu devirin tek farkı çok kolay bilgiye ulaşıyoruz, herşeyden haberimiz oluyor. Eskiden her ev kapalı bir kutuydu.

Rabbim insan olmayı unutanları bizden ırak eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…